واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل شركت آب منطقهاي قزوين تأكيد كردضرورت پژوهش در امر بهبود و توسعه صنعت آب قزوين
مديرعامل شركت آب منطقهاي قزوين بر ضرورت پژوهش در امر بهبود و توسعه صنعت آب قزوين تأكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش، سمينار تخصصي پژوهش به منظور ارائه دستاوردهاي حاصل از فعاليتهاي تحقيقاتي انجام شده در زمينه تأسيسات و منابع آبي استان قزوين و تبادل نظر و ايجاد ارتباط با مراكز پژوهشي به منظور اجراي پروژههاي تحقيقاتي و انجام اقدامات لازم براي كاربردي كردن آن در شركت آب منطقهاي قزوين برگزار شد.
اين نشست تخصصي با حضور حميد قزويني مديرعامل شركت آب منطقهاي قزوين، تعدادي از اساتيد دانشگاههاي استان، علي رحماني معاون دفتر برنامهريزي استانداري، نمايندگان دفتر طرح تحقيقات كاربردي شركت مديريت منابع آب ايران، معاون پايش حفاظت محيط زيست استان همزمان با هفته پژوهش در محل سالن كنفرانس اين شركت برگزار شد.
در اين مراسم جمعي از معاونان و كارشناسان مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي، اداره كل هواشناسي استان قزوين، مسئول تحقيقات شركت آبفاي روستايي و جمعي از كارشناسان و اعضاي كميته تحقيقات شركت آب منطقهاي حضور داشتند.
مديرعامل شركت آب منطقهاي قزوين با اشاره به اينكه هماكنون ما در كشور شاهد رشد 13 برابر متوسط علمي جهان در كشور جمهوري اسلامي هستيم، اظهار داشت: موفقيتهاي علمي حاصل شده در كشور با توجه به شرايط دشوار دوره تحريم ظالمانه، حاصل تلاشهاي متعهدانه و جدي پژوهشگران علمي در جمهوري اسلامي است.
حميد قزويني افزود: پژوهشهاي علمي بايد در چارچوب ارزشهاي جامعه و در راستاي بهبود كيفيت زندگي مردم و حتي بشريت انجام گيرد.
وي با بيان اينكه 92 درصد آب كشور در بخش كشاورزي مصرف ميشود، خاطرنشان كرد: با ملاك قراردادن 10 درصد صرفهجويي در مصرف آب كشاورزي در طرحهاي پژوهشي و تحقيقاتي، امكان بهرهبرداري از آب در بخشهاي غيركشاورزي به دوبرابر افزايش يافته و در زمينه مصرف آب صنعت و شرب، مشكلي چنداني نخواهيم داشت.
مديرعامل شركت آب منطقهاي قزوين با بيان ضرورت پژوهش در امر بهبود و توسعه صنعت آب استان عنوان كرد: ارتقا و توسعه همكاريهاي علمي و پژوهشي با دانشگاهها و مؤسسات علمي در رابطه با حل مشكلات و معضلات طرحهاي توسعه منابع آب و بهبود كيفيت و راندمان آب مصرفي مورد نياز مردم استان در قالب تدوين طرحهاي پژوهشي مشترك با مراكز علمي؛ جذب و حمايت از طرحهاي نوآورانه و بديع؛ از اهدافي است كه شركت آب منطقهاي براي ارتقاي سطح فعاليتهاي پژوهشي دنبال ميكند.
رئيس كميته تحقيقات شركت آب منطقهاي قزوين نيز در ادامه اين مراسم استفاده از ظرفيت مراكز علمي و گسترش و توسعه فرهنگ پژوهش را در راستاي شناسايي چالشها و مشكلات و ارائه راهكارهاي مطلوب براي بهرهمندي از آب سالم دانست.
محمدقاسم صفيعي افزود: نتايج و دستاوردهاي طرحهاي پژوهشي در ايجاد شرايط لازم براي برنامهريزي آينده منابع آب استان مؤثر است.
وي اضافه كرد: وظيفه پژوهشگران در بخش تحقيقات، تبيين وضع موجود در حوزه منابع آب و همچنين ترسيم چشمانداز مناسب براي اين بخش است كه اميدواريم به حول و قوه الهي با تلاش و جديت در اين خصوص نيز گامهاي مؤثرتري برداريم.
در ادامه اين همايش سخنراني در خصوص يافتههاي علمي و پژوهشي شامل «بررسي جايگاه پژوهش در صنعت آب ايران با رويكرد نياز سنجي پژوهش» از سوي محمد محجوب، «نيازسنجي پژوهش» از سوي حسين زماني اعضا كميته تحقيقات شركت آب منطقهاي قزوين ارائه شد.
همچنين «بررسي ميزان فلزات سنگين موجود در گياهان زراعي آبياري شده با پساب شهرك صنعتي البرز» از سوي علي مهدوي استاد دانشگاه بينالمللي امام خميني (ره) «ارزيابي هيدروليكي شبكه آبياري دشت قزوين» از سوي سعيد كاظمي محسنآبادي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد بويين زهرا از ديگر سخنرانيهاي ارائه شده در خصوص يافتههاي علمي و پژوهشي است.
در پايان اين مراسم از اساتيد و اعضاي فعال در كميته تحقيقات شركت آب منطقهاي قزوين به پاس زحمات بيشائبه در امر پژوهش تقدير به عمل آمد.
گفتني است در حاشيه اين سمينار مقالات و گزارش پروژههاي تحقيقاتي و پيشنهادهاي پژوهشي ارائه شده از سوي پژوهشگران و محققان در اين شركت به معرض نمايش گذاشته شد.
انتهاي پيام/2667/ق40
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]