واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با حضور كارشناسان اقتصاديهمايش «بسيج و اقتصاد مقاومتي» در شاهرود برگزار شد
همايش «بسيج و اقتصاد مقاومتي» با حضور كارشناسان اقتصادي و سياسي در شاهرود برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از استان سمنان، صبح امروز همايش «بسيج و اقتصاد مقاومتي» با حضور 140 نفر در مسجد امام علي(ع) شهرك امام(ره) شاهرود برپا شد.
كارشناس اقتصادي اداره جهادكشاورزي شاهرود در اين همايش گفت: بسيجيان بايد در فعاليتهاي اقتصادي زودبازده و كمهزينه براي كمك به تحقق اقتصاد مقاومتي مورد تاكيد رهبري انقلاب وارد شوند.
منصور حجي با اشاره به مفهوم اقتصاد مقاومتي اظهار كرد: اقتصاد مقاومتي مفهومي عام دارد و هر نوع فعاليتي كه براي شكوفا كردن اقتصاد جامعه برابر دشمنان و استكبار و ايستادگي و پيشرفت كشور باشد، را شامل ميشود.
وي افزود: در اقتصاد مقاومتي، مردم پايه و اساس هستند و با توجه به حركت مردم و براي پشبرد اهداف جامعه اقتصاد مقاومتي شكل مي گيرد.
كارشناس اقتصادي اداره جهادكشاورزي شاهرود تصريح كرد: اقتصاد مقاومتي شكوفا كردن اقتصاد با توجه به نيروها و توان داخلي يك ملت است و اين به هيچ عنوان معناي اقتصاد رياضتي را نميدهد.
وي تأكيد كرد: اقتصاد بيمار اروپا و آمريكا امروز با اقتصاد رياضتي و تحت فشار قرار دادن ملت خود براي جلوگيري از ورشكستگي دست و پنجه نرم ميكنند و تلاش دارند با تحت فشار قرار دادن ملت خود به خواستههاي خود دست يابند.
حجي بيان كرد: اقتصاد مقاومتي براي شكوفايي جامعه و آحاد ملت براي نقش داشتن در كمك به اقتصاد جامعه شكل ميگيرد و اين اقتصاد مقاومتي ميتواند تحريمها را كنترل و دشمنان را شَفَل كند.
كارشناس اقتصادي اداره جهادكشاورزي شاهرود با بيان اينكه بسيج با توجه به بطن مردم نقش مهمي در تبيين اقتصاد مقاومتي در جامعه دارد، اظهار كرد: بسيج بايد در تشريح و تبيين اقتصاد مقاومتي و ويژگيهاي آن در جامعه تلاش كرد و الگوهاي اين اقتصاد را به صورتي عيني و عملي براي مردم مشهود كند.
وي خاطرنشان كرد: فعاليتهاي اقتصادي بسيجيان ميتواند با تشكيل بنگاهها و كارگاههاي زودبازده با صرف هزينه كمو حتي در خانه شكل بگيرد و در اقتصاد جامعه كمك مهمي باشد.
حجي تأكيد كرد: بسياري از فعاليتهاي ساده و بيارزش در اقتصاد مقاومتي ميتواند بار بسيار زيادي را از روي اقتصاد دولتي بردارد و فشار را بر جامعه كم كند.
وي افزود: در بحث كشاورزي و كشت و كار اقتصاد مقاومتي مفهوم خود را پيدا ميكند كه ما با توجه به حاصلخيز بودن كشورمان ميتوانيم به راحتي تمام نيازهاي كشاورزي جامعه خود را برآورده سازيم كه اين نياز به نگاه درست دارد.
در پايان اين همايش، شركتكنندگان سئوالات خود را در خصوص تشكيل بنگاههاي زودبازده كشاورزي و همچنين كمك به اقتصاد مقاومتي مطرح كردند.
انتهاي پيام/74007/ل30
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]