تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803062003




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روايت وزارت كشاورزي از كلاهبرداري 4000 ميليارد توماني ورمي كمپوست


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: روايت وزارت كشاورزي از كلاهبرداري 4000 ميليارد توماني ورمي كمپوست
شركت توليدكننده ورمي كمپوست كه توانسته بود با جلب اعتماد بسياري از مردم حدود 4000 ميليارد تومان كلاهبرداري كند، روايت تازه‌اي پيدا كرده چرا كه وزارت جهاد كشاورزي آغاز اين داستان را جريمه‌ برخي سرمايه‌گذاران از سوي اين شركت مي‌داند و البته براي ورمي‌هاي بلاتكليف در انبار اين شركت نيز پيشنهاداتي دارد.

يك مقام مسئول در وزارت جهاد كشاورزي به خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: همه چيز از اينجا شروع شد كه " شركت توليدكننده به عنوان كارفرما، سرمايه‌گذاراني را كه هنگام تحويل ورمي كمپوست پرورش يافته، استانداردها را رعايت نكرده بودند جريمه مي‌كرد و به جاي پرداخت 30 هزار تومان بابت تحويل هر جعبه كه وعده‌اش را داده بود مثلا 28 هزار تومان به آن‌ها مي‌داد.

اين جريمه‌ها بيشتر به آن دليل بود كه شركت مذكور متوجه شده بود برخي از مردم كه جعبه‌هاي ورمي كمپوست را كه تحويل مي‌گرفتند به درستي و همان‌گونه كه به آن‌ها آموزش داده شده بود اين كرم‌ها را تغذيه نمي‌كردند و نتيجه آن چيزي نمي‌شد كه مدنظر كارفرما بود.

متن سند همكاري متقاضيان با شركت ورمي كمپوست

شرايط همكاري متقاضيان با شركت ورمي كمپوست

اما اين جريمه‌ها به حدي رسيد كه سبب اعتراض مردم شد و حتي زماني كه مشتريان جديد براي سرمايه‌گذاري به دفاتر شركت وارد مي‌شدند با معترضاني مواجه مي‌شدند كه مدعي بودند شركت اصل پول و سود آن‌ها را به صورت كامل نداده است.

همين حواشي كافي بود تا مراجعات مشتريان براي انعقاد قراردادهاي جديد كمتر شود و از سوي ديگر به دليل آن كه حجم سرمايه‌گذاري در اين شركت از سوي مشتريان قديمي به دليل اعتراض و مشتريان جديد به دليل بي‌اعتمادي كمتر از گذشته شد و مديرعامل تقريبا ورشكسته آن ديگر توان پرداخت اين مطالبات سنگين شده را نداشت، فرار را بر قرار ترجيح داد.

هر دم از اين باغ بري مي‌رسد؛ جالب‌تر اينكه اين شركت و مسئولانش براي جلب اعتماد مردم به هيچ وجه به مشتريان تازه‌كار اصرار نمي‌كردند و برخي از آن‌هايي كه براي سرمايه‌گذاري رفته بودند و پس از چند هفته خبري از شركت نشد مي‌گويند هنگامي كه به آن‌جا رفتيم با رفتاري از سوي مسئولان شركت مواجه شديم كه تصور كرديم شركت هيچ اصراري براي ورود سرمايه‌هاي ما به شركتش را ندارد و همين بي‌تفاوتي به همراه مجوزهايي كه او به ما نشان مي‌داد اعتماد ما را بيش از پيش جلب مي‌كرد كه اگر كلكي در كار بود بايد براي جذب ما بيشتر به تكاپو مي‌افتادند".

حالا الف.شريفي مانده و شركتي كه مشخص نيست سرنوشتش چه مي‌شود؛ آيا اين مديرعامل به اصطلاح فراري مي‌تواند با بازپرداخت سرمايه‌هاي از دست رفته مردم به كارش ادامه دهد يا مانند ديگر كلاهبرداران بايد منتظر پيگيري پرونده از سوي دستگاه قضا باشد.

از سوي ديگر خبر مي‌رسد كه در انبارهاي اين شركت در دفاتر مختلف از بالا تا پايين شهر حجم بسياري از ورمي كمپوست بلاتكليف مانده كه مي‌توان از اين طريق بسياري از طلبكاران را راضي كرد و اگر دستگاه قضا هر چه سريع‌تر براي آن فكري نكند، ديگر قابليت نخواهد داشت.

البته مسئولان وزارت جهاد كشاورزي مي‌گويند به قوه قضاييه اعلام آمادگي كرده‌اند تا در صورت تعيين تكليف براي اين كرم‌هاي ميلياردي، آن‌ها را از نظر سلامت و كيفيت بررسي و در صورت داشتن استانداردها مجوز عرضه آن‌ به بازار آزاد را بدهد.

بنابراين و با توجه به اينكه چندي پيش معاون سياسي و امنيتي استانداري البرز ا‌ز توقيف اموال اين شركت خبر داده، از مسئولان پيگيري اين پرونده انتظار مي‌رود براي تعيين سرنوشت اين محصولات فساد پذير هرچه سريع‌تر اقدام كنند تا بتوان حجم زيادي از مطالبات مردم را از اين طريق پاسخ داد شايد اين فكر كه احتمالا به ذهن مديرعامل فراري نرسيده بتواند باري از دوش اين كلاهبردار 4000 هزار ميلياردي بردارد.

انتهاي پيام

جمعه 22 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن