واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: روايت وزارت كشاورزي از كلاهبرداري 4000 ميليارد توماني ورمي كمپوست
شركت توليدكننده ورمي كمپوست كه توانسته بود با جلب اعتماد بسياري از مردم حدود 4000 ميليارد تومان كلاهبرداري كند، روايت تازهاي پيدا كرده چرا كه وزارت جهاد كشاورزي آغاز اين داستان را جريمه برخي سرمايهگذاران از سوي اين شركت ميداند و البته براي ورميهاي بلاتكليف در انبار اين شركت نيز پيشنهاداتي دارد.
يك مقام مسئول در وزارت جهاد كشاورزي به خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: همه چيز از اينجا شروع شد كه " شركت توليدكننده به عنوان كارفرما، سرمايهگذاراني را كه هنگام تحويل ورمي كمپوست پرورش يافته، استانداردها را رعايت نكرده بودند جريمه ميكرد و به جاي پرداخت 30 هزار تومان بابت تحويل هر جعبه كه وعدهاش را داده بود مثلا 28 هزار تومان به آنها ميداد.
اين جريمهها بيشتر به آن دليل بود كه شركت مذكور متوجه شده بود برخي از مردم كه جعبههاي ورمي كمپوست را كه تحويل ميگرفتند به درستي و همانگونه كه به آنها آموزش داده شده بود اين كرمها را تغذيه نميكردند و نتيجه آن چيزي نميشد كه مدنظر كارفرما بود.
متن سند همكاري متقاضيان با شركت ورمي كمپوست
شرايط همكاري متقاضيان با شركت ورمي كمپوست
اما اين جريمهها به حدي رسيد كه سبب اعتراض مردم شد و حتي زماني كه مشتريان جديد براي سرمايهگذاري به دفاتر شركت وارد ميشدند با معترضاني مواجه ميشدند كه مدعي بودند شركت اصل پول و سود آنها را به صورت كامل نداده است.
همين حواشي كافي بود تا مراجعات مشتريان براي انعقاد قراردادهاي جديد كمتر شود و از سوي ديگر به دليل آن كه حجم سرمايهگذاري در اين شركت از سوي مشتريان قديمي به دليل اعتراض و مشتريان جديد به دليل بياعتمادي كمتر از گذشته شد و مديرعامل تقريبا ورشكسته آن ديگر توان پرداخت اين مطالبات سنگين شده را نداشت، فرار را بر قرار ترجيح داد.
هر دم از اين باغ بري ميرسد؛ جالبتر اينكه اين شركت و مسئولانش براي جلب اعتماد مردم به هيچ وجه به مشتريان تازهكار اصرار نميكردند و برخي از آنهايي كه براي سرمايهگذاري رفته بودند و پس از چند هفته خبري از شركت نشد ميگويند هنگامي كه به آنجا رفتيم با رفتاري از سوي مسئولان شركت مواجه شديم كه تصور كرديم شركت هيچ اصراري براي ورود سرمايههاي ما به شركتش را ندارد و همين بيتفاوتي به همراه مجوزهايي كه او به ما نشان ميداد اعتماد ما را بيش از پيش جلب ميكرد كه اگر كلكي در كار بود بايد براي جذب ما بيشتر به تكاپو ميافتادند".
حالا الف.شريفي مانده و شركتي كه مشخص نيست سرنوشتش چه ميشود؛ آيا اين مديرعامل به اصطلاح فراري ميتواند با بازپرداخت سرمايههاي از دست رفته مردم به كارش ادامه دهد يا مانند ديگر كلاهبرداران بايد منتظر پيگيري پرونده از سوي دستگاه قضا باشد.
از سوي ديگر خبر ميرسد كه در انبارهاي اين شركت در دفاتر مختلف از بالا تا پايين شهر حجم بسياري از ورمي كمپوست بلاتكليف مانده كه ميتوان از اين طريق بسياري از طلبكاران را راضي كرد و اگر دستگاه قضا هر چه سريعتر براي آن فكري نكند، ديگر قابليت نخواهد داشت.
البته مسئولان وزارت جهاد كشاورزي ميگويند به قوه قضاييه اعلام آمادگي كردهاند تا در صورت تعيين تكليف براي اين كرمهاي ميلياردي، آنها را از نظر سلامت و كيفيت بررسي و در صورت داشتن استانداردها مجوز عرضه آن به بازار آزاد را بدهد.
بنابراين و با توجه به اينكه چندي پيش معاون سياسي و امنيتي استانداري البرز از توقيف اموال اين شركت خبر داده، از مسئولان پيگيري اين پرونده انتظار ميرود براي تعيين سرنوشت اين محصولات فساد پذير هرچه سريعتر اقدام كنند تا بتوان حجم زيادي از مطالبات مردم را از اين طريق پاسخ داد شايد اين فكر كه احتمالا به ذهن مديرعامل فراري نرسيده بتواند باري از دوش اين كلاهبردار 4000 هزار ميلياردي بردارد.
انتهاي پيام
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]