واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سرپرست هلال احمر دماوند:پيست آبعلي توان نيروهاي امدادي دماوند را ميگيرد
سرپرست جمعيت هلال احمر شهرستان دماوند گفت: پيست آبعلي بيشترين توان و زمان نيرو و امكانات امدادي هلال احمر در پايگاهها به ويژه پايگاه آبعلي را ميگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از شرق استان تهران، حميد فرهادي صبح امروز در جلسه ستاد مديريت بحران شهرستان دماوند در سالن اجتماعات فرمانداري شهرستان دماوند بيان كرد: بر اساس قانون، وظيفهاي براي خدماترساني در مجموعههاي خصوصي نداريم؛ اما وقتي يكي از هموطنان دچار آسيب شود، نميتوانيم كاري نكنيم.
وي با اشاره به يك هزار و 200 مورد خدماترساني در سال گذشته در پيست آبعلي افزود: به طور ميانگين، 14 مورد اعزام در هر روز كه هر مورد اعزام زماني از نيروهاي ما ميگيرد و در شرايط بحران، مجموعه هلال احمر را دچار مشكل ميكند.
فرهادي با اشاره به برگزاري جلساتي در چند هفته اخير براي حل اين مشكل با شهرداري و شوراي شهر آبعلي و مسئولان مجموعه پيست اظهار كرد: در اين زمينه، قولهايي براي حل اين معضل داده شده است؛ اما همراهي و حمايت ساير دستگاههاي ستاد مديريت بحران و به ويژه فرمانداري در حل سريعتر آن كمك خواهد كرد.
وي فلسفه وجودي پايگاههاي امداد جادهاي را واضح و آشكار خواند و گفت: اولويت اصلي و اوليه ما در پايگاههاي جادهاي، امدادرساني جادهاي است و با توجه به وجود نقاط حساس در سطح جادههاي اصلي در شهرستان، نميتوانيم توان نيروهاي جادهاي خود را به يك مجموعه خصوصي اختصاص دهيم.
فرهادي همچنين به وجود يك گپ امدادي بزرگ در فاصله بين پايگاههاي چنار غرب و دليچاي اشاره و تصريح كرد: فاصله حدود 60 كيلومتري در اين محدوده، نياز به وجود يك پايگاه امداد جادهاي ديگر بر اساس استانداردهاي موجود كه فاصله هر پايگاه را 20 تا 30 كيلومتر ميداند، ضروري كرده است.
وي ادامه داد: در بهترين حالت در تماس با هر كدام از پايگاههاي چنارغرب يا دليچاي براي حادثهاي مثلاً در 30 كيلومتري پايگاه، نيم ساعت طول ميكشد تا نيروهاي امدادي خود را به مكان حادثه برسانند و ممكن است ديگر دير شده باشد.
سرپرست جمعيت هلال احمر شهرستان دماوند تأكيد كرد: اين نياز را به هلال احمر استان تهران انتقال دادهايم اما بخشي از كار مانند در اختيار قرار دادن زمين و ابنيه با كمك مسئولان شهرستان مرتفع خواهد شد.
وي به انجام عمليات موفقيتآميز در كولاك آخر هفته گذشته در محور هراز اشاره و بيان كرد: نيروهاي امداد و نجات هلال احمر شهرستان دماوند در اين دو روز، با تمام توان خود كار كردند و حدود 160 مورد رهاسازي و تغذيه اضطراري انجام شد.
فرهادي به تجهيزات خوب خودرويي مجموعه هلال احمر شهرستان اشاره و بيان كرد: يك دستگاه از دو دستگاه خودروي سنگين تيپ يك امدادي استان تهران كه يكي از بهترينها در اين بخش است، به هلال احمر شهرستان دماوند تعلق گرفته است.
وي پيشنهاد تشكيل يك تيم نظارتي در ستاد مديريت بحران شهرستان دماوند را مطرح كرد و گفت: اين نظارت بر عملكرد، علاوه بر اينكه صحت و سقم گزارشهاي اعضاي ستاد را مشخص ميكند، در بهبود شرايط مديريت بحران نيز تأثير مثبت خواهد داشت.
سرپرست جمعيت هلال احمر شهرستان دماوند همچنين به تشكيل كميتههاي تخصصي در ستاد مديريت بحران اشاره و تأكيد كرد: كميتههايي مانند اسكان و تغذيه اضطراري نيز از ملزومات ستاد بحران در شهرستان است كه در ارائه خدمات بهتر در شرايط بحراني كمك بهسزايي خواهد كرد.
انتهاي پيام/2568/س40
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]