تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869360180




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تورم ۴۴درصدی و افزایش ۱۷٫۵درصدی حقوق کارمندان


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
تورم ۴۴درصدی و افزایش ۱۷٫۵درصدی حقوق کارمندان
نمایندگان نباید اجازه دهند هر سال به بهانه پیشگیری از رشد نقدینگی، کارکنان دولت را از حقوق قانونی خود محروم کنند و فقر تدریجی را برای آنان به ارمغان آورند. از نمایندگان انتظار می رود برای کاهش تورم از راه های دیگری به جز فقیر کردن کارمندان استفاده کنند. معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور جزئیات لایحه بودجه 92 را تشریح کرد و از افزایش 17٫5 درصدی حقوق کارکنان دولت در سال آتی سخن گفت. سوالی که در ابتدا به ذهن متبادر می شود این است که چرا 17٫5 درصد و مبنای تعیین این عدد چیست؟ براساس کدام محاسبات معاونت محترم برنامه ریزی دولت به این عدد رسیده است؟


رصد نوشت، تا کی باید چگونگی افزایش حقوق کارکنان دولت تابع سلیقه مدیران اجرایی باشد؟ چرا نباید قانون فصل الخطاب مجریان قرار گیرد، مگر ماده 125 قانون مدیریت خدمات کشوری مبنای افزایش حقوق کارکنان دولت را نرخ تورم سالانه که از سوی مرجع رسمی یعنی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران همه ساله اعلام می گردد، ندانسته است و دولت می باید در تدوین بودجه سال آتی نرخ تورم سال جاری را مبنای افزایش قرار دهد.


به ویژه آنکه دولت تدبیر و امید با تقدیم به موقع لایحه بودجه قانون مداری را مشی دولت جدید دانست. رئیس جمهور محترم در گزارشاتی که به ملت ارائه کرده اند نرخ تورم را 44 درصد دانسته اند و اگر با تلاش های دولت محترم متوسط نرخ تورم سال جاری را 40 درصد بدانیم چرا باید حقوق کارکنان دولت در سال 1393 تنها 17٫5 درصد رشد داشته باشد؟


رمز این قانون گریزی که چندسالی است در این خصوص نهادینه شده چیست؟ چرا سال 91 که نرخ تورم رسما 31٫5 درصد اعلام شد حقوق کارکنان 20 درصد افزایش یافت؟ چرا در سال 90که نرخ تورم 21٫5 درصد اعلام گردید حقوق تلاشگران و بازوان اجرایی دولت فقط 10درصد افزایش یافت؟ متاسفانه رشد 17٫5 درصد حقوق کارمندان در سال آتی به نسبت سال های گذشته در برابر تورم نیز کاهش یافته یعنی حدود 44 درصد از مقدار رشدی که می بایست اتفاق می افتاد که این میزان در مقایسه با سال های گذشته نیز کمتر است.


مفهوم این امر یعنی فقر تدریجی و فزاینده کارکنان دولت، یعنی چند شغله شدن کارمندان برای تامین حداقل معاش، یعنی کاهش سریع قدرت خرید بازنشستگان و مستمری بگیران، خلاصه یعنی کم آوردن و شرمنده شدن اقشار آبرومند در برابر خانواده.


به راستی اگر دولت محترم تورم فزاینده و بیکاری را حاصل سوء تدبیر مدیریت مدیران پیشین می داند آیا تاوان آن را باید کارمندان و حقوق بگیران پرداخت کنند؟ این سخن تکراری و دور باطل که افزایش حجم اعتبارات جاری و حقوق باعث افزایش حجم نقدینگی و تورم می شود پس راه حل کاهش قدرت خرید کارکنان است و عدم افزایش حقوق؛ تا چند سال دیگر باید تکرار شود؟


اینک لایحه بودجه در دستان نمانیدگان ملت است، نمایندگانی که می بایست مدافع حقوق ملت باشند، نمایندگانی که باید از مصوبات مجلس و قوانین دفاع کنند، نمایندگانی که لازم است در برابر قانون گریزی حساس باشند، خلاصه توپ در زمین مجلسی هاست.


نمایندگان نباید اجازه دهند هر سال به بهانه پیشگیری از رشد نقدینگی، کارکنان دولت را از حقوق قانونی خود محروم کنند و فقر تدریجی را برای آنان به ارمغان آورند. از نمایندگان انتظار می رود برای کاهش تورم از راه های دیگری به جز فقیر کردن کارمندان استفاده کنند.


از ریاست محترم مجلس شورای اسلامی انتظار این است که به سخن خود که در آغاز سال در جمع اعضای هیات رئیسه بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین اظهار داشت که «مطابق قانون هر میزان تورم افزایش یابد باید متناسب با آن حقوق کارمندان نیز افزایش یابد» وفادار باشد و برای اولین بار در اولین بودجه دولت تدبیر و امید این امر در بودجه سال 93 محقق شود.




1392/9/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن