واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو هيئت علمي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره):جدا شدن علم و دين تجربه خوبي در تاريخ نداشته است
عضو هيئت علمي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اشاره به اينكه وحدت حوزه و دانشگاه ترس را در دل دشمنان ايجاد كرده است گفت: جدا شدن علم و دين تجربه خوبي در تاريخ نداشته است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، محمد فنايي اشكوري شامگاه شنبه در همايش بررسي مسيرهاي ايجاد وحدت بين حوزه و دانشگاه كه با موضوع زبان دين و زبان علم و مسيرهاي توسعه وحدت در جامعه در دانشگاه آزاد اسلامي اراك برگزار شد، با اشاره به اينكه وحدت حوزه و دانشگاه نبايد به يك روز و يا يك هفته اختصاص يابد بلكه بايد در طول سال جاري و باقي باشد، اظهار داشت: بايد مباحث علم و دين و مناسبات اين دو موضوع در دانشگاه و حوزه مورد بررسي قرار گيرد.
وي با اشاره به اينكه وحدت حوزه و دانشگاه بايد براي يك حركت، پيوند و نهضتي فرهنگي در راستاي رشد، تعالي، بالندگي و توسعه همه جانبه كشور گام بردارد و سعادت همراه با معنويت را نويد دهد، تصريح كرد: انسانها در گذشته در عرصه علم و فنآوري به پيشرفتهاي چشمگيري دست يافتهاند اما با توجه به تمامي اين پيشرفتها هنوز درك كاملي از آرمانهاي والاي انساني و اخلاقي پيدا نكردهاند.
عضو هيئت علمي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با بيان اينكه مكتب اسلام بسيار عميق، پويا، بالنده و جوابگوي همه انسانها در عصر حاضر است، افزود: همراه با به حاشيه راندن دين و اخلاق در جوامع غربي، بسياري از بحرانهاي اجتماعي همچون بحرانهاي معرفتي در اين جوامع شدت گرفته است و علماي اين جوامع هنوز نتوانستهاند به پرسشهاي بيشماري مانند مبدأ حيات، معاد و آينده جهان پاسخ دهند.
فنايي اشكوري بيان داشت: بحران اخلاقي يكي ديگر از بحرانهايي است كه در نبود دين و معنويت گريبانگير جوامع غربي شده است و هر روز بيش از پيش آثار مخربي در اين جوامع بر جاي ميگذارد.
وي با اشاره به مسئله امنيت در جامعه با وجود رشد تكنولوژي اظهار كرد: هدف از رشد و گسترش علوم مختلف در جهان رسيدن به تعالي در كنار ايجاد امنيت در جامعه است ولي با توجه به نبود نگاه اخلاقي امروز شاهد افزايش توليد سلاحهاي كشتار جمعي ميباشم كه موجب كشتار بسياري از انسانها در طول جنگهاي مختلف تاريخ شده است كه اين امر ناشي از دستيابي به علم بدون دين و معنويت است.
عضو هيئت علمي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) تصريح كرد: در بين علماي غرب بحران پوچ گرايي و بي معنايي جهان به عنوان يكي از سؤالهاي اصلي مطرح ميشود كه نتوانستهاند با رجوع به مباني علمي پاسخي روشن به اين مباحث دهند.
فنايي اشكوري گفت: در جامعه اسلامي ما بايد علم و دين به عنوان مكمل يكديگر براي رسيدن به اهداف اخلاقي و اسلامي عمل كنند و اين امر جز با وحدت بين حوزه و دانشگاه و رسيدن به يك برنامه عملي مشخص شكل نميگيرد.
انتهاي پيام/87001/
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]