تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): آيا به شما بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، كمك مالى به برادر (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843386491




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در گفتگو با مينو اصلاني رئيس بسيج جامعه زنان كشور ايجاد تمدن عظيم اسلامي، افق روشن فرارويمان است


واضح آرشیو وب فارسی:رسالت: در گفتگو با مينو اصلاني رئيس بسيج جامعه زنان كشور ايجاد تمدن عظيم اسلامي، افق روشن فرارويمان است
گفتگو از ريكا حسامي
اشاره:
زماني كه مينو اصلاني به عنوان رئيس جامعه زنان بسيجي انتخاب شد شايد كسي تصور نمي‌كرد كه رويكرد اين نهاد انقلابي و مردمي آنچنان فرهنگي، آموزشي شود كه بتواند به معضلات اجتماعي انگشت‌ نهاده و با هفت ميليون و ششصد هزار عضو در سراسر كشور گره از برخي مشكلات جامعه بگشايد. به گفته رئيس بسيج جامعه زنان ريشه بسياري از طلاق‌ها در كشور اعتياد است و سازمان بسيج جامعه زنان افتخار دارد كه در حوزه‌ آگاه‌سازي جامعه نسبت به خطرات اعتياد قدم‌هاي خوبي برداشته است.
اين مدير توانمند در گفتگو با رسالت از شبكه خوشه‌اي پنجاه هزار نفري مربيان و مدرسين آموزشي عفاف و حجاب سخن مي‌گويد كه قادر است در اين زمينه فعالانه ظاهر شود.
مينو اصلاني كه در حال حاضر مدرس دانشگاه آزاد اسلامي نيز هست تاكيد مي‌كند موضوعات فرهنگي نبايد دستخوش سليقه‌هاي مختلف شود و در اين خصوص مي‌گويد: گاه به موضوعات فرهنگي كه بعضا داراي ضوابط و قوانين هم هستند كم توجهي مي‌شود!
به گفته وي يكي از بحث‌هايي كه معمولا مورد غفلت قرار مي‌گيرد، اهميت بهره‌گيري از فرهنگ دفاع مقدس براي رشد و تعالي جامعه است.
اصلاني تاكيد مي‌كند كه اولويت بسيج جامعه زنان كشور در حال حاضر تقويت و تبيين جايگاه زن مسلمان است.
در اين مصاحبه زماني كه از دغدغه رئيس بسيج جامعه زنان سئوال مي‌كنيم، مينو اصلاني اندكي تامل مي‌كند و بعد مي‌گويد: دغدغه همه علاقه‌مندان به انقلاب اسلامي و بيداري اسلامي، ايجاد تمدن عظيم اسلامي است.
اين گفتگو فرارويتان قرار دارد.
- در حال حاضر اولويت‌هاي بسيج جامعه زنان در كشور چيست؟
تقويت و تبيين جايگاه زن مسلمان از مهم‌ترين مباحثي است كه بسيج جامعه زنان دنبال مي‌كند. موضوع ديگر، بحث خانواده است با توجه به اينكه مقام معظم ولايت فرمودند: مهم‌ترين مسئله در كشور، مسئله خانواده است، يكي از رويكردهاي اصلي ما تقويت و تحكيم و تعالي بنيان خانواده است.
- در مورد اولويت اصلي بسيج جامعه زنان كشور بيشتر توضيح دهيد.
يكي از موضوعات اصلي اين است كه زن مسلمان هويت خود را بازشناسي كند، نقش‌هاي مختلف خود را بشناسد و بتواند مطابق با نياز جامعه اين نقش‌ها را تعريف كند. مقام معظم ولايت در پيامي كه به كنگره هفت هزار زن شهيد كشور ارائه فرمودند، ذكر فرمودند كه "زن مسلمان، مجاهد و انقلابي ايران امروز الگوي سومي براي زنان جهان و بشريت است" ايشان مطرح مي‌فرمايند: "زن شرقي، زني خثني و بدون تاثيرگذاري تاريخي است او قطعا نمي‌تواند الگو باشد زن غربي هم به دليل ابزار بودن و نگاه جنسيتي به او نمي‌تواند الگو باشد بلكه زن مسلمان، مجاهد و انقلابي ايران اسلامي است كه در ميدان حضور پيدا مي‌كند و ظرافت‌هاي زنانه را با حضور مجاهدانه درهم مي‌آميزد و الگويي را به جهان عرضه مي‌كند كه مي‌توان زن بود، عفيف بود و در صحنه حضور داشت و مي‌توان با در نظر گرفتن اين زوايا يك حضور جدي و موثر را ترسيم كرد. تبيين اين موضوع و محقق كردن آن در سطح جامعه يكي از رسالت‌ها و رويكردهاي بسيج جامعه زنان است. يكي ديگر از اولويت‌ها بحث خانواده است كه در اين زمينه برنامه‌ريزي‌هاي زيادي انجام گرفته است.
- آيا بسيج جامعه زنان در موضوع بحران جمعيت كه امروزه يكي از معضلات شناخته مي‌شود كار كرده و اقداماتي انجام داده است؟
بله، بحث فرهنگ‌سازي در خصوص بحران جمعيت از جمله مباحثي است كه به صورت جدي دنبال مي‌كنيم. به فرموده مقام معظم ولايت: "امروزه يكي از مشكلات اساسي بحث بحران جمعيت است." در اين زمينه اقداماتي را انجام داده‌ايم از جمله تشكيل كارگاه‌هاي مختلفي در جهت فرهنگ‌سازي و تبيين نقش جمعيت در مولفه قدرت برگزار كرده‌ايم. كتاب آموزشي خوبي براي فرهنگ‌سازي جمعيت تاليف كرديم كه در آن بحث بحران جمعيت و نگراني‌هايي كه در اين زمينه وجود دارد، آمده است.
- بفرماييد در موضوع عفاف و حجاب بسيج جامعه زنان كشور چه كرده است؟
از چند سال پيش در زمينه حجاب و عفاف كار كرديم و شبكه خوشه‌اي پنجاه هزار نفري مدرسين و مربيان آموزش عفاف و حجاب را تشكيل داديم. در حال حاضر شبكه خوشه‌اي پنجاه هزار نفري مربيان براي آموزش و ترويج حجاب و عفاف در كشور وجود دارد. در اين زمينه تاكنون دو همايش بين‌المللي تجليل از طلايه‌داران عفاف و حجاب برگزار كرده‌ايم در اين همايش‌ها كساني كه در اين حوزه فعاليت مي‌كنند (در خارج و داخل) دعوت شدند و مورد تقدير قرار گرفتند.
- در مورد دانشكده حضرت زينب (س) كه توسط بسيج جامعه زنان راه‌اندازي شده توضيح دهيد.
بله در دانشكده حضرت زينب (س) قرار است مدرسين و مربيان در سطح ليسانس و بالاتر به عنوان كارشناسان خانواده و حوزه حجاب و عفاف تربيت بشوند. پيگير راه‌اندازي اين دانشكده هستيم.
- در حال حاضر تعداد اعضاي بسيج جامعه زنان كشور چقدر است؟
هفت ميليون و ششصد هزار نفر عضو بسيج جامعه زنان كشور هستند.
- دغدغه ذهني رئيس بسيج زنان كشور چيست؟
دغدغه فكري همه علاقه‌مندان به انقلاب اسلامي و جريان بيداري اسلامي، تلاش در جهت ايجاد تمدن عظيم اسلامي است. همه فعاليت‌ها و تلاش‌هاي ما معطوف به اين است كه افق بسيار روشني را
پيش رو داريم و آن اين است كه تمدن عظيم اسلامي در حال شكل‌گيري است. ما بايد اين تمدن عظيم را به دنيا عرضه كنيم. آينده بشريت بايد در تمدن عظيم اسلامي تعريف بشود. مسلما دنيا تشنه چنين تمدن جديدي است.
- چرا عرصه فرهنگ بويژه در شكل دولتي آن مظلوم است و كمبودها و كم كاري‌ها در اين حوزه مشاهده مي‌شود، نظر شما چيست؟ براي شكوفايي در عرصه فرهنگ چه بايد كرد؟
اين يك بحث كلي است. موضوع "فرهنگ" به طور كلي ابعاد وسيعي دارد و پيچيده است. در نگاه كلان نظام جمهوري اسلامي ايران، بحث فرهنگ از مباحث اصلي و دغدغه مجموعه نظام است و بر مبناي فرهنگ اصيل اسلامي اين موضوع بايد دنبال بشود. نبايد دستخوش سلايق مختلف در دولت‌ها بشود. پايه‌هاي فرهنگي ما مبتني بر آموزش‌هاي ديني و اسلامي است و منويات حضرت امام و مقام معظم رهبري در حوزه فرهنگ بايد دنبال بشود. بايد مطالبه ما اين باشد كه موضوعات فرهنگي نبايد دستخوش سليقه‌هاي مختلف بشود بلكه مباني اسلامي در حوزه تربيت رابطه زن و مرد و حجاب و عفاف، موضوعات روشني است و حتي در بسياري از اين موضوعات ما قانونمند هم هستيم يعني قوانيني داريم كه از مصوبات مجلس و شوراي عالي انقلاب فرهنگي است. به نظر مي‌رسد گاه به موضوعات فرهنگي كه بعضا داراي ضوابط و قوانين هم هستند كم توجهي مي‌شود. به نظر من بي‌توجهي‌ها و تغيير سليقه‌ها باعث مي‌شود كه موضوعات فرهنگي دستخوش تغييرات زيادي بشود. يكي از بحث‌هايي كه معمولا مغفول واقع مي‌شود بهره‌گيري از فرهنگ دفاع مقدس براي رشد و تعالي جامعه است. اين موضوع بايد در جاي جاي امور فرهنگي و در سيستم آموزش‌هاي رسمي تا دوره‌هاي تكميلي مورد توجه قرار بگيرد. يكي از مشكلات ما در حوزه فرهنگ اين است كه كمتر مدرس فرهنگي داريم و توجه به كادرسازي در حوزه فرهنگي هم تقريبا كم صورت گرفته است.
- فرموديد بسيج به بحث تحكيم بنيان خانواده مي‌پردازد. چگونه اين كار را مي‌كند و نظر شخص شما در مورد چگونگي كاهش آمارهاي طلاق در كشور چيست؟
در بسيج، در قالب كارگروه‌ها و كارگاه‌هايي در پايگاه مقاومت به موضوع خانواده پرداخته مي‌شود. گروه‌هاي مشاوره‌اي به صورت (جمعي و فردي) در پايگاه‌هاي مقاومت حضور دارند. سمينارهاي تخصصي در خصوص تبيين جايگاه خانواده داريم كه تبديل به برنامه عمل مي‌شود. آموزش‌هاي خوبي قبل از ازدواج در حوزه آشنايي و مهارت‌هاي زندگي داريم. يكي از مشكلات اين است كه دختران جوان مهارت‌هاي لازم را براي زندگي كمتر دارند. ما اين مهارت‌ها را در قالب برنامه‌هاي آموزشي و اردويي منتقل مي‌كنيم. ماحصل همه تلاش‌ها طبيعتا كاهش آمار طلاق خواهد بود. بيشترين علت طلاق در كشور بحث اعتياد است. سازمان بسيج جامعه زنان اين افتخار را دارد كه در حوزه آگاه‌سازي جامعه نسبت به خطرات اعتياد و مبارزه با اعتياد قدم‌هاي خوبي برداشته است. اين هم يكي از راه‌هايي است كه به تحكيم بنيان خانواده كمك مي‌كنيم. در واقع خانواده‌ها را نسبت به اعتياد آگاه مي‌كنيم و از آنجا كه ريشه بسياري از طلاق‌ها در كشور، اعتياد است. اين امر را به عنوان يك راهكار دنبال مي‌كنيم.
- متشكرم.

جمعه 22 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: رسالت]
[مشاهده در: www.resalat-news.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن