تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده‏اش در هر روز نصيحتى عرضه مى‏كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820266881




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سركه، دوست يا دشمن سلامتي؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: "سركه"، دوست يا دشمن سلامتي؟
مصرف مقدار كمي سركه يعني 10 گرم به همراه غذاي شيرين، ميزان گليسمي يا همان قند خون را كاهش مي‌دهد و همچنين مصرف مقدار كمي از اين اسيد مي‌تواند باعث كاهش فشارخون شده و از رشد تومورهاي سرطاني جلوگيري كند اما بايد در مصرف آن دقت كرد زيرا كه خطرات جانبي نيز دارد.


به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران، اول از همه بايد بدانيد كه سركه باعث كاهش قند خون مي‌شود. مصرف مقدار كمي سركه يعني 10 گرم به همراه غذاي شيرين، قند خون را كاهش مي‌دهد.

به نظر مي‌رسد كه اسيد استيك موجود در سركه چنين خاصيتي دارد. براي همين افراد ديابتي كه مي‌خواهند يك غذاي سرشار از نشاسته ميل كنند بايد در كنارش سالادشان را با سركه بخورند تا قند خونشان كنترل شود.

به عقيده‌ي برخي از محققان، سركه مي‌تواند باعث كاهش فشارخون شده و از رشد تومورهاي سرطاني جلوگيري كند(البته بررسي‌ها براي اظهارنظر قطعي در اين خصوص همچنان ادامه دارد).

سركه براي مقابله با سرطان، مفيد يا بي تأثير؟
درست است كه بيش‌ترين خواص سركه مديون اسيد استيك آن است اما خواص آن به همين جا هم ختم نمي‌شود. سركه حاوي آنتي‌اكسيدان‌هاي پُلي‌فنولي نيز مي‌باشد كه مي‌توانند با سرطان مقابله كنند. با اين حال مطالعات بيشتر در خصوص خواص پيشگيرانه‌ي سركه همچنان ادامه دارد. اما توصيه مي‌كنيم خودتان را از خواص سركه محروم نكنيد .

مشكلاتي كه سركه به بار مي‌آورد
درست است كه سركه خواص زيادي دارد اما با اين حال در برخي موارد مي‌تواند آسيب‌رسان هم باشد.اول اينكه سركه سرشار از سولفيت‌ها مي‌باشد. اين تركيبات به خودي خود خطرناك نيستند اما آلرژي‌زا مي‌باشند.دومين آسيب سركه خاصيت اسيدي آن است كه مي‌تواند به دستگاه گوارش آسيب برساند. براي همين هم توصيه مي‌كنيم افرادي كه از سوزش معده رنج مي‌برند سركه مصرف نكنند.از اين گذشته اسيد به ميناي دندان‌ها نيز آسيب مي‌رساند. براي همين توصيه مي‌شود بعد از مصرف سركه دندان‌هايتان را مسواك بزنيد و يا اينكه دهانتان را آب بكشيد .

تكليف سركه بالزاميك چيست؟
سركه بالزاميك با آن طعم ترش و رنگ تيره‌اش صفاي خاصي به سالاد مي‌بخشد . اما متأسفانه رنگي كه به آن افزوده مي‌شود جزو رنگ دهنده‌هاي سرطان‌زا محسوب مي‌شود. البته جاي نگراني نيست. مصرف متعادل سركه بالزاميك خطري در پي ندارد. مشكل زماني پيش مي‌آيد كه در مصرف آن زياده‌روي كنيد. يادتان باشد كه اين سركه حاوي قند بيشتري از انواع ديگر سركه‌ها است. براي همين هم نبايد در مصرف آن زياده‌روي كرد.

انتهاي پيام/

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن