تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن در گرفتارى صبور است، و منافق در گرفتارى بى تاب.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821251665




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تامين ميوه‌هاي مورد نياز ايام پاياني سال / برگزاري 400 نمايشگاه عرضه مستقيم كالا


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: تامين ميوه‌هاي مورد نياز ايام پاياني سال / برگزاري 400 نمايشگاه عرضه مستقيم كالا
معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت از تامين ميوه هاي مورد نياز ايام پاياني سال و برگزاري 400 نمايشگاه عرضه مستقيم كالا در سطح كل كشور خبر داد.


به گزارش سرويس استان هاي باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومي سازمان صنعت و معدت و تجارت استان سمنان، معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت از تامين ميوه هاي مورد نياز ايام پاياني سال و برگزاري 400 نمايشگاه عرضه مستقيم كالا در كل سطح كل كشور خبر داد.

محمدعلي ضيغمي در نشست خبري به مهمترين برنامه ريزيها و اقدامات درنظر گرفته شده براي ايام پاياني سال اشاره كرد و گفت: اين اقدامات بر حول سه محور تامين، توزيع و نظارت و كنترل متمركز خواهد بود.

وي به برنامه ريزيهاي انجام شده در بخش تامين اشاره كرد و افزود: سهولت در تامين مايحتاج و مواد اوليه يكي از اصلي ترين برنامه هايي است كه به آن پرداخته خواهد شد.به گفته «ضيغمي» توليدكنندگان كالاي اساسي نبايد در راستاي تامين مواد اوليه با مشكل خاصي مواجه باشند از اين رو معاونت توسعه بازرگاني داخلي به عنوان هماهنگ كننده مسائل وموضوعات آنان را پيگيري خواهد كرد.

وي با ذكر مثالي تصريح كرد: به عنوان مثال، براي تامين مواد اوليه واحدهاي توليدي پودرشوينده، رايزني هاي لازم با وزارت نفت و شركت بازرگاني پتروشيمي براي تامين مواد اوليه مواد پتروشيمي صورت گرفت كه نتايج مثبتي را به همراه داشت.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت در ادامه هماهنگي با تشكل ها و انجمن هاي توزيعي كه اقلام پرمصرف را براي مردم تامين مي كنند از ديگر برنامه ها در بخش تامين ذكر كرد و گفت : با اين تعاملات، تلاش خواهد شد تشكل ها و انجمن هاي صنفي بيشترين همكاري را براي تامين اقلام پرمصرف مردم داشته باشند.

وي همچنين طرح تامين و توزيع ميوه و مركبات را از ديگر اقدامات دانست و اظهار كرد: براين اساس تامين و توزيع ميوه و مركبات با كيفيت و قيمت مناسب در اختيار مردم قرار خواهد گرفت كه در اين زمينه از مرداد ماه برنامه ريزي هاي اوليه شروع شده و مباشرين مختلفي تعيين و برنامه ريزيهاي لازم آغاز شده است.ضيغمي با اشاره به اقدامات موثري كه در زمينه تامين و توزيع مركبات و سيب در ايام پاياني سال مشخص شده افزود: در اين بخش، تامين و توزيع 65 هزار تن پرتقال و مركبات و همچنين 35 هزار تن سيب توسط مباشرين تامين و در انبارها و سردخانه ها نگهداري شده است.

وي گفت: اين ميزان نسبت به سال گذشته از رشد قابل قبولي برخوردار بوده به طوري كه مركبات و پرتقال در سال گذشته بالغ بر 50 هزار تن و سيب 20 هزار تن بوده است.

ضيغمي درادامه با اشاره به اينكه اقلام بين 10 تا 20 درصد از قيمت هاي بازار پايين تر خواهد بود افزود: كم كردن فاصله قيمتي بين توليدكننده و مصرف كننده يكي از اهداف ما محسوب مي شود و به دنبال آن هستيم تا حلقه ها و واسطه هاي في مابين به كمترين ميزان ممكن كاهش پيدا كند.

وي همچنين گفت: تمام اقلام ميوه در طرح تامين و توزيع بازار از مبدا داخلي بوده و برنامه اي براي واردات ميوه انجام نشده است.معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه همچنين به مهمترين برنامه ها در بخش توزيع اشاره كرد و افزود : برگزاري نمايشگاههاي عرضه مستقيم كالا يكي از مواردي است كه طبق سنوات گذشته انجام خواهد شد.

به گفته وي، امسال حدود 400 نمايشگاه در شهرستانها و استانهاي كشور پيش بيني شده است كه حدود 4 هزار غرفه در آنها برپا خواهد شد كه به طور متوسط 100 غرفه در هر نمايشگاه خواهد بود.ضيغمي همچنين افزود : تعداد نمايشگاهها در مقايسه با سال گذشته 11 درصد و تعداد غرفه ها نيز 2 درصد افزايش داشته است.

وي در ادامه با تاكيد بر جايگاه موثر برگزاري نمايشگاهها در كنترل و تنظيم بازار تصريح كرد: اين نمايشگاهها در كاهش ميزان تورم ماههاي پاياني سال نيز نقش موثري برخوردار بوده است.ضيغمي، به چند موضوع در برگزاري اين نمايشگاهها اشاره كرد و افزود: قيمت واگذاري غرفه ها از سال گذشته بيشتر نخواهد بود و افزايش نرخي در اين زمينه طي سال جاري صورت نمي گيرد. همچنين نمايشگاههاي امسال توسط خود مجامع صنفي كشور برگزار مي شود و توليدكنندگان و بنكداران نيز مجازند به عرضه كالاهاي توليدي خود بپردازند.

معاون صنعت، معدن و تجارت با بيان اينكه عرضه كالاهاي خارجي در اين نمايشگاهها ممنوع خواهد بود افزود : در اين زمينه بازرسي هاي لازم انجام خواهد شد و نسبت به جايگيري محل استقرار مناسب برپايي نمايشگاهها به لحاظ داشتن خدمات جنبي مناسب كنترل مي شود.

به گفته وي، شكل گيري كميته هاي كنترل نظارت بركيفيت و قيمت گذاري كالاها نيز از ديگر خدماتي است كه در اين نمايشگاهها انجام مي‌شود.

معاون وزير صنعت،‌معدن و تجارت وي در ادامه به فروش هاي فوق العاده اصناف اشاره كرد و گفت : اين خدمات توسط واحدهاي مستقر در سراسر كشور به ويژه در واحدهاي موردنياز مردم مثل اتحاديه هاي پوشاك يا شيريني جات و خشكبار صورت مي گيرد كه با تخفيفات ويژه، نسبت به خدمات رساني به مردم اقدام خواهند كرد.

وي از جشنواره هاي فروش در فروشگاههاي زنجيره اي بزرگ خبر داد و گفت: اين جشنواره ها در اسفند ماه برگزار خواهد شد كه مي تواند در تامين نياز مردم موثر باشد.به گفته ضيغمي، مراكز عرضه مستقيم و هماهنگي با ميادين ميوه و تره بار و توزيع اقلام مورد نياز مانند مرغ نيز از ديگر خدمات درنظر گرفته شده براي ايام پاياني سال خواهد بود.

ضيغمي همچنين به اقدامات درنظر گرفته شده در حوزه نظارت و كنترل اشاره كرد و گفت : سازمان حمايت طرح ويژه نظارتي ايام پاياني سال را از دهم اسفند تا 15 فروردين آغاز خواهد كرد كه علاوه بر افزايش كار نظارتي بازرسان و ستادهاي خبري، حضور موثرتري در بازار و هماهنگي با سازمان تعزيرات حكومتي خواهد داشت.

ضيغمي گفت : اين اقدام در راستاي تشديد نظارت و كنترل بر اصناف صورت خواهد گرفت.وي همچنين با تاكيد بر ضرورت همكاري و تعامل متقابل دستگاههاي اجرايي در زمينه تنظيم بازار ايام پاياني افزود: در اين زمينه تعاملات خوبي با وزارت كشاورزي، شبكه بانكي و شبكه هاي اطلاع رساني انجام شده تا بهترين خدمات ارائه شود.

معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت،‌معدن وتجارت در بخش ديگري از سخنان خود به اصلاحيه قانون نظام صنفي اشاره كرد و گفت: اين موضوع در دستور كار صحن علني مجلس قرار گرفته و به زودي مطرح خواهد شد.

وي اظهار كرد: در اين رابطه جلسات مختلفي با كميسيون اقتصادي و كميسيون هاي فرعي مجلس برگزار شده كه اميدواريم به زودي به تصويب برسد.

وي همچنين، از تهيه چند پيش نويس آيين نامه اجرايي خبر داد و تصريح كرد: پيش نويس آيين نامه صنوف فاقد پروانه كسب و همچنين پيش نويس آيين نامه تشكيل تشكل هاي صنفي در مناطق آزاد تجاري و تجهيز واحدهاي صنفي به دستگاه هاي POS و صندوق مكانيزه فروش تهيه شده كه اميدواريم هرچه زودتر به مرحله اجرايي برسد.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت با بيان اينكه پيشنهاد 50 ميليارد تومان اعتبار براي تنظيم بازار سال 91 در بودجه گنجانده شده است، گفت: بخشي از اين بودجه براي فعاليت‌هاي اجرايي اصناف كشور تدارك ديده شده است.

وي همچنين تصريح كرد: يكي از پيشنهادات اصلي وزارت صنعت، معدن و تجارت براي رديف بودجه سال آينده در بخش تنظيم بازار اين است كه رديف بودجه مستقلي براي بخش بازرسي اصناف اختصاص يابد.

ضيغمي به موضوع افزايش نرخ ارز و رايزني‌هاي صورت گرفته براي تامين ارز مرجع براي كالاهاي اساسي اشاره كرد و افزود: درجلساتي با مسئولان بانك مركزي به موضوع تامين ارز براي كالاهاي اساسي تاكيد شد./ر

دوشنبه|ا|26|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن