واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: جايگاه تئاتر در رسانه ملي ارتقاء مييابد در نشست صميمانه هنرمندان تئاتر با رئيس رسانه ملي اعلام شد:
جمعي از پيشكسوتان، استادان و هنرمندان رشته تئاتر امروز در نشستي صميمي با رئيس سازمان صدا و سيما، مشكلات و ديدگاههاي خود را پيرامون تئاتر و تئاتر تلويزيوني بيان كردند.
به گزارش واحد مركزي خبر ضرورت راه اندازي و تشكيل گروه تئاتر در شبكه هاي راديويي و تلويزيوني استاني و ملي، توليد تئاترهاي تلويزيوني مردم پسند، استفاده بيشتر از هنرمندان رشته تئاتر و تهيه كنندهاي با تجربه در تئاترهاي تلويزيوني، اختصاص امكانات و استوديوهاي تلويزيون براي توليد برنامه هاي تئاتر، تغيير نگاه مديران صدا و سيما به مقوله تئاتر، تبليغ تئاتر در تلويزيون، تعريف اهداف و سياست هاي رسانه ملي در حوزه تئاتر، مشخص شدن جايگاه تئاتر ملي و معرفي تئاتر دنيا از تلويزيون، توجه به تئاتر كودك و عروسكي براي كودكان و بزرگسالان، حمايت تصويري از تئاتر صحنه اي، برپايي جشن تئاتر براي آثار فاخر اين رشته به مانند جشن سيما، پرداختن به تاريخ تئاتر با حضور بزرگان اين رشته در برنامه هاي رسانه ملي و توجه به نويسندگي در تئاتر از جمله خواسته هاي اهالي تئاتر از رئيس رسانه ملي بود.
همچنين در اين نشست بر ضرورت توليد تئاترهاي تلويزيوني به منظور تقويت تئاتر و معرفي استعدادهاي جديد و آشنايي عمومي جامعه با قابليت هاي اين رشته مهم و موثر در تعاملات اجتماعي تاكيد شد.
در ادامه اين نشست ايرج راد مدير عامل خانه تئاتر گفت: ما از نظر بازيگر، كارگردان و توانايي هاي انساني در تئاترتلويزيوني كمبودي نداريم و بايد در خلق آثار تجديد نظر صورت گيرد كه مخاطبان بيشتري را جذب كند.
علي نصيريان از پيشكسوتان تئاتر نيز در اين گفت وگو با تشكر از رئيس رسانه ملي به خاطر برپايي اين نشست اظهار كرد: اگر مي خواهيم كيفيت سينما و كارهاي تلويزيوني ارتقا يابد بايد به تئاتر پرداخته شود.
مهندس ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيما نيز پس از شنيدن سخنان هنرمندان تئاتر، اين نشست را گامي مهم براي توليد نمونه آثار تئاتر براي رسيدن به افق روشن عرضه تئاتر از شبكه هاي مختلف راديو و تلويزيون دانست.
وي با بيان اين كه در حال حاضر تعريف تئاتر و سينما در دنيا متحول شده است گفت: ما بايد ضمن حفظ و معرفي تئاتر سنتي، به سمت استفاده از فرصت هاي جديدتر پيش برويم.
ضرغامي، توليد تئاتر طنز را بسيار مهم دانست و افزود: ارتباط داشتن تئاتر با زندگي مردم، ساده نويسي در تئاتر، توجه به مخاطب انبوه و استفاده از ظرفيت هاي بي بديل استان ها را از جمله مواردي دانست كه بايد بيش از پيش در حوزه تئاتر به آن توجه شود.
ضرغامي با بيان اين كه معرفي تئاتر به مردم را وظيفه خود مي دانيم، از همه هنرمندان اين رشته خواست پيشنهادات خود در حوزه تئاتر را به طور اجرايي ارائه دهند.
وي گفت: ما فعلا كار را از يك شبكه تلويزيوني شروع كرده و مطمئن هستيم كه صورت مشاركت همه اهالي تئاتر گام هاي موثري در توسعه كمي و كيفي اين هنر پايه اي برداشته خواهد شد.
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]