تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835811033
70 درصد بودجه بهداشت در دست وزارت بهداشت نيست
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: 70 درصد بودجه بهداشت در دست وزارت بهداشت نيست
محسني بند پي سه دوره رئيس كميسيون بهداشت و درمان بود و در تدوين برنامه پنجم توسعه نقش داشت و خوشبختانه الان در وزارت بهداشت مشغول به كار است و در جايگاه اجرا نشسته است و خودشان بايد وارد عمل شوند و اولين كارشان نيز تجميع صندوق هاي بيمه است. به اين دليل كه ساختار تامين اجتماعي و خدمات درماني متفاوت است تجميع بيمه ها مقداري سخت است اما لااقل تعرفه ها را واقعي ببينند و دستمزد پزشك در بخش خصوصي و دولتي يكسان شود.
يكي از مباحثي كه بيش از هر چيز ديگري در دولت قبل جنجال آفرين شده بود و بعد از روي كار آمدن دولت يازدهم به آن تاكيد شده است، حوزه بهداشت و درمان يا به طور كلي حوزه سلامت است. اين بخش از برنامه هاي دولت كه به طور مستقيم با سلامت افراد جامعه ارتباط دارد جزء ملزومات كشور است و از اهميت ويژه اي برخوردار است.
به گزارش تابناك، با شروع اين دولت يكي از وعدهايي كه به مردم داده شد بازگشت نرخ دارو به سال 91، تجميع و همگاني كردن بيمه هاي درماني و خدماتي و همچنين كاهش هزينه هاي درمان بود. اما اينكه در اين فرصت چند ماه دولت به چه ميزان از اين تعهدات عمل كرده است به صورت واضح مشخص نيست، هرچند وزير بهداشت و رئيس جمهور در گزارش صد روزه خود به اقدامات صورت گرفته در اين چند روز اشاره داشتند ولي به نطر مي رسد كه اين ميزان كافي نيست.
دكتر رسول خضري در اين باره و در گفت و گو با تابناك با اشاره به موضوعات مطرح شده اظهار داشت: بيش از 60 درصد مواد اوليه دارويي از خارج مي آيد. در سال 92 ارز مرجع به دارو تعلق نگرفت و در واقع آزاد شد. بايد از صنايع داروسازي حمايت شود اما به دليل محدوديت مالي دولت اين اتفاق نيافتاد. بالاي 150 قلم داروي ما از خارج وارد مي شود و با توجه به شرايطي كه در اين مدت داشتيم و مبادلات ارزي محدود بود، اگر معامله اي هم انجام مي شد، 30 درصد پول دلالي بايد داده مي شد.
وي گفت: گراني دارو با اين شرايط به بيمار تحميل مي شود. با تفاهمي كه بين وزارت بهداشت و بيمه هاي خدمات درماني و تامين اجتماعي صورت گرفت توانست تا حدودي قيمت دارو را كاهش دهد و به جاي آنكه پول از جيب مريض براي دارو پرداخت شود، بيمه ها اين هزينه ها را بپردازند. وزارت بهداشت پيشنهاد داد كه يارانه هاي در نظر گرفته شده را مستقيما به بيمهها بدهند تا قيمت دارويي كه به دست مريض ميرسد كم باشد و به مرز 30 درصد نزديك شويم اما تاكنون اين امر محقق نشده و فاصله داريم.
افق سالانه اين روند خوب به نظر مي رسد و تا يكي دو سال آينده بحث توليدات دارويي رونق خواهد گرفت. انتظار ما در كوتاه مدت اين بود كه آشفته بازار بحران دارويي كاهش يابد و دغدغه بيماران در مورد تامين دارو تا حدودي حل شود. در اين صد روز قدم هاي خوبي برداشته شد. قيمت داروهاي خاص پر مصرف كه در دوران گراني به 2 ميليون تومان هم رسيده بود تا 700 هزار تومان كاهش يافته است. 100 روز براي قضاوت كردن زود است و برخي كارها نيازمند چندين سال كار و تلاش است.
اين مشكلات يك روزه ايجاد نشده است كه يك روزه هم حل شود. مشكلي است كه طي ساليان متمادي به وجود آمده و حل آن نيازمند زمان است و انتظار مي رود با تلاش مسئولين به سرانجام برسد.
وي افزود: يكي از مشكلات بهداشت و درمان اولويت پايين آن در بودجه كشور است كه متاسفانه در بودجه سال 93 هم همين كار را كرده اند و بودجه سال 92 را لحاظ كرده اند. منابع مالي شوخي بردار نيست. حقوق پرسنل حداقل بايد براي دلخوش بودن آنها بايد به موقع پرداخت شود؛ هر چند سرانه درمان در كشور ما يك دهم كشورهاي حاشيه خليج فارس و منطقه است.
خضري در مورد وعده هايي كه دولت ها در مورد بيمه همگاني مي دهند گفت: توليت بهداشت و درمان با دولت ها است و بيمه همگاني بايد تمام آحاد جامعه را تحت پوشش قرار دهد. متاسفانه هنوز بين 6 تا 8 ميليون نفر در كشور داريم كه هيچ بيمه اي ندارند و در مقابل در حدود 15 مليون نفر هستند كه چندين نوع بيمه دارند و اين بي عدالتي است. موضوع ديگر اين است كه تعرفه ها واقعي شود. اگر اين قضيه اصلاح شود و بيمه ها به وظايف خود عمل كنند و از طرف دولت تامين اعتبار شوند، حداقل بيمه هاي پايه را براي همه انجام دهند. پزشك خانواده طرح خوبي است اما چون زير ساخت ندارد و بيمه ها تامين نيستند و بودجه كافي هم ندارند به جايي نرسيده است. بيمارستان ها بالغ بر هزار ميليارد از بيمه ها طلب دارند. بيمارستاني كه در تامين هزينه هاي جاري و حقوق پرسنل خود مانده است و پولش را تا ماه ها نمي دهند، نمي تواند به كار ادامه دهد. ساختار كنوني بيمه ها مشكل دارد و نياز به بازنگري دارد. جدا از مشكل بيمه ها كه تجميع نشده اند ساختارشان هم همواني ندارد. بحثي كه مي تواند به بيمه ها كمك كند اين است كه بيمه درمان را از بيمه بازنشستگي و مستمري جدا كنيم. بيمه درمان توسط دولت 100 درصد پرداخت شود و بيمه مستمري و بازنشستگي ماهانه از حقوق ها كم شود.
اين نماينده در مورد برخي داروهاي خاص كه تحت پوشش بيمه قرار ندارد، گفت: اين كار اشتباه است. وزير بهداشت وعده داده بود كه قيمت داروهاي خاص كاهش مي يابد اما با توجه به اينكه بيمه ها به تعهدات خود عمل نمي كنند اين كار آنطور كه بايد انجام نشده است. درصدهاي پرداختي از جيب مردم كاهش يافته اما تا نقطه اي كه طبق قانون درمان مردم بايد رايگان انجام شود فاصله داريم. متاسفانه با داشتن قانون در اينگونه موارد تنها شعار مي دهيم و در عمل مشكل داريم دليل آن نيز اين است كه منابع كافي براي اين كار وجود ندارد. به اين دليل كه بيمه ها منابع كافي در اختيارشان قرار نمي گيرد از زير كار در مي روند. به عنوان مثال پول بيمارستان ها را نگه مي دارند و دير پرداخت مي كنند از طرف ديگر شاهد هستيم كه پرداخت هاي بيمه ها به مراكز خصوصي زودتر انجام مي شود تا بخش دولتي. از طرف ديگر به بيمارستان هايي كه بدهي زيادي دارند در اولويت پرداخت نيستند و ابتدا بدهي هاي اندك خود را پرداخت مي كنند.
70 درصد بودجه بهداشت در دست وزارت بهداشت نيست. همين پول هاي بيمه را به وزارت بهداشت بدهند تا خودش مديريت كند بهتر است نه اينكه براي خدمات منتظر نباشد كه سازمان هاي بيمه گر پس از 7 ماه پولشان را بدهد. در روند جاري بيمه ها ناكارآمد هستند و اين مشكل حل نمي شود مگر اينكه ساختار، مديريت و منابعش اصلاح شود. تا بيمه هاي كارآمد و پوشش فراگير بيمه اي داشته باشيم و ديگر بيماران پول زير ميزي به پزشك ندهند. حلقه واسط اين دو بيمه است و پزشك بايد دستمزد خود را از بيمه بگيرد. بايد كف و سقف براي پرداخت ها تعيين شود و پزشك اين دغدغه را نداشته باشد تا مريض بيشتري ببيند و از اين طريق پول بيشتري به دست آورد بايد چارچوبي تعيين شود.
اين كار با اختصاص سرانه واقعي بهداشت و درمان درست مي شود. زماني كه سرانه واقعي نباشد عملا بيمه ها پول ندارند و در سيكل معيوب پزشك براي اينكه پول بيشتري درآورد به دنبال چك آپ و آزمايشهاي مكرر بر روي يك بيمار مي رود.
خضري در مورد تجميع بيمه ها گفت: آقاي محسني بند پي سه دوره رئيس كميسيون بهداشت و درمان بود و در تدوين برنامه پنجم توسعه نقش داشت و خوشبختانه الان در وزارت بهداشت مشغول به كار است و در جايگاه اجرا نشسته است و خودشان بايد وارد عمل شوند و اولين كارشان نيز تجميع صندوق هاي بيمه است. به اين دليل كه ساختار تامين اجتماعي و خدمات درماني متفاوت است تجميع بيمه ها مقداري سخت است اما لااقل تعرفه ها را واقعي ببينند و دستمزد پزشك در بخش خصوصي و دولتي يكسان شود. چون با اين دستمزدها پزشكان از بخش دولتي فراري مي شوند. اگر قرار است كسي پول بيشتري بدهد بايت هتلينگ و خدمات بيشتر باشد نه بابت پزشك. نبايد بين پزشكان تبعيض قائل شد.
با تخصيص سرانه درمان كافي، تجميع صندوق هاي بيمه و تخصيص منابع كافي به بيمه ها و اينكه حوزه بهداشت و درمان اولويت چهاردهم نباشد.مشكلات حوزه بهداشت و درمان حل خواهد شد.
وي در مورد بودجه حوزه سلامت در سال 93 گفت: رهبر انقلاب تاكيد داشته اند كه سلامت بايد جزو اولويت هاي كشور باشد و خود آقاي روحاني نيز در برنامه هاي تبليغاتي خود و همچنين پس از انتخابات بارها بر اهميت سلامت مردم تاكيد داشته است اما در عمل بودجه سال 93 همان بودجه سال 91 و 92 است و جزو اولويت كشور نيست و اين خبر بدي است.
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
آيا وزارت بهداشت اختيار تمام بودجه سلامت را در دست دارد؟
آيا وزارت بهداشت اختيار تمام بودجه سلامت را در دست دارد رسول خضري عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو فارس با اعلام مطلب فوق اظهار داشت متأسفانه 70 درصد بودجه سلامت دست وزارت بهداشت نيست و به وزارتخانههاي ديگر داده ميشود مثلاً در بحث بيمهها پول براي خريد خدمت دست وزارمعاون توسعه منابع وزارت بهداشت در گفت و گو با فارس اعلام كرد۲ هزار ميليارد تومان اعتبار پزشك خانواده در سال آي
معاون توسعه منابع وزارت بهداشت در گفت و گو با فارس اعلام كرد۲ هزار ميليارد تومان اعتبار پزشك خانواده در سال آينده رشد ۱۸ درصدي بودجه سلامت مردم معاون توسعه منابع و مديريت وزارت بهداشت از اختصاص ۲ هزار ميليارد تومان اعتبار براي اجراي برنامه ملي پزشك خانواده در سال ۹۳ و رشد ۱۸ ۵ درمرگ و زندگي ببري در دستان سايتيس/ پا فشاري دامپزشكي و وزارت بهداشت بر معدوم سازي
مرگ و زندگي ببري در دستان سايتيس پا فشاري دامپزشكي و وزارت بهداشت بر معدوم سازي مدير كل دفتر حيات وحش محيط زيست كشور گفت در حال هماهنگي با IUCN و سايتيس كنوانسيون منع تجارت گونه هاي گياهي و جانوري در معرض خطر انقراض براي تعيين تكليف وضعيت ببر ماده سيبرياي هستيم محمدي در گفتبررسي بودجه بهداشت با حضور ۴ دستگاه
بررسي بودجه بهداشت با حضور ۴ دستگاه سخنگوي كميسيون بهداشت در مجلس از بررسي بودجه بخش بهداشت با حضور نمايندگان ۴ دستگاه خبر داد تسنيم محمدحسين قرباني سخنگوي كميسيون بهداشت و درمان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به جلسه امروز كميسيون متبوعش گفت در جلسه امروز بودجه سال 1393 برخيدخل وزارت بهداشت به خرجش مي خورد؟/اظهارات مخالفان و موافقان بودجه سلامت
دخل وزارت بهداشت به خرجش مي خورد اظهارات مخالفان و موافقان بودجه سلامت دوشنبه 2 دي 1392جلالي در جلسه بررسي بودجه وزارت بهداشت: خدمت دولت و مجلس به مردم كليد حل مشكل حوزه بهداشت و درمان
جلالي در جلسه بررسي بودجه وزارت بهداشت خدمت دولت و مجلس به مردم كليد حل مشكل حوزه بهداشت و درمان پولي كه به دستگاهها داده ميشود بابت اين است كه خدمات ارائه بدهند اما با هزينههاي فعلي اين اعتبارات تنها بابت اداره كردن دستگاهها هزينه ميشود جلالي در جلسه بررسي بودجه وزارت بهبررسي بودجه سلامت كشور/ اولويتهاي وزارت بهداشت در سال آينده
بررسي بودجه سلامت كشور اولويتهاي وزارت بهداشت در سال آينده وضعيت بودجه وزارت بهداشت در سال 93 و مسائل مرتبط با حوزه سلامت كشور با حضور سه تن از معاونان وزارتخانه مورد بررسي و ارزيابي قرار گرفت به گزارش خبرنگار مهر مشكلات حوزه سلامت كشور در سالهاي گذشته و انباشت كسري بودجه وزتنها 12 درصد از اعتبارات پژوهشي كشور به وزارت بهداشت اختصاص دارد
تنها 12 درصد از اعتبارات پژوهشي كشور به وزارت بهداشت اختصاص دارد قم - خبرگزاري مهر قانم مقام معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي با اشاره به اينكه تنها 12 درصد از اعتبارات پژوهشي كشور به اين وزارتخانه اختصاص دارد گفت با همين ميزان كم اعتبارات پژوهشي 40 درصداز خاكخوري تجهيزات پزشكي تا دست بسته مسوولان بيمارستاني روايت وزير بهداشت از وزارتخانه دائم بدهكار
از خاكخوري تجهيزات پزشكي تا دست بسته مسوولان بيمارستاني روايت وزير بهداشت از وزارتخانه دائم بدهكار بنبستهاي پولي نظام سلامت و گره بازنشدني بدهيهاي مالي وزارت بهداشت تا جايي پيشرفت كرده است كه سكاندار آرام وزارتخانه 14 طبقه شهرك غرب در روايتي جديد از خاكخوري تجهيزات پيشرفتدخل وزارت بهداشت به خرجش می خورد؟/ بیمهها، برندگان اصلی بودجه سلامت
دخل وزارت بهداشت به خرجش می خورد بیمهها برندگان اصلی بودجه سلامت بیشترین نکته ای که مورد انتقاد مخالفان بودجه بهداشت و درمان در سال 93 تکرار شده ناکافی بودن این بودجه در مقایسه با مشکلات سیستم بهداشت و درمانی است موافقان می گویند نگاه دولت به این حوزه مثبت است به گزارش ناممعاون امور بهداشتي وزير بهداشت در گفت و گو با فارس:وزارت بهداشت در راستاي دستورات رهبري برنامههاي توسعه جمعيت
معاون امور بهداشتي وزير بهداشت در گفت و گو با فارس وزارت بهداشت در راستاي دستورات رهبري برنامههاي توسعه جمعيت را اجرا ميكند معاون بهداشتي وزير بهداشت گفت وزارت بهداشت در راستاي دستورات مقام معظم رهبري و با توجه به سياستهاي ايشان و قوانين مصوب كشور در جهت توسعه جمعيت و سلامت باوزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مطرح كردبودجه وزارت بهداشت 14 هزار ميليارد تومان است/تشويق به باروري با قيد
وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي مطرح كردبودجه وزارت بهداشت 14 هزار ميليارد تومان است تشويق به باروري با قيد الزام حفظ سلامت مادر و كودك وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي گفت با تصويب هيئت دولت بودجه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي در سال آينده 14 هزار و 500 ميليارد تومان اسمسئول فناوري اطلاعات شهرستان جم:80 درصد مراكز و خانههاي بهداشت جم به اينترنت دسترسي ندارند
مسئول فناوري اطلاعات شهرستان جم 80 درصد مراكز و خانههاي بهداشت جم به اينترنت دسترسي ندارند مسئول فناوري اطلاعات شهرستان جم گفت 80 درصد مراكز و خانههاي بهداشت جم به اينترنت دسترسي ندارند به گزارش خبرگزاري فارس از جم مهدي روستا صبح امروز در نشست كارگروه بهداشتي شهرستان جم اظها-
گوناگون
پربازدیدترینها