تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832164724




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

براساس سند جامع پيشگيري اوليه از اعتيادسالانه 8 درصد جمعيت كردستان زيرپوشش آموزش پيشگيري قرار مي‌گيرند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: براساس سند جامع پيشگيري اوليه از اعتيادسالانه 8 درصد جمعيت كردستان زيرپوشش آموزش پيشگيري قرار مي‌گيرند
سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان گفت: براساس سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد سالانه تنها 8 درصد جمعيت استان زيرپوشش آموزش پيشگيري قرار مي‌گيرند.


به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، سليم كريمي بعد از ظهر امروز در ميزگرد بررسي و نقد اقدامات كاهش تقاضاي مواد مخدر و روان‌گردان‌ها در تالار فردوسي دانشگاه كردستان اظهار كرد: براساس سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد تا پايان برنامه پنج ساله تنها 40 درصد از جمعيت استان زيرپوشش آموزش‌هاي پيشگيرانه قرار مي‌گيرند كه اين جاي نقد دارد.

به گفته وي، در حال حاضر براساس پيش‌بيني‌ها 20 هزار معتاد در استان وجود دارد كه 9 هزار نفر از اين آمار زيرپوشش مراكز درماني ترك اعتياد قرار دارند.

وي با بيان اينكه برگزاري اينگونه ميزگردها با حضور اساتيد و فعالين اين عرصه مي‌تواند بستر و ظرفيت مناسبي براي رفع چالش‌ها و مشكلات مبارزه با مواد مخدر باشد، تصريح كرد: بيان راهكارهاي علمي از سوي اساتيد دانشگاهي مي‌تواند نقش مهمي در كاهش نرخ اعتياد در جامعه باشد.

سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان بر تخصصي كردن دانشگاه‌ها در اين حوزه تاكيد كرد و گفت: گنجاندن مواد درسي مرتبط در مدارس و دانشگاه‌ها و ارائه آموزش‌هاي پيشگيري از اعتياد در مهدكودك‌ها يك ضرورت بشمار مي‌رود.

كريمي از داشتن كار و حرفه به عنوان يكي از مهم‌ترين مولفه‌ها در جلوگيري از بازگشت فرد معتاد بعد از پاك شدن نام برد و اظهار كرد: در زمينه ارائه آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي، سهم استان در سال گذشته 771 نفر بود ولي بيش از دو برابر اين ميزان در استان انجام شد.

به گفته وي، در سال‌جاري نيز بيش از 2 هزار و 500 نفر از معتادين در زندان‌هاي استان آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي ديده‌اند.

كريمي در زمينه برگزاري دوره‌هاي تخصصي براي روانشناسان نيز اظهار كرد: در حال حاضر تنها 9 بيمارستان در كشور قادر به ارائه اين دوره‌ها هستند كه برگزاري اين دوره‌ها در استان پيگيري شده است اما تا به حال به نتيجه نرسيده است.

كارشناس اداره‌كل بهزيستي كردستان نيز در اين ميزگرد اظهار كرد: يكي از مهم‌ترين مشكلات ما در حوزه آسيب‌شناسي اعتياد، نبود آمار و اطلاعات كافي در مورد ميزان عملكرد دستگاه‌ها و نهادهاي متولي است.

منوچهر رعدي با بيان اينكه ادارات و نهادها متولي در اين حوزه تا چه ميزاني موفق عمل كرده‌اند بايد احصا شود، تا ببينيم كه آيا اين دستگاه‌ها به صورت برنامه‌ريزي شده ورود و انجام وظيفه كرده‌اند يا تنها رفع تكليف بوده بايد مورد بررسي قرار گيرد.

وي در زمينه ميزان توفيقات بهزيستي در حوزه ارائه آموزش‌هاي پيشگيرانه اظهار كرد: عدم تربيت نيروهاي متخصص و كارآمد براي ورود به سطح مدارس و ارائه آموزش‌هاي پيشگيرانه از نكاتي است كه بايد مورد تعامل قرار گيرد.

كارشناس بهزيستي كردستان با انتقاد از عدم همكاري آموزش و پرورش در راستاي ارائه آموزش‌هاي پيشگيرانه در سطح مهدكودك‌ها، گفت: بهزيستي به عنوان نخستين متولي بحث پيشگيري در اين حوزه با مشكلات متعددي مواجه است.

رعدي با بيان اينكه بحث اعتياد به دانشگاه‌ها ورود پيدا كرده و اين زنگ خطري براي همه مسئولان و متولين اين حوزه است، گفت: آمار اعتياد در دانشگاه‌ها به عنوان پايگاه‌هاي انسان‌سازي نبايد وجود داشته باشد.

وي بر بررسي ميزان اثرگذاري آموزش‌هاي پيشگيرانه در تغيير رفتار افراد را ضروري خواند و بيان كرد: ارائه آموزش‌ها با توجه به جامعه مخاطب بايد صورت پذيرد تا بتواند تاثيرگذاري كافي داشته باشد.

اين كارشناس بهزيستي كردستان در پايان تصريح كرد: تا زماني كه آموزش‌هاي پيشگيرانه ما منتج به تغيير رفتار نشود نمي‌توان نتايج مثبتي از اقدامات و كارهايي انجام شده در اين حوزه به دست آورد.

انتهاي پيام/79002/ش40

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن