واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: توسعه پهناي باند، عامل بهبود سرعت اينترنت
ايتنا- ورود پهناي باند بيشتر به فضاي اينترنت كشور، بر روي قيمتها تاثير خواهد گذاشت.
يك كارشناس مسائل فناوري اطلاعات در رابطه با سرعت اينترنت معتقد است: از لحاظ سرعت اينترنت وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از اين موضوع خبر دادند كه ۴۰ گيگابيت پهناي باند را در كشور توسعه دادهاند و انتظار ميرود اين توسعه در شاهراههايي اصلي سبب بهبود سرعت اينترنت در كشور شود.
به گزارش ايتنا از ايسنا، عبدالله فاتح - عضو سازمان نظام صنفي رايانهيي تهران - با اشاره به موضوع شبكه انتقال اظهار كرد: اما موضوع ديگري كه براي بسياري از شركتها چالشبرانگيز است، بحث شبكه انتقال بوده كه درحقيقت بايد ظرفيت اين موضوع وجود داشته باشد تا بتوانيم پهنايباندي را كه در تهران ميگيريم به ساير استانهاي كشور منتقل كنيم اما متاسفانه در اين زمينه مشكلاتي وجود دارد چراكه نتوانستيم در تمامي استانها ظرفيت مورد نياز خود را از شركت مخابرات بگيريم كه اميدواريم اين مشكل به زودي برطرف شود تا بتوانيم سرويسدهي به مشتريان را تا حدودي بهبود دهيم.
وي همچنين درباره انحصار پهناي باند كه در اختيار شركت ارتباطات زيرساخت است افزود: ورود پهناي باند به كشور درصورتي كه انحصار پهناي باند در كشور شكسته شود ميتواند برروي قيمت سرويسها تاثيرگذار باشد. پهناي باند چيزي حدود ۲۵ درصد قيمتها را تشكيل ميدهد. همه به دنبال اين موضوع هستند كه قيمت اينترنت در كشور را كاهش دهند اما با ثابت نگه داشتن قيمتها ميتوان كيفيت سرويسهاي اينترنتي را افزايش داد.
او ادامه داد: اين موضوع را نيز مدنظر قرار دهيد كه بسياري از شركتها هزينه آب و برق و كاركنان خود را دارند، تمام هزينهها در سالهاي گذشته افزايش پيدا كرده ولي قيمت اينترنت افزايش چنداني را نداشته است به همين دليل شركتهاي خصوصي زير فشار زيادي هستند.
فاتح درباره خصوصي شدن شركت مخابرات اظهار كرد: خصوصي شدن شركت مخابرات باعث شده كه اين شركت تبديل به يك رقيب بزرگ براي ساير شركتهاي خصوصي شود. با توجه به اين موضوع كه بستر انحصاري سيمهاي مسي در اختيار اين شركت قرار دارد و خود اين شركت در حال ارائه دادن سرويس به كاربران خانگي هستند بنابراين به نظر ميرسد اين شركت سعي دارد بسياري از امكانات را در اختيار شركتهاي ديگر قرار ندهد تا خودشان مشتركين را جذب كنند.
وقتي انحصار سيم مسي در اختيار شركت مخابرات است نبايد خود اين شركت وارد ارائه كردن سرويس به كاربران شود و اين ناعادلانه است.
وي در پايان راهكاري براي بهبود وضعيت اينترنت در كشور ارائه كرد و گفت: ميتوان با انتقال دادن محتوياتي كه اينترنت وجود دارد به داخل كشور سرعت اينترنت را افزايش داد. يعني با ميزباني در داخل كشور ميتوان بسياري از مشكلات را برطرف كرد.
درحقيقت سرورهايي كه در داخل كشور قرار دارند به دليل فاصله كمتر از سرعت و كيفيت بالاتري برخوردار هستند.
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايتنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]