تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوش اخلاقى در بين مردم زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803263596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاد دانشگاه علامه: نگاه مرد‌سالارانه مديريت بانوان در ورزش را محدود كرده است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاد دانشگاه علامه: نگاه مرد‌سالارانه مديريت بانوان در ورزش را محدود كرده است
استاد دانشگاه علامه طباطبايي معتقد است وجود نگاه مرد سالارانه در جامعه تا يك حدي اجازه احراز پست‌هاي مديريتي را به بانوان مي‌دهد.

سارا كشگر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره وضعيت نيروي انساني متخصص براي احراز پست‌هاي مديريتي بخش ورزش بانوان، اظهار كرد: از جهت تربيت نيروي انساني متخصص هم در بانوان و هم در آقايان نيروي متخصص به اندازه كافي داريم. حتي من اعتقاد دارم چون درصد ورودي بانوان به دانشگاه‌ها بيشتر است بنابراين به نظر مي‌رسد خروجي دانشگاه‌ها دارد به سمت اين كه تعداد نيروي متخصص خانم بيشتر شود، مي‌رود و رفته است و معتقدم هم در بانوان و هم در آقايان نيروهاي متخصص داريم، چرا كه آموزش‌هاي لازم انجام مي‌گيرد.

وي افزود: الان به نظر مي‌رسد بانوان در پست‌هاي مديريتي ارشد احراز پست نمي‌شوند و اعتقاد دارم بانوان متخصص زيادي وجود دارند و حتي در بخش مديريت خوش درخشيدند، علت اين كه چرا احراز پست نمي‌شوند هم به دليل وجود نگاه مردانه‌اي كه در جامعه ما وجود دارد است و زمان را تا يك جايي بيشتر اجازه رشد نمي‌دهند به طوري كه اكنون در سازمان‌هاي ورزشي مي‌بينيم زنان تا يك سطحي اجازه احراز پست دارند و پست‌هاي بالاتر را آقايان اشغال مي‌كنند.

كشگر با اشاره به اين كه مديريت فدراسيون‌ها به آقايان سپرده مي‌شود، تصريح كرد: يك يا دو مورد بوده كه رياست فدراسيون به خانم‌ها سپرده شده و اين هم بر مي‌گردد به نگاه مرد سالارانه‌اي كه وجود دارد و اجازه نمي‌دهند خانم‌ها پست‌هاي بالا را به دست آورند، تمام اين موارد به فرهنگ و نگاه مرد سالارانه بر مي‌گردد.

وي افزود: به نظرم مهم‌ترين راه حل، فرهنگسازي است و مسئولان بايد آن نگاه جنسيتي به پست‌هاي مديريتي را تعديل كنند و اجازه دهند بانوان متخصص و توانمند در اين پست‌ها قرار بگيرند تا از توانايي‌هاي‌شان استفاده شود.

استاد دانشگاه علامه طباطبايي در پاسخ به اين پرسش كه بانواني كه در پست‌هاي مديريتي قرار دارند يا نواب رييس بانوان فدراسيون‌ها چقدر از استقلال كاري و قدرت اجرايي برخوردارند؟ تصريح كرد: به نظر من آزادي عمل كافي ندارند. چندين نايب رييس فدراسيون‌ها هستند كه من آنها را مي‌شناسم، متوجه شدم متاسفانه اختيار كافي به نواب رييس بانوان داده نمي‌شود و هر كاري كه بخواهند انجام دهند در داخل فدراسيون با محروميت مواجه هستند يا حتما بايد به تاييد رييس فدراسيون يا بخش آقايان برسد.

وي افزود: البته به نظر من نايب رييسي براي زنان متخصص جامعه كه توانمند هستند، كفايت نمي‌كند و از وجود آنها بايد در پست‌هاي مناسب بالاتري استفاده كنند تا جامعه از توانايي‌هايي آنها بهره‌مند شود. اما در حال حاضر در خيلي از اتفاقات كه مربوط به بانوان است با مديريت مردان انجام مي‌گيرد. براي نمونه احداث پارك بانوان، هيچ خانمي در سياستگذاري اين پارك دخالتي نداشت. در حالي كه اگر روز اول شوراي بانوان تشكيل مي‌شد، آنها مي‌توانستند يك مقدار قدرت مانور بيشتري در سياستگذاري‌هاي عمومي داشته باشند. از سوي ديگر، خانم‌ها حق تصميم گيري براي آقايان را ندارند، اما آقايان مي‌توانند براي بانوان تصميم بگيرند كه به نظرم اين موضوع مشكل ساز است. اعتقاد دارم مديراني در دانشگاه‌ها تلاش كردند و دكترا گرفته‌اند و در رشته خود متخصص هستند. بنابراين بايد از آنها استفاده مطلوب‌تري شود.

كشگر درباره احقاق حقوق ورزشكاران توسط نواب رييس بانوان نيز، بيان كرد: خود من شاهد بودم نواب رييس بانوان خيلي خوب تلاش كردند و در اين چند ساله اتفاقات بزرگي افتاده است، اما اعتقاد دارم سهم و حق زنان در اين حد نيست و بايد پست‌هاي ارزشي در اختيارشان قرار بگيرند تا از تفكر و توانايي بانوان متخصص بيشتر استفاده شود.

اين استاد دانشگاه علامه طباطبايي در پايان بيان كرد: با تغيير و تحولاتي كه در ورزش در حال انجام گرفتن است و ورزش دست افراد ورزشي سپرده شده به عنوان يك خانم انتظار دارم از خانم‌هاي متخصص در شهرهاي مختلف استفاده موثر شود. هم‌چنين اجازه داده شود زنان متخصص در عرصه هاي مديريتي و سياستگذاري وارد شوند تا از آنها استفاده شود.

انتهاي پيام

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن