تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843746770




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بزرگداشت فرزانه فروتن؛ استاد معتمدنژاد از نگاه شاگردانش


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: بزرگداشت فرزانه فروتن؛ استاد معتمدنژاد از نگاه شاگردانش


مراسم بزرگداشت در دانشكده علوم ارتباطات علامه طباطبايي منزل هميشگي استاد كاظم معتمد نژاد و در غيابش در حالي برگزار شد كه قرار بود اين مراسم نكوداشتي باحضور اين "هميشه استاد" باشد، نكوداشتي كه با هجرت اين باغبان صبر پيشه با ياد و خاطره ايشان همراه شد.

اساتيد دانشكده علوم اجتماعي علامه، دانشگاه تهران و دانشكده خبر و همچنين خانواده، دانشجويان و دوستداران استاد در اين مراسم گرد هم آمدند تا علاوه مرور خاطرات اين "فرزانه فروتن" در قالب نشستي ذخيره علمي خود را به نقد و بررسي بگذارند.

احمد مسجدجامعي، سيدمحمود دعايي، نصرالله جهانگرد، رويا معتمدنژاد، وحيد معتمدنژاد، هادي خانيكي،محمدمهدي فرقاني، محمد سلطاني‌فر، يونس شكرخواه، حسام‌الدين آشنا، حسينعلي افخمي، حسن نمكدوست تهراني و جمع از استادان ارتباطات، اهالي رسانه و دانشجويان ارتباطات در اين مراسم حضور داشتند.

اين مراسم به همت انجمن ايراني مطالعات فرهنگي و ارتباطات، انجمن ايراني مطالعات جامعه اطلاعاتي، انجمن جامعه‌شناسي ايران و دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد.

پناهي رئيس دانشكده علوم اجتماعي اولين سخنراني بود كه به پشت تريبون رفت و با بيان اين نكته كه پيشرفت يك كشور وابسته به پيشرفت علم و دانش و پيشرفت دانش مديون جايگاه دانشمندان است به تقدير از جايگاه والا دكتر معتمدنژاد در حوزه ارتباطات پرداخت.

"من تنها يك معلم عادي هستم"، "من تنها براي آنكه پاسخگوي دانشجويان باشم، تلاش كردم كه خدمت كنم"، "براي من مايه مباهات است كه در اين سرزمين تحصيل كرده‎ام" اين‌ها جملاتي بودند كه به روايت كليپ پخش شده سال‎هاي دور، از زبان استاد جاري شدند. جملاتي كه 9 سال پيش در مراسم نكوداشت استاد، در همين سالن مطهري دانشكده علوم اجتماعي علامه طباطبايي و با حضور همين اساتيدي كه هر يك با افتخار مدال"شاگردي" اين "هميشه استاد" را بر سينه خود نصب كرده‎اند از سوي فرزانه فروتن طرح شد. سخناني كه امروز جاي خالي گوينده آن، اشك را به چشمان شاگردانش هديه داد.

خانيكي:نكوداشت تحليل انديشه‎هاي استاد و نه صرفا تجليل

هادي خانيكي استاد دانشگاه علامه و دبير همايش نكوداشت استاد معتمدنژاد با بيان اين كلام كه عجل شتابنده تر از خواسته شيفتگان استاد بود، گفت: با مرگ استاد، تلاش شاگردان و دوستداران استاد كه مي‌خواستند با نكوداشت يادي از استاد كنند باطل شد و نكوداشت سمت و سويي ديگر يافت.

وي با اشاره به لزوم زنده نگه داشتن ياد و خاطره اين فرزانه فروتن، گفت كه نام استاد مي‎توان در سطح يونسكو، جشنواره خوارزمي و مطبوعات و با انتخاب مقاله و پژوهش برتر زنده نگه داشت.

خانيكي تأكيد كرد كه "اين نشست مهر ختم بر زندگي پدر ارتباطات نيست، بلكه آغازي براي گسترش خواسته‌هاي استاد است."

وي با تأكيد بر ضرورت در نظر گرفتن جايزه علمي ملي و حتي بين‌المللي به نام اين استاد فرزانه افزود: مي‌خواهيم وجدان علمي استادان، محققان و دانش‌پژوهان اين حوزه كه استاد معتمدنژاد شناسنامه علم نوين ارتباطات در ايران است را زنده كنيم.

اين استاد ارتباطات دانشگاه علامه با بيان اين نكته كه نكوداشت، تحليل انديشه‎هاي استاد است و نه صرفا تجليل او، افزود: اميد است هر سال در هفته پژوهش اين نكوداشت برگزار شود و بايد به اين نكته توجه كرد كه ما بنا نداريم دانش ارتباطات را محصور به آنچه استاد آورد معرفي كنيم بلكه ميخواهيم اين حركت آغاز باشد نه پايان.

مسجد جامعي: نامگذاري مكاني به نام استاد معتمدنژاد تا چهلمين روز درگذشت

مسجد جامعي رئيس شوراي شهر تهران از ديگر سخنرانان اين نكوداشت بود كه به تلاش استاد براي تدوين ميثاق حرفه‌اي مطبوعات اشاره و از آن به عنوان يكي از ميراث ماندگار پدر علم ارتباطات ياد كرد.

وي با بيان اين نكته كه استاد در فكر نام و نان نبودند، گفت: اميدواريم تا چهلمين روز درگذشت استاد مكاني را در اين شهر بزرگ به نام استاد نامگذاري كنيم و همچنين براي اجرايي كردن جايزه‎اي در سطح رسانه به نام استاد با توجه به تمهيدات دولت تدبير و اميد در سطح منطقه ايجاد كنيم.

مقررات حرفه‌اي مورد استفاده صاحبان رسانه، سازمان‌‎هاي صنفي حوزه رسانه و ارتباطات و اخلاق رسانه‌اي سه سند ميثاق حرفه‌اي مطبوعات بودند كه رئيس شوراي شهر تهران آن‎ها را نماد بخشي از تلاش‎هاي خستگي ناپذير استاد معتمدنژاد ذكر كرد و گفت: متأسفانه اين سند نيز مانند رشته ارتباطات كه قرار بود به يك دانشكده تبديل شود در نيمه كار رها شد.

حسام‎الدين آشنا: نياز به حضور جايزه ملي معتمدنژاد در حوزه روزنامه نگاري و مطبوعات

حسام الدين آشنا مشاور رئيس جمهور با اشاره به اين موضوع كه استاد عيار معلم عادي بودن را بالا برد و حال حتي نمي‎توان راحت گفت كه من معلم عادي هستم. ادامه داد: قدرناشناسي‎ها و جفاهايي كه در حق اين نگين علمي روا داده شد به گونه‎اي كه اتاقي را بر صاحبخانه برنتافتند، فراموش نمي‎شود.

وي بيان داشت كه" دانش ارتباطات از ابتداي شكل‌گيري در جهان و ايران با چالش‌هاي جدي در زمينه‌هاي نظري و عملي روبه‌رو بوده است. برنامه‌هايي كه با هدف روزنامه نگاران پيش‌بيني مي‌شود با برنامه‌هايي كه با هدف بسترسازي براي تحقق جامعه ارتباطي در نظر گرفته مي‌شود كاملاً متفاوت است."

آشنا يادآور شد: فشار سياسي و دادگاهي بر رسانه‌ها موجب شد كه تعداد انبوهي از فعالان اين عرصه محافظه كارانه دنبال كنند. حماسه سياسي اخير براي رشته‌ها ارتباطات بايد آزادي مسئولانه بيشتري را تحقق داشته باشد، حال كه دولت فشار بر مطبوعات و رسانه‌ ملي را كنار گذاشته بايد منتظر پاسخ مناسب رسانه‌ها بود.

وي همچنين با تأكيد بر ضرورت توجه جدي بر ايجاد قانون نظام جامع رسانه‌ها و تشكيل شوراي عالي رسانه‌ها خاطرنشان كرد: لازم است جايزه ملي براي اين استاد فرزانه در عرصه ارتباطات، روزنامه نگاري و پژوهش‌هاي جامعه ارتباطي وي لحاظ شود.

جهانگرد: استاد تا دهه هشتم زندگي همچنان در عرصه ارتباطات خلاقيت داشت

جهانگرد رئيس سازمان فناوري اطلاعات ايران با بيان اين موضوع كه رفتار پرفسور معتمدنژاد بسيار عميق و در عين حال با صلابت بود، يادآور شد: وي نسبت به موضوعي تندخويي نمي‌كرد و استاد در آستانه دهه 7 و 8 زندگي خودش همچنان خلاقيت داشت.

ميرعابديني: حقوق ارتباطات ميراث استاد براي حفاظت از شاگردانش بود

احمد ميرعابديني استاد دانشگاه علامه طباطبايي همگرايي را رويكرد اصلي دكتر معتمدنژاد دانست و گفت: اين رويكرد در تمامي سطوح شخصي و فعاليت هاي ايشان ديده مي شد.

وي افزود: نگراني‎هاي استاد براي روزنامه‎نگاران در رشته حقوق ارتباطات متولي شد. حقوق ارتباطات ميراث دكتر است كه براي حفاظت از فرزندانشان از سوي استاد تدوين شد.

زاهدي: اعتقاد راسخ استاد به مجوز نگرفتن مطبوعات

زاهدي اصل استاد دانشگاه علامه به تأكيد استاد مبني بر نيازمند نبودن مطبوعات به دريافت مجوز اشاره و در صحبت‎هاي ضمن يادآوري جايگاه والا پدر علم ارتباطات، بي مهري‎هاي انجام شده در حق استاد را نيز مرور كرد و گفت: اين چه مديريتي بود كه استاد را از يك اتاق سه متري محروم كرد.

پسر استاد معتمدنژاد: تأكيد پدر بر علوم ارتباطات بود، نه علم ارتباطات

پس از اساتيد ارتباطات نوبت به رامين معتمدنژاد، پسر استاد رسيد تا براي نكوداشت معتمد مطبوعات، پشت تريبون برود.

رامين معتمد نژاد با اشاره به مزاحش با استاد مبني بر اينكه چرا بر علوم ارتباطات تأكيد مي‎كنند، نه علم ارتباطات؟، گفت: يكي از پروژه‎هاي پدر اين بود كه مقاله‎اي در راستاي ايجاد علوم ارتباطات پس از جنگ جهاني دوم تدوين كند اما متأسفانه فرصت نشد.

فرزند استاد معتمدنژاد تأكيد كرد: پدر تحت تأثير همكاران فرهيخته‎اش بود و با يكديگر رابطه متقابل داشتند و حتي پدر هميشه ميگفتند كه دانشجويان انگيزه و موجب حركت من هستند.

وي در پايان خطاب به حاضران گفت: دين ما به شما دين ابدي است كه قابل پس دادن نيست.

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن