واضح آرشیو وب فارسی:فارس: يك استاد دانشگاه مطرح كردالگوبرداري از افراد موفق يك راه حل جلوگيري از تهاجم فرهنگي دشمن
استاد دانشگاههاي دشتي گفت: الگو برداري از افراد موفق، پركردن اوقات فراغت جوانان با كلاسهاي علمي تربيتي، تجهيز مدارس فني و حرفهاي و آشنا كردن دانشآموزان با كار را يكي از راه حلهاي جلوگيري از تهاجم فرهنگي دشمن است.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان دشتي، جمال پورمنصوري ظهر امروز در گردهمايي سراسري دانشجويان دانشگاههاي آزاد شهرستان دشتي در جمع دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد خورموج اظهار داشت: آسيبهاي اجتماعي به هر نوع عمل فردي اطلاق ميشود كه در چارچوب اصول اخلاقي و قواعد عام عمل جمعي رسمي و غيررسمي جامعه محل فعاليت كنشگران قرار نميگيرد و در نتيجه با منع قانوني و قبيح اخلاقي و اجتماعي روبرو ميشود.
استاد دانشگاههاي شهرستان دشتي افزود: هر نوع فعاليتي كه در خارج از چارچوب اصولي و قواعد عام عمل جمعي براي رسيدن به منابع ارزشمند صورت مي گيرد كجروي محسوب ميشود.
وي خاطرنشان كرد: امروزه متاسفانه بر اثر توطئه دشمنان اسلام و فشارهاي قدرتهاي استعماري و تهاجم فرهنگي و تحريمهاي اقتصادي كشور جمهوري اسلامي ايران در معرض يك سري آسيبهاي جدي قرارگرفته است.
پورمنصوري ادامه داد: دولتمردان دلسوز و ملت شهيد پرور ايران همانطوري كه توطئههاي دشمنان يكي پس از ديگري را خنثي كردهاند و در مقابل تهاجم نظامي در 8 سال دفاع مقدس ايستادهاند دشمن نااميد و مايوس شد.
نتانياهو اعتراف كرده كه ما از طريق نظامي با ايران روبرو نميشويم چون توان مقابله با ايران نداريم و شكست ميخوريم و بايد از طريق تهاجم فرهنگي با ايران مقابله كنيم.
استاد دانشگاه آزاد اسلامي واحد خورموج تاكيد كرد: راهكارهايي براي جلوگيري از آسيبهاي اجتماعي پيشنهاد ميشود كه يكي از آنها مطالعه و شناخت آسيبهاي اجتماعي و عمل انگيزههاي پيدايي آنها و نيزبررسي شخصيت كژ رفتاران و ويژگيهاي جسماني، رواني، فرهنگي واجتماعي در بين جوانان است.
وي افزود: پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي به منظور بهسازي محيط زندگي جمعي و خانوادگي از آنجا كه پيشگيري همواره سادهتر، عمليتر و كم هزينهتر از درمان است براي جلوگيري از آسيبهاي اجتماعي داراي اهميت بسيار بالايي است.
پور منصوري سالم كردن محيط اجتماعي كودكان يعني خانواده، سالم سازي محيط اجتماعي همگان يعني جامعه، فرهنگ استفاده از ماهواره و اينترنت، برگزاري كلاسهاي توجيهي و تربيت و آموزش خانواده را مورد تاكيد قرار داد.
وي هوشياري مردم در مقابله با توطئه دشمنان از جمله جنگ نرم و تهاجم فرهنگي، حل مشكلات اشتغال آحاد مردم به خصوص جوانان، تشويق جوانان به مطالعه و افزايش اطلاعات عملي آنها، فراهم كردن امكانات براي ادامه تحصيل جوانان در دانشگاهها و حمايت مالي از پژوهشگران كه مقالات و تحقيقات در رابطه با آسيبهاي اجتماعي ارائه ميكند يكي از راهكارهاي جلوگيري از آسيبهاي اجتماعي عنوان كرد.
پور منصوري خاطرنشان كرد: با گسترش فضاي مجازي در دو دهه اخير و پيشرفتهاي محصولات چند رسانهاي كودكان از طريق كامپيوتر، گوشي همراه، لب تاپ وتبلت دسترسي به هرگونه دادهاي را از سايتها، فيلمها و عكس در تهديد قرار دارند كه بايد در اين زمينه توجه ويژه كرد.
وي ادامه داد: توجه ويژه به رشد همه جانبه اجتماعي، عاطفي، عقلاني، ديني و الگو برداري از افراد موفق، پركردن اوقات فراغت جوانان با كلاسهاي علمي تربيتي، تجهيز مدارس فني و حرفهاي و آشنا كردن دانشآموزان با كار را يكي از راه حلهاي جلوگيري از تهاجم فرهنگي دشمن است.
پورمنصوري گفت: آنچه در حوزه اجتماعي و حتي فرهنگي در جامعه مهم است آن است كه بسياري از آسيبهاي اجتماعي و فرهنگي كه در تعريف مديران و كارشناسان ما گنجانده آسيب اجتماعي نيست بلكه واكنش به كنشها است.
نظام ارزشي ما بايد توسط دانشگاه توليد و يا بازتوليد شود.
انتهاي پيام/66001/خ30
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]