واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: منصور ضابطيان در گفتگو با برنا: هدف اصلي برنامه راديو هفت القاء آرامش است / براي زمستان آيتمهاي جديدي داريم
منصور ضابطيان گفت: هدف اصلي برنامه راديو هفت القاء آرامش به مخاطب است كه حتي در تدوين آيتم ها هم به آن توجه داريم.
منصور ضابطيان مجري برنامه راديو هفت به خبرنگار راديو و تلويزيون برنا گفت: امسال هم مانند سالهاي گذشته براي فصل زمستان آيتمهاي جديد را اضافه خواهيم كرد كه يك هفته مانده به زمستان آنها را معرفي خواهيم كرد.
وي در ادامه افزود: براي شب يلدا برنامه سادهاي داريم كه اميدوارم مورد توجه مخاطب قرار گيرد.
مجري برنامه هفت همچنين گفت: بارها از مخاطبان شنيدهام كه برنامه راديو هفت باعث آرامش آنها شده است كه اميدوارم اين اتفاق ادامه دار باشد.
وي در ادامه توضيح داد: در اين برنامه سعي كرديم نگاه اصليمان رسيدن به آرامش باشد ضمن اينكه در تدوين آيتمها هم بيش از چيزي به اين نكته توجه داشتيم و به دنبال عناصر آرامش ساز براي تلويزيون ميگشتيم.
راديو هفت آرشيو قوي از موسيقي و تصوير دارد
مجري برنامه هفت در پاسخ به اين سوال كه يكي از جذابيتهاي برنامه كليپهايي است پخش ميكنيد. كه بيننده را خسته نميكند و هم تكراري نيستند. انتخاب اين تصاوير و ساخت اين كليپها به عهده چه كسي است؟ پاسخ داد: در اوايل برنامه انتخاب موسيقي و تصاوير و ساخت كليپ بيشتر با من بود اما گروه ما آنقدر هماهنگ بود كه الان تقريباً اغلب اين انتخابها را بچهها انجام ميدهند و آنقدر به ذهن ما نزديك است كه شايد ميزان تصحيحي كه انجام ميدهيم پنج درصد هم نباشد. جداي از اين، الان بعد از سه سال ما آرشيو غنياي از تصاوير مختلف داريم كه اين تصاوير ميتواند روي موسيقيهاي مختلف سوار شوند كه ميشود راديو هفتي كه الان داريد ميبينيد.
متن را براي چهره و شخصيت خاص مينويسيم
وي درباره شيوه دعوت از بازيگران و كساني كه متنها را ميخوانند نيز گفت: تا يك زماني روي ارتباطات و روابطي كه پيش از ساخت برنامه با دوستان وجود داشت اين دعوتها صورت ميگرفت اما از جايي به بعد مهمانان برنامه خودشان ابراز علاقه كردند كه در برنامه حضور داشته باشند. ما مشكلي براي دعوت از اين حدود ۸۰۰ نفري كه تا امروز در برنامه حضور پيدا كردهاند نداشتهايم. شيوه انتخاب هم به اين صورت است كه گاهي متن را براي چهره و يا شخصيت خاصي مينويسيم و گاهي هم متنهايي وجود دارند كه مينشينيم و در گروه راجع به اينكه اين متنها را چه كساني ميتوانند اجرا كنند بحث ميكنيم و تصميم ميگيريم. بعضي از دوستان هم هستند كه جزء گروه راديو هفت شدهاند كه حتي آمار پخش كارهايشان را هم دارند و به محض اينكه متنهايشان پخش ميشود و تمام ميشود، تماس ميگيرند و ميگويند متنهاي ما تمام شد، كي براي ضبط مجدد بيايم.
بخش جذاب برنامه گفتگو با كودكان است
ضابطيان درباره چگونگي شكل گيري آيتمهاي برنامه گفتوگو با بچهها نيز توضيح داد: راديو هفت در طول اين مسير كه جلو آمده مدام پيشرفت كرده و چيزهايي به برنامه افزوده شده است. اين بخش مصاحبه با بچهها هم جزء همينهاست. يك روز خانه يكي از دوستانم دعوت بودم. وقتي منتظر آسانسور بودم پسر بچه سهچهار ساله بانمكي كه داشت سهچرخه بازي ميكرد جلو آمد و خيلي مؤدب سلام كرد و دست داد و گفت من كاميارم. شما كي هستي؟ من هم گفتم من منصورم. گفت مياي بازي كنيم؟ گفتم بله و نيم ساعتي را بازي كرديم و حرف زديم و من ديدم اين بچه چقدر خوب صحبت ميكند. بعد كه رفتم بالا مشخصات پسربچه را به دوستم دادم و از او پرسوجو كردم. دوستم هم گفت اين پسر سرايدار ساختمان است. خواستم كه با پدرش بالا بيايند و بعد كه با پدرش گپ زديم فكر كردم اين بچه كه اينقدر خوب صحبت ميكند را ميشود دعوت كرد به راديو هفت و يك مصاحبه با او كرد.
وي ادامه داد: اتفاقاً مصاحبه خيلي هم گرفت. و بعد همينطور بچههاي ديگر آمدند و بعد ديديم چه بامزه! عجب دنياي عجيبوغريبي شده و اين بچهها چقدر باهوشند و دنياي پاكي دارند. اين تبديل شد به يك آيتم ثابت و جالب اينجاست كه ما اينهمه بازيگر و ورزشكار و چهرههاي مختلف را دعوت ميكنيم اما اينقدر كه مردم آيتم بچهها را دوست دارند هيچ آيتم ديگري را دوست ندارند.
گفتگو از: سپيده حيدرآبادي
دوشنبه 18 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]