واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 559 مدرسه در همدان مقاوم سازي شده است/سه مدرسه تاريخي همدان مرمت مي شوند
همدان - خبرگزاري مهر: مدير كل نوسازي و تجهيز مدارس استان همدان گفت: 559 مدرسه در همدان مقاوم سازي شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، ابراهيم اميني فرد ظهر يكشنبه در كميته برنامه ريزي شهرستان همدان اظهار داشت: از سال 84 تا كنون 136 هزار كلاس در استان همدان نيازمند تخريب و بازسازي بوده كه از اين تعداد 702 كلاس مربوط به شهرستان همدان است كه بازسازي هاي آن صورت گرفته است.
اميني فرد با ارائه عملكرد سازمان نوسازي مدارس در چهار سال گذشته اعلام كرد: در طرح مقاوم و نوسازي مدارس در همدان سه هزار و 136 كلاس در قانون مصوب شد كه از اين تعداد يك هزار و 702 كلاس تخريب شده، 559 كلاس مقاوم سازي شده و 50 نمازخانه نيز احداث شده است.
وي اعتبارات و مبالغ هزينه شده بر اساس اعتبارات استاني را در كل استان 148 ميليارد ريال اعلام و گفت: تا كنون از اين مبلغ 17 و نيم ميليارد تومان تخصيص يافته است.
اميني فرد اعتبارات و منابع هزينه شده در مورد سيستم هاي گرمايشي مدارس را نيز اعلام كرد و هدف اين طرح را جمع شدن بخاري هاي نفتي و گازي اعلام كرد و ادامه داد: اميدواريم تمام مراكز استان به پكيج، شوفاژ خانه يا موتور خانه مجهز شود.
وي با بيان اينكه در حال حاضر آمادگي ارائه بخاري هاي تابشي به تمام مدارس و به هر تعداد كه بخواهند را داريم، اعتبارات و مبالغ هزينه شده در پروژه هاي خيري را در استان همدان 191 كلاس اعلام كرد و بيان داشت: در اين زمينه 73 هزار و 810 ميليون ريال توسط خيرين هزينه شده و 12 هزار و 409 ميليون ريال نيز توسط دولت هزينه شده ست.
وي ادامه داد: سهم شهرستان همدان از اين تعداد كلاس 47 كلاس بوده كه 14 هزار و 400 ميليون ريال آن توسط خير هزينه شده و 306 ميليون ريال توسط دولت تامين شده است.
اعلام آمادگي ميراث فرهنگي همدان براي مرمت سه دبيرستان همدان
معاون سرمايه گذاري و منابع اداره كل ميراث فرهنگي و صنايع گردشگري همدان نيز در اين جلسه ضمن اعلام آمادگي اداره ميراث فرهنگي با سازمان نوسازي در خصوص مشاركت در امر مرمت 3 دبيرستان تاريخي همدان، گفت: با مشاركت سازمان نوسازي مدارس و در صورت تخصيص اعتبار آمادگي 50-50 براي همكاري در مدارس ابن سينا، امام خميني و شريعتي را داريم.
احمد ترابي با بيان اينكه در دبيرستان شريعتي و ابن سينا كارهاي عمراني مختلفي صورت گرفته، ادامه داد: در حال حاضر نياز به مشاركت داريم تا پيمانكار تخصصي تري براي مرمت اين دبيرستان ها انتخاب كنيم.
رئيس بنياد مسكن همدان نيز با بيان اينكه براي تمام روستاهاي همدان در حال حاضر طرح هادي تهيه شده است، گفت: طرح هاي هادي سند اجتماعي و اقتصادي روستا محسوب مي شوند و در 10 سال آينده معيار و جايگاه روستا ها را نشان ميدهد.
تهيه طرح هادي براي 109 روستاي همدان
پورقاسمي با بيان اينكه اولين استاني هستيم كه طرح هادي را به اتمام رسانده ايم،ادامه داد: در 109 روستاي استان طرح هادي تهيه شده كه در اين طرح به احداث معابر، ميادين، پياده رو ، فضاي سبز، ساخت ديوار هاي ساحلي، احداث و تكميل سيل بند پرداخته ايم.
وي همچنين از صدور سند مالكيت روستايي خبر داد و اهداف آن را از بين بردن اختلافات ملكيتي، ايجاد اميدواري در روستا و تثبيت و پايداري نقاط روستايي و ايجاد تضمين هاي مختلف براي بهره مندي از تسهيلات گوناگون عنوان كرد.
وي گفت: در 85 درصد اماكن روستايي نسبت به صدور سند مالكيت روستايي اقدام شده و در سال 92 نيز 175 جلد سند صدر شده است.
كد خبر: 2196030
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴ - ۱۴:۴۰
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]