تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802418627




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها 12 درصد از اعتبارات پژوهشي كشور به وزارت بهداشت اختصاص دارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تنها 12 درصد از اعتبارات پژوهشي كشور به وزارت بهداشت اختصاص دارد
قم - خبرگزاري مهر: قانم مقام معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي با اشاره به اينكه تنها 12 درصد از اعتبارات پژوهشي كشور به اين وزارتخانه اختصاص دارد، گفت: با همين ميزان كم اعتبارات پژوهشي 40 درصد توليدات علمي كشور مربوط به وزارت بهداشت است.

به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر شاهين آخوند زاده در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشكي قم كه صبح پنج‌شنبه در سالن امام علي(ع) دانشگاه علوم پزشكي قم برگزار شد، با اشاره به پتانسيل و ظرفيت موجود علمي پژوهشي در دانشگاه علوم پزشكي قم گفت: اين دانشگاه در ساليان اخير توانسته با تلاش و همت مسئولان، اعضاي هيئت علمي و دانشجويان گام هاي مثبتي در مسير رشد و شتاب علمي بردارد.

وي آموزش را وظيفه اصلي اعضاي هيئت علمي دانست و افزود: اين اعضاء ضمن اينكه بايد از عهده اين مسئوليت برآيند، ضرورت دارد به امر پژوهش و تحقيق نيز توجه داشته باشند.

قانم مقام معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي تصريح كرد: پژوهش امتيازات و فوائد بسياري را در ابعاد مختلف براي پژوهشگر و محقق به ارمغان مي آورد و موجب معرفي بيشتر كشور به دنيا مي شود.

وي با بيان اينكه مقوله تحقيقات و فناوري و پژوهش همواره از دغدغه هاي رهبر معظم انقلاب است افزود: بايد با سرمايه گذاري بيشتر و تغيير نگرش ها به سمت پژوهش در اين عرصه گام هاي پرشتاب تري برداشته شود.

آخوند زاده تاكيد كرد: در سالهاي اخير اقدامات خوبي در زمينه توسعه پژوهش صورت پذيرفته است و پژوهشگران و نخبگان ايراني توانسته اند به لحاظ توليد پژوهش در رتبه بندي هاي جهاني بسياري از كشورهاي پيشتاز را پشت سربگذارند و رتبه ايران را در ارزيابي هاي جهاني ارتقا دهند.

وي اظهار داشت: بايد با برنامه ريزي بيشتر علاوه بر افزايش تعداد مقالات و پژوهش هاي علمي، تحقيقات را به سمت كيفي سازي سوق داد.

قانم مقام معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي با اشاره به اينكه تنها 12 درصد از اعتبارات پژوهشي كشور به اين وزارتخانه اختصاص دارد گفت: با همين ميزان كم اعتبارات پژوهشي 40 درصد توليدات علمي كشور مربوط به وزارت بهداشت است.

آخوندزاده افزود: با توجه به محدوديت هاي اعتباري، بخش باليني بهترين عرصه براي افزايش توليدات علمي است.

وي با بيان اينكه وزارت بهداشت از ظرفيت هاي موجود براي ارتقاء حوزه پژوهش در دانشگاه علوم پزشكي قم حمايت مي كند افزود: دانشگاه علوم پزشكي قم بايد براي توانمند سازي هرچه بيشتر در عرصه توليدات علمي و پژوهشي با ساير دانشگاه علوم پزشكي استان هاي همجوار طرح هاي مشترك پژوهشي را انجام دهد.

انتشار 3 مجله علمي به زبان هاي فارسي و انگليسي در دانشگاه علوم پزشكي قم

رئيس دانشگاه علوم پزشكي قم هم در اين مراسم با بيان دانشگاه علوم پزشكي قم در سالهاي اخير علي رغم تعداد محدود اعضاي هيئت علمي توانسته رشد قابل توجهي در عرصه توليدات علمي و پژوهشي داشته باشد گفت: در حاليكه تا قبل از سال 88 اقدام قابل توجهي براي رونق پژوهشي و تهيه مقالات علمي صورت نگرفته بود با برنامه ريزي و تعامل مناسب اعضاي هيئت علمي، تهيه طرح هاي پژوهشي شتاب بيشتري گرفت.

دكتر سيد شمس الدين حجازي افزود: تا سال 88 تنها 55 مقاله علمي در دانشگاه علوم پزشكي قم توليد شده بود در حالي كه اين رقم در سال گذشته به 152 مقاله رسيده و وزارت بهداشت اين دانشگاه را از دانشگاه‌هاي پيشتاز در توسعه تحقيقات و توليد علم معرفي كرده است.

وي با اشاره به اينكه در حال حاضر 3 مجله علمي به زبان هاي فارسي و انگليسي در اين دانشگاه چاپ مي‌شود افزود: با اقدامات انجام شده نخستين مجله اين دانشگاه در حال حاضر به زبان فارسي و 2 مجله ديگر نيز به انگليسي منتشر مي‌شوند.

دكتر كوهپائي معاون آموزشي و دكتر زمانيان معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي قم هم در اين جلسه ضمن بيان گزارشي از اقدامات انجام گرفته در حوزه پزوهش در ساليان اخير، به ذكر برخي پيشنهادات، دغدغه ها و مشكلات موجود در زمينه توسعه تحقيقات در اين دانشگاه پرداختند.

در پايان اين مراسم از 20 پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشكي قم با اهدا لوح، قدرداني شد.

دانش آموختگي دانشجويان رشته پزشكي ورودي 85

مراسم دانش آموختگي دانشجويان رشته پزشكي ورودي 85 دانشگاه علوم پزشكي قم برگزار شد.

در اين مراسم كه صبح پنج شنبه با حضور اساتيد و دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي و والدين دانشجويان رشته پزشكي ورودي 85 در سالن اجتماعات دكتر قريب مركز بهداشت استان برگزار شد، 23 دانشجوي رشته پزشكي دانشگاه علوم پزشكي قم كه دروس اين رشته را با موفقيت پشت سرگذاشتند، نسبت به انجام مسووليت ها و وظائف حرفه پزشكي و خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي در پيشگاه قرآن كريم سوگند وفاداري ياد كردند به جمع پزشكان كشور پيوستند.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي قم در اين مراسم تحصيل در رشته پزشكي و خدمت به بيماران را عين خدمت دانست و گفت: دانشجويان و فارغ التحصيلان اين رشته بايد قدر فرصت بدست آمده را بدانند وهمانطور كه تاكنون فعاليت هاي علمي را با جديت پيگيري كرده اند اين راه را با تكيه بر ارزشها تا رسيدن به مدارج عالي ادامه دهند.

دكتر حجازي با اشاره به جايگاه و اهميت رشته پزشكي و نقش پزشكان در در نظام سلامت و گسترش سطح خدمات بهداشتي و درماني به افراد مختلف افزود: رشته پزشكي و پزشكان در جامعه از جايگاه و منزلت شايسته اي برخور دارند و فارغ التحصيلان اين رشته بايد از هم اكنون رعايت اخلاق حرفه اي و شان و منزلت انسانها را مدنظر قرار دهند و ارزشهاي معنوي اين حرفه را با معيارهاي دنيوي در هيچ شرائطي عوض نكنند.

وي پيشينه و تاريخچه رشته پزشكي را در ايران يادآور شد و با بيان اينكه لقب بزرگترين دانشمند حرفه پزشكي به ابوعلي سينا تعلق دارد گفت: اساتيد و دانشجويان پزشكي نيز در حال حاضر بايد با افزايش مطالعات علمي و پژوهش هاي روز افزون كشور را به عنوان قطب پزشكي نوين در دنيا مطرح و اثبات كنند.

در حال حاضر حدود 1700 دانشجو در 17 رشته تحصيلي و 5 دانشكده پزشكي، پرستاري و مامايي، پيراپزشكي، بهداشت و داندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي قم تحصيل مي كنند و كه از اين تعداد 300 دانشجو در رشته پزشكي تحصيل مي كنند.

همچنين تاكنون حدود 73 نفر در رشته پزشكي از اين دانشگاه فارغ التحصيل شده اند.

دانشجويان رشته پزشكي ورودي85 دانشگاه علوم پزشكي قم در اين مراسم از اساتيد خود در رشته هاي مختلف پزشكي تقدير كردند.

كد خبر: 2202859

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۵ - ۱۳:۲۷

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن