واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: 10 درصد از علل شروع اعتياد زنان به اختلافات خانوادگي برميگردد/ همه دستگاهها بايد احساس مسئوليت كنند
معاون رئيسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: آمار 62 درصدي تاهل در زنان معتاد و اختصاص 10 درصد از علل شروع اعتياد زنان به اختلافات خانوادگي، اهميت پرداختن به موضوع اعتياد زنان را دو چندان ميكند، لذا ما بايد با تمام ظرفيتهايي كه در اختيار داريم، به اين حوزه وارد شويم.
به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت شهيندخت مولاوردي معاون رئيسجمهور در امور زنان و خانواده در دومين جلسه كميته زنان و خانوادههاي آسيب پذير ستاد مبارزه با مواد مخدر كه در محل اين ستاد برگزار شد، گفت: تقويت نهاد خانواده و اهميت به جايگاه زن در عرصههاي اجتماعي و استيفاي شرعي، حقوقي و قانوني زنان در تمامي عرصهها را از جمله ماموريتهاي مهم خود در معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري ذكر كرد .
وي ادامه داد: با توجه به اينكه بند 14 سياستهاي كلي نظام، سند چشمانداز 20 ساله جمهوري اسلامي ايران و ماده 230 برنامه پنجم توسعه به اين ماموريت اشاره دارد، بايد كه به صورت جدي وارد اين عرصه شده و وظيفه خود را به درستي انجام دهيم.
مولاوردي افزود: اخيرا آماري از سوي سازمان ثبت اسناد در خصوص علل 9 گانه اعتياد ارائه شده كه براساس آن نرخ طلاق در 6 ماهه نخست امسال در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 7 درصد افزايش داشته كه اعتياد يكي از آن دلايل بوده است.
معاون رئيسجمهور در ادامه، فقر اقتصادي و فرهنگي و مبحث معيشتي را از جمله عللي برشمرد كه خانوادهها را درگير اعتياد ميكند و اظهار داشت: اعتياد مرزهاي تحصيل، فرهنگ و دين را درنورديده و هيچكس نميتواند مدعي شود كه اعتياد، تنها مختص يك گروه يا طبقه خاص از جامعه است همانطور كه مسئله خشونت عليه زنان مختص يك فرهنگ يا كشور خاص نيست.
مولاوردي افزود: آمار 62 درصدي تاهل در زنان معتاد و اختصاص ده درصد از علل شروع اعتياد زنان به اختلافات خانوادگي اهميت پرداختن به موضوع اعتياد زنان را دو چندان ميكند، لذا ما بايد با تمام ظرفيتهايي كه در اختيار داريم، به اين حوزه وارد شويم.
وي در ادامه با اشاره به تشكيل جلسات ستاد ملي زن و خانواده نهاد رياست جمهوري گفت: جلسات اين ستاد به رياست رئيسجمهور و با حضور 8 وزير برگزار ميشود و مصوبات آن نيز لازم الاجرا است لذا هر زمان كه مشكلي در پروسه تصويب قوانين در حوزه اعتياد زنان در اين كميته بود، ميتوان مصوبات را از طريق آن ستاد اجرايي كرد.
معاون رييس جمهور در امور زنان همچنين بر تشكيل كارگروهي در وزارت تعاون كار با حضور كارشناسان معاونت امور زنان رياست جمهوري، بهزيستي و سازمانهاي غيردولتي فعال تاكيد كرد و گفت: هدف اصلي اين كارگروه ميبايست حمايت از زنان معتاد بهمنظور دستيابي آنان به بهبودي باشد و حمايتها نيز به گونهاي باشد كه فرد پس از بهبودي ديگر به سمت اعتياد نرود و بتواند كسب و كار و مسكن مناسبي پيدا كند.
مولاوردي در ادامه، نقش تشكلهاي مردمي در امر مبارزه با مواد مخدر را مهم توصيف كرد و گفت: بدون جلب اين ظرفيت، برنامهها موفقيتآميز نخواهند بود و تجربه سي و اندي سال نيز نشان ميدهد كه هر گاه از مشاركت اين ظرفيت استفاده شده، به موفقيت رسيدهايم.
وي در پايان، همكاري معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري و نهادهاي زير مجموعه آن را با اهداف اين كميته اعلام كرد و خاطرنشان كرد: توجه به مسئله مبارزه با مواد مخدر، مسئوليت مشترك همه دستگاههاي كشور است و خاص يك نهاد، قوه يا يك ستاد نيست لذا همه دستگاهها بايد در اين مبارزه احساس مسوليت كنند چرا كه اعتياد در كمين همه افراد جامعه است و كسي از آن در امان نيست.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]