واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش ميدهدنمره كيفيت خودروهاي سواري در آبان ۳،۴ درصد كاهش كاهش يافت
نمره كيفيت خودروهاي سواري توليدي در آبان ماه 3.4 درصد كاهش و تعداد ايرادات مهم و اساسي اين خودروها 100 درصد افزايش يافت.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در آبان ماه امسال، مجموع خودروهاي توليد شده در كشور اعم از سبك و سنگين نسبت به ماه قبل با كاهش 1.1 درصدي و در مقايسه با زمان مشابه سال قبل با روند نزولي 17.3 درصدي مواجه شد.
در ماه اخير، 99 درصد از تعداد خودروهاي توليد شده در كشور مربوط به خودروهاي سبك (سواري و وانت) و 1 درصد نيز مربوط به خودروهاي گروه سنگين (مسافري و باري) بوده است.
در بخش سواري شاهد كاهش6.7 درصدي تيراژ توليد نسبت به ماه قبل بوديم كه قطع توليد خودروي رنو مگان و همچنين كاهش توليد ساير خودروهاي شركت پارس خودرو از جمله نيسان تيانا، پارس تندر و تندر 90 از جمله عوامل اصلي در ايجاد اين روند نزولي هستند.
از ديگر نكات مهم و حائز اهميت در زمينه توليد خودروهاي سواري ساخت داخل ميتوان به توليد مجدد ليفان (1800)620 در شركت كرمان موتور و همچنين افزايش توليد خودروهاي شركت مديران خودرو (MVMX33 و MVM530 و MVM110) اشاره كرد.
در آبان ماه، تعداد خودروهاي ارزشيابي شده نسبت به ماه قبل 20.2 درصد افزايش يافت به طوري كه جمعاً 15 مدل خودرو مورد بازرسي قرار گرفت كه 10 مدل در سطح كيفي خيلي خوب و 5 مدل هم در سطح كيفي خوب قرار گرفتهاند.
عيوب فني و عملكردي شامل كدهاي 1 (فنربندي، تعليق و فرمان)، 2 (موتور و انتقال قدرت)، 3 (ترمز) و 4 (تجهيزات الكتريكي) ميباشد. عيوب تزئينات و مونتاژي شامل كدهاي 5 (تزئينات) و 8 (صداهاي غيرعادي) است.عيوب بدنه شامل كدهاي 6 (بدنه) و 9 (نفوذ آب) و عيوب رنگ هم كد 7 است.
طبق جدول ردهبندي كيفي خودروهاي سواري، خودروي نيسان تيانا محصول شركت پارس خودرو در صدر و خودروي MVM110 محصول شركت مديران خودرو در انتها قرار دارند.
در بخش عيوب فني و عملكردي خودروهاي سواري، خودروي سايپا X131 بيشترين نمرات منفي را كسب كرده است.
از طرفي شاهد افت 9.8 درصدي ميانگين نمره منفي اين بخش نسبت به ماه قبل هستيم كه بيشترين تأثير در اين روند مربوط به خودروهاي MVMX33 است.
در بخش تزئينات و مونتاژي، خودروهاي پژو 405 و سمند بيشترين نمرات منفي را كسب كردهاند.
در اين بخش شاهد بهبود 2.6 درصدي ميانگين نمره منفي نسبت به ماه قبل نيز هستيم كه بيشترين تغيير مربوط به خودروهاي سايپا X131 پارس خودرو و MVM110 است.
در بخش بدنه خودروهاي سايپا X131 و سايپا X131 پارس خودرو بيشترين نمرات منفي را كسب كردهاند، همچنين در اين بخش نسبت به ماه قبل شاهد افت 5 درصدي هستيم كه بيشترين تأثير در ايجاد اين روند نزولي، مربوط به خودروهاي MVM110 و سمند است.
طبق اعلام سازمان بازرسي كيفيت و استاندارد ايران، در بخش رنگ ميانگين نمره منفي نسبت به ماه قبل 11.4 درصد تنزل داشته كه عمدتاً مربوط به افزايش نمره منفي خودروهاي MVM110 و سايپا X131 در اين بخش است.
همچنين خودروهاي ليفان X60 و ليفان (1800)620 بيشترين نمرات منفي را در بخش رنگ كسب كردهاند.
تعداد ايرادات مهم و اساسي خودروهاي سواري به ميزان 100 درصد افزايش يافت كه عمدتاً مربوط به افزايش تعداد اين ايرادات در خودروي سايپا X131 است.
در نهايت ميانگين نمره منفي خودروهاي گروه سواري داراي تنزل كيفي 3.4 درصدي بوده كه بخش عمده آن مربوط به قطع توليد خودروي با كيفيت رنو مگان و افزايش ميانگين نمره منفي نيسان تيانا است.
در مورد روند تغييرات ميانگين نمره منفي خودروهاي گروه سواري در آبان ماه نسبت به ماه قبل از آن بايد گفت كه MVM530 بيشترين درصد بهبود و نيسان تيانا هم بيشترين درصد تنزل را داشتهاند.
انتهاي پيام/م
دوشنبه 18 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]