تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803064268




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مناظره بررسي وضعيت درياچه اروميه/۹قاضي‌پور: آب را به نام درياچه اروميه براي آبياري زمين افراد خاص بردند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مناظره بررسي وضعيت درياچه اروميه/۹قاضي‌پور: آب را به نام درياچه اروميه براي آبياري زمين افراد خاص بردند
انتقال آب از بخش‌هاي ديگر به درياچه اروميه يكي از راهكارهاي احياي اين درياچه است كه قاضي‌پور نماينده مردم شهرستان اروميه مي‌گويد: «به نام احياي درياچه اروميه و با پول درياچه اروميه، زمين‌هاي افراد خاص آبياري شده است».


به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، جلال‌زاده استاندار آذربايجان غربي در بخش ديگري از مناظره بررسي وضعيت درياچه اروميه كه عصر جمعه از شبكه يك سيما پخش شد اظهار داشت: من از همان ابتدا مطالبي را گفته‌ام. هر منطقه شرايط خاص خود را دارد و اگر همان ميزان بارش درياچه وان (تركيه) كه ميزان افزايش دما و بحث كشاورزي و آبخيزداري را مقايسه كنيد مطمئنا اتفاقي كه در ايران افتاده در تركيه نيفتاده است.

همكاران من اخيراً بازديدي را از همان منطقه داشتند كه نشان مي داد آبخيزداري و سفره‌هاي زيرزميني تغذيه شده است در حاليكه 13 درصد منابع طبيعي ما آبخيزداري است.

وي افزود: انتقال بين حوزه‌اي راه اول نيست و مطالعه شده كه يك پروژه از جنوب استان آذربايجان غربي آب را به درياچه اروميه بياورد.

قاضي پور نماينده مردم اروميه در مجلس در اين ميان گفت: امسال بايد حداقل 300 ميليون متر مكعب به اين درياچه مي‌رسيد كه نرسيد.

جلال‌زاده در پاسخ گفت: اينكه منابع آبي براي نجات درياچه اروميه به‌ويژه در يكي دو سال اخير كم اختصاص پيدا كرده شكي نيست. از سال 87 كه در اجلاس «باري» تفاهمنامه‌اي بين وزرا اجرا شد و بعد در سال 89 دولت يك كارگروهي به رياست معاون اول با اختيارات رئيس جمهور طبق قانون اساسي و هيئت دولت اختياراتي را به كارگروه اختصاص داد.

وي ادامه داد: وزارتخانه‌ها در آن كارگروه شركت مي‌كردند و 24 راهكار از آنجا استخراج شد قرار شد منابع آن موقع 1300 ميليارد تومان براي اين 24 راهكار اختصاص پيدا كند.

قاضي‌پور در اعتراض به اين سخنان گفت: قرار نبود آب را ببرند به استان‌هاي ديگر و زمين‌هاي كشاورزي خودشان را آب ياري كنند خبر دارم 40 هزار هكتار زمين‌هاي گل فرج كه شيبشان به سمت ارس است به نام احياي درياچه اروميه و با پول درياچه اروميه براي افراد خاص آبياري شده است.

جلال‌زاده گفت: بايد آب بهينه به كشاورز داده شود. ما الان 93 درصد آب مصرفي‌مان در حوزه كشاورزي است و اگر يك سوم اين آب به شكل كشاورزي مدرن و تحت فشار ارائه شود در حقيقت آب مناسب و بهينه در اختيار كشاورزان قرار مي‌گيرد.

در ادامه اين مناظره حيدري مجري مناظره خطاب به معاون محيط زيست طبيعي سازمان حفاظت محيط زيست گفت: شما گفتيد ما از خيلي وقت پيش اين خطرات را گوشزد كرده بوديم اما كو گوش شنوا؟ چه كساني گوش شنوا نداشتند؟

كيخا گفت: مكاتباتي اكنون در دست دارم كه از سال 79 به امضاي خانم ابتكار رئيس محيط زيست وقت رسيده كه اين نكات را به وزير نيروي وقت و معاون اول رئيس جمهور در آن زمان تمام پيش‌بيني‌ها و اتفاقاتي كه الان افتاده را گوشزد كرده بودند و همان زمان هشدار داده شده بود كه اگر اين روند ادامه پيدا كند درياچه اروميه را از دست خواهيم داد.

حيدري گفت: مديريت غلط آب با چه كسي بوده با وزارت نيرو، استانداري يا كجا؟

كيخا گفت: خيلي جلسه گذاشتيم و صحبت كرديم واقعيت اين است كه مردم انتظار دارند كاري كنيم و مشكل حل شود. آيا آقايان منكر اين مي‌شوند كه بعد از انقلاب و از سال 58 تا 90 سطح زير كشت كشاورزي از 158 هزار هكتار به 450 هزار هكتار رسيده.

وي ادامه داد: حتي ديروز رقمي به من دادند كه سطح زير كشت كشاورزي اكنون به 680 هزار هكتار مي‌رسد يعني 4 برابر قبل از انقلاب كه هر هكتار به طور متوسط 10 هزار مترمكعب آب مي‌خواهد يعني 4 تا 5 ميليارد مترمكعب آب را به بخش كشاورزي برده‌ايم.

معاون محيط زيست طبيعي سازمان حفاظت محيط زيست گفت: آمار داريم توليد كشاورزي بالا رفته است ولي به چه قيمتي! يكي از هزينه‌هاي اين امر از دست دادن درياچه اروميه است كه بايد شهامتش را داشته باشيم و آن را بپذيريم.

وي افزود: ما را مجبور كردند و سد زدند و آب را انتقال دادند الان بايد بپذيريم كه احياي درياچه اروميه مثل يك جراحي بدون هزينه نمي‌شود و مردم، مجلس و دولت همه بايد هزينه آن را بپذيرند حتي طرح مديريت و محافظت از تالاب‌هاي در مجلس هشتم و نهم مطرح شده و قرار است آن را به عنوان لايحه از طرف دولت ببريم كه خانم ابتكار آن را پذيرفته‌ است.

قاضي‌پور در اين ميان گفت: به هيچ وجه براي احداث سد و تخريب درياچه تلاش نكرديم بحث ما احداث آب بندان بود تا براي جلوگيري از سيلاب‌ها و زمين‌هاي كشاورزي استفاده شود سدهاي اروميه را تعطيل كردند و بعد در آذربايجان شرقي سد زدند.

انتهاي پيام/

جمعه 29 شهريور 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن