واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: اخبار كوتاه
ساختوسازهاي غيرمجاز تجاوز به حقوق مردم است
استاندار تهران خواستار استفاده بيشتر از معماري اسلامي در اين استان شد و ساختوسازهاي غيرمجاز را تجاوز به حقوق مردم خواند. به گزارش ايسنا سيد حسين هاشمي در جلسه انتخابات اعضاي شوراي اسلامي استان تهران با بيان اينكه تحريمها در 30 سال اخير نتوانستهاند مردم و دولت را تحقير و كوچك كنند، گفت: شوراي شهر چه با 31 عضو و چه با 15، 13 و ... عضو، نبايد به دو جناح تبديل شود، چرا كه اين جناحبنديها موجب ميشود كه اين شورا نتواند به وظايف خود عمل كند و حقالناس ضايع شود. وي با بيان اينكه اختلاف و درگيري هيچ مشكلي را از مردم حل نخواهد كرد، گفت: در انتخابات شوراي شهر، مردم به تمام اعضاي منتخب اعتماد كرده و به آنها راي دادهاند. هاشمي، تهران را پيشاني نظام خواند و افزود: فرمانداران ما نيز موظفند در كار شوراهاي شهرها نظارت داشته و مصوبات آنها را به صورت قانوني تاييد كنند. استاندار تهران از اعضاي شوراي شهر خواست براي تصويب مصوبات خود، از فشار به فرمانداري خودداري كنند.
وي خواستار استفاده بيشتر از معماري اسلامي در اين استان شد و گفت: ساختوسازهاي غيرمجاز تهران را خفه ميكند و اين تجاوز به حقوق مردم است. هاشمي با اشاره به اظهارنظر مقام معظم رهبري مبني بر لغو تصرف بستر رودخانه و ارتفاعات بالاي 1800 متر، اظهار كرد: اما متاسفانه شاهديم كه مجوزهايي براي ساخت و ساز در اين مناطق داده ميشود. استاندار تهران همچنين با اشاره به احتمال بروز حادثه احتمالي در پايتخت، اظهار كرد: در صورت بروز حادثه، امكان جابجايي در تهران نخواهد بود و شوراها بايد فكري اساسي براي آن كنند.
بايد براي احياي موزهها فكري كنيم
قائم مقام ميراث سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به تعطيل شدن موزه ملي ايران و موزه دوران اسلامي؛ از احياي مجدد اين دو موزه خبر داد و تصريح كرد: تلاش ميكنيم اواخر سال آينده شاهد احياي مجموعه باغ شاه به عنوان موزه شاهد باشيم. همچنين موزه بزرگ خراسان كه كار ساختماني آن پايان امسال تمام ميشود، در طول سال آينده به بهرهبرداري خواهد رسيد. مهدي حجت از تعطيل بودن موزه بزرگ كرمانشاه خبر داد و اعلام كرد: بايد فكري براي تمامي موزهها داشته باشيم. همچنين محل استقرار يونسكو را در كاخ سعدآباد فراهم كردهايم در همين راستا خانه كمالالدين بهزاد، مطابق با وصيت اين مرحوم كه هماكنون به كاربري اداري تبديل شده است؛ تخليه و تبديل به موزه مينياتور و آموزش اين هنر خواهد شد. معاون سازمان ميراث فرهنگي با تأكيد بر اينكه براساس قانون، امكان واگذاري موزهها به بخش خصوصي وجود ندارد؛ ادامه داد: اگر هم اين كار انجام شده است به دليل منافع خاص افراد بوده است بايد بگويم اين اقدامات در شأن فضاي موزهها نيست چراكه بايد به محيطي فرهنگي تبديل شود نه محلي براي چلوكباب و فروش چايي. اينكه استخر آن كاخها اجاره داده شده خلاف قانون است. ما بايد علاوه بر حفظ بناي تاريخي كاخها تلاش كنيم فعاليت فرهنگي در اين بخش داشته باشيم.
شناسايي كودكان معتاد 5 ساله
قائممقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اينكه تعداد كودكان كار كه در چرخه توزيع مواد مخدر نقش دارند، زياد نيست، گفت: كودكان معتاد در مناطق آلوده حضور دارند كه سن و سال برخي از آنها به 5 و 7 سال هم ميرسد. «طه طاهري» در گفتوگو با ايلنا، درباره اعتياد كودكان، اظهار كرد: كودكان معتاد در ايران داراي والدين معتاد هستند كه در جمع آنها معتاد شدهاند. وي با بيان اينكه اين كودكان بيشتر حاشيه نشين شهرهاي آلوده هستند، افزود: برخي از كودكان نيز در دوران بارداري از مادر معتاد خود، اعتياد پيدا ميكنند كه اين كودكان در بيمارستان سينا درمان ميشوند. قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اينكه تعداد اين كودكان زياد نيست، گفت: اعتياد كودكاني كه والدين معتاد دارند، يك واقعيت است. اين كودكان در مناطق آلوده حضور دارند كه سن و سال برخي از آنها به 5 و 7 سال هم ميرسد.
تشكيل شوراي ساماندهي كودكان خياباني پس از 8 سال تعطيلي
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: جلسه ساماندهي كودكان خياباني موضوع مصوبه هيئت وزيران (سال 1384)، پس از 8 سال تعطيلي فردا برگزار خواهد شد.
به گزارش ايلنا، علي ربيعي افزود: پديده كودكان خياباني به موضوعي هشدار دهنده در سطح جهان تبديل شده است و همه كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه با اين معضل مواجه هستند. وي با اشاره به اينكه موضوع كودكان خياباني در ايران هم موضوعي با اهميت است، تاكيد كرد: همانگونه كه در برنامههاي ارائه شده اينجانب به مجلس هم اشاره شده بود يكي از مشكلات نظام كنوني رفاه اجتماعي كشور عدم هماهنگي بين سازمانهاي ارائه كننده خدمات حمايتي و آسيبهاي اجتماعي است بر اين اساس معاونت رفاه اجتماعي وزارتخانه تشكيل جلسه ساماندهي كودكان خياباني را در اولويت كاري خود قرار داده است و اولين جلسه اين شورا فردا برگزار خواهد شد.
پانصد هزار زن خانهدار بيمه ميشوند
معاون رييسجمهور در امور زنان و خانواده ضمن تشريح پيشنهادهاي اين معاونت براي بودجه سال 93، گفت: بودجه سال آينده انقباضي است، اما بودجه معاونت امور زنان و خانواده برخلاف بسياري از دستگاهها كاهش نمييابد. شهيندخت مولاوردي در گفتوگو با ايسنا با اعلام اين خبراظهاركرد: بيمه زنان خانهدار درماده 93 بودجه سال 92 عنوان شده بود و در سال جاري هم قرار است در لايحه بودجه براي آن اعتباراتي تخصيص داده شود و سازمانهاي تامين اجتماعي، بيمه روستاييان و عشاير همانند سال گذشته در اين زمينه مشاركت خواهند داشت. وي در ادامه گفت: اگرچه بيمه 200 هزار نفري كه قرار بود امسال تحت پوشش بيمه زنان خانهدار قرار بگيرند، به طور كامل محقق نشده است و وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي براي اين كار با تخفيف 30 درصدي اعتبار مواجه بوده است، اما با همفكري كه با وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي كردهايم، قرار است سال آينده 500 هزار زن خانهدار با اولويت زنان سرپرست خانوار بيمه شوند.
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]