واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد عنوان كردلزوم همكاري دستگاهها در اجراي برنامههاي فوريتهاي اجتماعي بهزيستي
مديركل بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد بر لزوم همكاري دستگاههاي اين استان در اجراي برنامههاي فوريتهاي اجتماعي تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، فضلالله اتابك صبح امروز در جلسه فوريتهاي اجتماعي با تاكيد بر اينكه مسائل و مشكلات احتماعي جامعه را تهديد ميكند، گفت: انتظار ميرود مسئولان حساسيت بيشتري نسبت به مشكلات اجتماعي داشته باشند.
مديركل بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد با بيان اينكه بر اساس آئيننامه فوريتهاي اجتماعي، وظايف هر دستگاه مشخص شده و ملزم به اجراي آن هستند، گفت: در حوزه فوريتهاي اجتماعي خدمات تخصصي ويژه و رايگاني در حوزه مداخله در بحرانهاي فردي، خانوادگي و اجتماعي، پاسخگويي تلفني فوريتهاي اجتماعي 123، خدمات سيار فوريتها و پايگاههاي خدمات اجتماعي به جامعه هدف خدماترساني ميكند.
اين مسئول با تاكيد بر اينكه دريافتكنندگان خدمات فوريتهاي اجتماعي خشونتديدگان خانگي از قبيل كودكان آزارديده، سالمند آزارديده، معلول آزارديده و افرادي كه قصد خودكشي دارند ميباشند، گفت: دختران و پسران فراري از منزل، زنان در معرض آسيب يا آسيبديده اجتماعي، زوجين متقاضي طلاق، كودكان خياباني و اختلال هويت جنسي در معرض آسيب ديگر افراد متقاضي در حوزه اورژانس اجتماعي هستند.
اين مسئول با تاكيد بر اينكه شناسايي كانونهاي آسيبزا و آسيبهاي شايع و در حال شيوع طي آئيننامه به صورت كشوري، منطقهاي و استاني در دستور كار قرار گرفته است، گفت: به منظور كاهش آسيبهاي اجتماعي و رسيدگي هرچه بهتر و بيشتر به موارد پيشرو در حوزه آسيبهاي اجتماعي بهزيستي استان، تفاهمنامهاي با دادگستري منعقد شده است.
وي بر ضرورت توجه هرچه بيشتر نهادها و دستگاههاي اجرايي عضو جلسه فوريتهاي اجتماعي تاكيد كرد و گفت: انتظار ميرود دستگاههاي اجرايي نسبت به موضوع فوريتهاي اجتماعي و كاهش آسيبها در سطح جامعه همت مضاعفي داشته باشند.
اتابك با بيان اينكه اورژانسهاي اجتماعي خدمات ارزندهاي به جامعه هدف خود ارائه ميكند، گفت: اميدواريم دستگاهها در راستاي وظايف محوله خود عمل كنند تا بتوان آسيبها را به حداقل برسانيم.
مديركل بهزيستي كهگيلويه و بويراحمد به تعداد مراكز اورژانس در سطح كهگيلويه و بويراحمد اشاره كرد و گفت: در حال حاضر شهرستانهاي بويراحمد، گچساران و كهگيلويه پايگاه اورژانس اجتماعي آنها فعال بوده كه در شهرستانهاي دنا، بهمئي و چرام در حد مشاوره و موضوع طلاق خدماترساني ميكنند.
اين مسئول با تاكيد بر اينكه خطر همه را تهديد ميكند و بايد همه خود را مسئول بدانيم و نسبت به رفع آن اقدام كنيم، گفت: دستگاهها و نهادها بر اساس شرح وظايف به كمك بهزيستي استان آيند و اين مجموعه را در راستاي كاهش آسيبها ياري كنند.
انتهاي پيام/82011/ط30
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]