واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رضايي در ديدار هيات سياسي دانمارك: غرب و به ويژه آمريكا با ايران مشكل اساسي دارد
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، گفت: معتقديم غرب و به ويژه آمريكا با جمهوري اسلامي ايران مشكل اساسي دارد، چون در مقاطع مختلف حسن نيت ما ثابت شده، ولي آنها برخورد مناسبي با ما نداشته و اين بار هم شواهد حاكي از تكرار همين ماجراست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محسن رضايي در ديدار با هيأت سياسي دانمارك متشكل از «استار بك» مديركل سياسي وزارت خارجه دانمارك، «آندرس كريستين هوگارد» سفير دانمارك در تهران، با تشريح تخاصم تاريخي غرب با ايران اسلامي افزود: پيش از دور جديد مذاكرات ايران با 1+5 در ژنو كه منجر به توافقي 6 ماهه شد، بارها در موضوعات مختلف توافقاتي بين ايران و غرب رخ داده ولي هر بار آنها و به ويژه آمريكا توافق را نقض كردند.
وي ادامه داد: ايران در برقراري امنيت و صلح در عراق و افغانستان و مبارزه با مواد مخدر كمك بزرگي به ثبات و امنيت در منطقه كرد، اما امريكايي ها حاضر به اعتراف آن نيستند و اقدام متقابلي را انجام نمي دهند.
رضايي با محور شرارت ناميدن ايران توسط امريكا عليرغم اقدامات صلح جويانه ايران در زمان سيد محمد خاتمي رييس جمهور اسبق ايران از هيأت دانماركي پرسيد: به نظر شما چرا غرب در تقابل، ايران را در محور شرارت قرار داد؟ در هشت سال اخير بايد غرب فهميده باشدكه ملت ايران قطعا با چنين رفتارهايي از ارزش ها و منافع ملي خود عقب نشيني نخواهد كرد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سوالي درباره وقايع سوريه از سوي هيأت دانماركي گفت: امروز در سوريه دو گروه در مقابل اسد قرار دارند، گروهي به دنبال اصلاح ساختارهاي سياسي سوريه هستند و گروه دوم، تروريست هايي قرار دارند كه 10 برابر از القاعده خطرناك ترند. اگر اينها به قدرت مي رسيدند حتي براي كشورهاي اروپايي هم مشكل درست مي كردند. حال سوال اين است كه آيا افكار عمومي غرب اين نكات را مي داند يا چشم و گوش بسته پيرو فضاسازي هاي رسانه اي حركت مي كند؟
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: با توجه به شرايط اقتصادي اروپا و پتانسيل بالاي ايران، اطمينان داريم اگر بحث هاي اقتصادي به جاي بحث هاي سياسي محور قرار بگيرند براي دو كشور منافع بسياري خواهد داشت.
بر اساس اين گزارش رييس هيأت دانماركي نيز در اين ديدار با اشاره به هشتادمين سالگرد روابط سياسي ايران و دانمارك با بيان نقش كليدي ايران در منطقه گفت: اختلاف و بي اعتمادي بين قدرت هاي بين المللي و منطقه باعث ايجاد مشكل براي كشورها شده است.
وي افزود: از آنجا كه غرب ا از ايفاي نقش توسط مذهب در جوامع خود مي ترسد با آن مقابله مي كند. به همين دليل معتقديم بسياري از درگيري ها، ناشي از اصل مذهب نيست و ريشه سياسي دارد. بي اعتمادي كه بين ايران و غرب بوجود آمده بايد حل شود.
وي در پايان ابراز اميدواري براي تقويت بنيان هاي روابط سياسي اقتصادي با ايران گفت: اميدواريم ايران در نشست ژنو 2 براي سوريه حضور فعال داشته باشد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]