واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: با حضور نخبگان و اساتيد؛ اتاق فكر زيست محيطي در استانها تشكيل ميشود
با توجه به اينكه پژوهش علمي زيربناي هر اقدام اجرايي است، اتاق فكر زيست محيطي در استانها با حضور نخبگان و اساتيد، تشكلها، بخش خصوصي و بخشهاي بهداشت ايمني و محيط زيست صنايع (HSE) تحت مديريت استانداران تشكيل شد. با حضور نخبگان و اساتيد؛ اتاق فكر زيست محيطي در استانها تشكيل ميشود
ايلنا: رئيس سازمان حفاظت محيط زيست بر عزم اين سازمان براي حركت مبتني بر پژوهش و دانايي تاكيد كرد و خواستار هم پيماني محققين، دانشگاهيان، سازمانهاي مردم نهاد، مردم، رسانهها و انجمنهاي علمي با سازمان حفاظت محيط زيست براي حل بحرانهاي زيست محيطي كشور شد.
به گزارش ايلنا، معصومه ابتكار معاون رييس جمهور و رياست سازمان حفاظت محيط زيست طي نشستي با انجمنهاي علمي، اساتيد و پژوهشگران دانشگاهها با تاكيد بر لزوم استمرار اين جلسات، همچنين عزم اين سازمان براي حركت مبتني بر پژوهش و دانايي و پشتوانه دانستن نهادهاي علمي و دانشگاههايي براي دستگاههاي اجرايي و دولتي، اظهار داشت: هم پيماني محققين، دانشگاهيان، سازمانهاي مردم نهاد، مردم، رسانهها و انجمنهاي علمي با سازمان حفاظت محيط زيست مهمترين كمك براي حل بحرانهاي زيست محيطي حال حاضر كشور است.
ابتكار با بيان اينكه با ايجاد همدلي و همراهي در جامعه و ايجاد رويكرد مثبت بدون تكرار روند اشتباه گذشته مبتني بر حذف و ناديده گرفتن توانمنديها و دانش علمي كشور ميتوانيم بر مشكلات فائق شويم، افزود: نقش دانشگاهها و پژوهشگران علمي و تخصصي در اين پروسه غيرقابل انكار است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به اينكه پژوهش علمي زيربناي هر اقدام اجرايي است، گفت: بر همين اساس اتاق فكر زيست محيطي در استانها با حضور نخبگان و اساتيد، تشكلها، بخش خصوصي و بخشهاي بهداشت ايمني و محيط زيست صنايع (HSE) تحت مديريت استانداران تشكيل شد.
معاون رئيسجمهور تاكيد كرد: برنامه ريزي، نقشه راه، پژوهشهاي علمي مفصل و دقيقي به همت مديران و همكاران سازمان حفاظت محيط زيست بر اساس نگاه كلان و راهبردي تهيه شده كه در كنار بازنگري مصوبات نادرست و سياستها و روشهاي غلط گذشته ميتواند مسير بازگشت به علم و عقلانيت را هموار كند.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با بيان اينكه به علت توقف گزارش دهي از سال ۸۴ پايه آماري و آمارهاي دقيقي از وضعيت محيط زيست كشور وجود ندارد، اضافه كرد: تلاش جامعه علمي و دانشگاهي منوط به نگاه درست و علمي به مسائل و در نظر گرفتن همه زواياي موضوعات محيط زيست است.
معاون رئيسجمهور ادامه داد: آسيبشناسي نحوه حضور و ورود جامعه دانشگاهي، محققين و انجمنهاي علمي به موضوعات محيط زيست، همچنين برقراري جلسات منظم تخصصي با معاونتها، تشكيل اتاق فكر و شوراي پژوهشي در سازمان حفاظت محيط زيست و استانها كه دستور كار فعلي سازمان است منجر به پيشرفت وضعيت محيط زيست، همچنين جامعه علمي و دانشگاهي كشور ميشود.
بنابراين گزارش، در اين جلسه، اساتيد دانشگاهها و نمايندگان انجمنهاي علمي حاضر در جلسه به بيان ديدگاهها، دغدغهها و آسيب شناسيهاي خود از وضعيت موجود محيط زيست كشور پرداختند و پيشنهاداتي براي حركت در مسير توسعه پايدار ارائه دادند كه مقرر شد مورد پيگيري قرار گيرد.
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]