واضح آرشیو وب فارسی:مهر: پيوند ميان دانشگاه ها و صنعت نيازمند صنايع قابل رقابت است
گرگان - خبرگزاري مهر: رئيس دانشگاه جامع گلستان گفت: براي اينكه بتوان شاهد همكاري بين صنعت و دانشگاه باشيم بايد صنايع ما قابليت رقابت را در سطح كشوري و بين المللي را داشته باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، «عباس قرباني» عصر شنبه در گرگان با بيان اينكه بيشتر صنايع ما در استان قابليت رقابت را ندارند، ابراز داشت: استان بايد بتواند صنايع خود را فعال كند و همچنين صنايع هم بايد ارتباطشان را با دانشگاه ها بيشتر كنند.
وي ادامه داد: اين جفاست كه بگوييم دانشگاه ها با صنعت ارتباط ندارند، چرا كه توسعه هايي كه در حال حاضر در بيشتر جنبه هاي كشور و مراكز صنعتي بدست آمده است محققين جوان ما در دانشگاه ها بدست آورده اند.
وي با بيان اينكه دانشگاهها با توسعه علمي اداي تكليف مي كنند، اگر مي خواهيم در حوزه پژوهش و فناوري به استقلال سياسي و اقتصادي برسيم بايد سعي كنيم ايده هايمان را تبديل به محصول نماييم.
استقلال سياسي وابسته به استقلال علمي است
قرباني بيان داشت: استقلال سياسي در واقع وابسته به استقلال علمي است كه در اين امر نيازمند است كه در كشور سطح پژوهش را بالا ببريم و راه تربيتي درستي را در اين براي بالا بردن پرچم انقلاب اسلامي انتخاب كنيم.
وي خاطرنشان ساخت:در حال حاضر در دانشگاه ها بسياري از سرفصل ها ، در رشته هاي مختلف بازبيني شده است و مطمئنا حركت هاي ما رو به جلو خواهد بود و همچنين ايده هايي كه از طرف اساتيد مطرح مي شود ،ايده هاي بسيار خوبي براي تبديل به پديده و محصول است.
رئيس دانشگاه گلستان اظهار داشت: دانشگاه ها مي توانند با توسعه در امور پژوهشي در حفظ نظام كمك كننده كشور باشند و در حال حاضر كشور توانسته در همه حوزه ها از جمله فناوري هسته اي ، مهندسي پزشگي و بسياري از موضوعات اساسي پيشرفت كند و اين امر مي تواند در توسعه پژوهش ها كمك كننده باشد.
وي با اشاره به اينكه مي توان با تقويت فعاليت هاي علمي و فناوري بسياري از معضل ها را برطرف كنيم، تصريح داشت: به اين وسيله مي توانيم اقتصاد مقاومتي را در كشور اجرا كنيم و به سوي علم نافع پيش برويم.
قرباني با بيان اينكه توسعه اي كه در دنياي امروزه مطرح است، توسعه اقتصادي است، اذعان داشت: در حال حاضر تقسيم كشورهاي دنيا بر اساس شاخص هاي اقتصادي و توفيقاتي كه در اين زمينه براي پيشرفت ها بدست آوردند شكل مي گيرد.
وي افزود: آنها توسعه اقتصادي را با مصرف زدگي برابرمي دانندو اين كار را به شگردها و شيوه هاي زيادي انجام مي دهند و باعث مي شود در كنار مصرف زدگي به استثمار ديگر كشورها نيز بپردازند.
عباس قرباني ادامه داد: اما جامعه متمدن و ديندار پيشرفت را همراه با تعالي مي خواهد و شاخص هاي تعالي را در توسعه به كار مي برد چرا كه اگر فقط ملاك توسعه و بهره برداري اقتصادي باشد جايي براي اخلاق ، ايمان و ايثار باقي نمي ماند.
وي هدف جامعه اسلامي را رفاه همه افراد دانست و تاكيد كرد: بايد با حركت در مسير عبوديت مشكلات را شناخت و در جهت برطرف كردن آنها قدم برداشت و افتخار جامعه مهدوي بايد بندگي خداوند باشد.
رئيس دانشگاه جامع گلستان افزود: با استفاده از آيات خداوند مي توانند تحقيقات را برمبنا و اساس درست پيش برد.
كد خبر: 2195419
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۱۷:۱۲
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]