تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند در بهشت هفتاد هزار قصر از يا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815184366




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جلالي در پاسخ به مشايي:كمك مالي نمي خواهيم / كارشناسان همكاري نمي كنند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: جلالي در پاسخ به مشايي:كمك مالي نمي خواهيم / كارشناسان همكاري نمي كنند
مالك خانه تاريخي شيخ بهايي گفت: هيچ كمك مالي از سازمان ميراث فرهنگي نمي خواهيم و تا كنون نيز چنين درخواستي نكرده ايم و تنها تقاضاي ما همكاري آنها در جهت تعويض لوله هاي آب و همچنين تبديل اين خانه به موزه است.

جلالي به خبرنگار مهر گفت: ما هيچ كمك مالي و اعتباري براي مرمت و حفاظت از خانه شيخ بهايي از سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري نمي خواهيم و نخواسته ايم. تنها درخواست ما همكاري آنها براي معرفي كارشناس به منظور تعويض لوله هاي آب خانه بوده كه آنها در اين مورد همكاري نكرده اند.

وي ادامه داد: از نظر قانوني سازمان ميراث فرهنگي حامي افرادي است كه خانه تاريخي آنان در فهرست آثار ملي به ثبت ملي رسيده است اما اين سازمان هيچ حمايتي از مالكان اين آثار نمي كند.

مالك خانه تاريخي شيخ بهايي در مورد مشكل لوله هاي آب اين خانه تاكيد كرد: 9 سال پيش صورت جلسه اي نوشته شد و قرار شد با توجه به اينكه خانه شيخ بهايي به ثبت رسيده و درخواست شركت آب و فاضلاب كارشناس سازمان ميراث فرهنگي براي حفاري حضور داشته باشد اما در اين مورد سازمان با ما همكاري نكرد.

جلالي گفت: 6 سال پيش كارشناس سازمان ميراث فرهنگي تائيد كرد كه مشكل رطوبت ديوارهاي خانه شيخ بهايي بدليل لوله هاي آب و فاضلاب است و تمامي مدارك نيز در اين زمينه وجود دارد. پس چطور است كه هم اكنون سازمان ميراث فرهنگي عنوان مي كند كه موضوع اينگونه نبوده است.

خانه شيخ بهايي متعلق به منزل عمه شاه عباس ( مريم سلطان بيگم ) بوده كه پس از آن شاه عباس اين بنا را به شيخ بهايي واگذار مي كند و تاريخچه اين خانه در كتاب زندگي شاه عباس تاليف دكتر نصرالله فلسفي نيز آمده است.

اين خانه هم اكنون پشت گنبد نظاميه مسجد جامع، در قديميترين بخش بافت تاريخي اصفهان در محدوده معروف به بافت سلجوقي قرار دارد و طبق گمانه هاي باستان شناسان، اين خانه و مسجد جامع اصفهان بر روي بقاياي روستايي متعلق به دوران پيش از اسلام جاي گرفته اند.

تقسيم آب زاينده رود، اختراع ساعت آفتابي در مسجد شاه اصفهان و... تنها بخشي از جمله اقدامات شيخ بهايي است.

با اين همه مالك آن با اشاره به اينكه قصد فروش خانه تاريخي شيخ بهايي را دارد تصريح كرد: طي اين 15 سالي كه خانه را خريداري كرديم تمامي هزينه هاي مرمت و نگهداري از بنا را خودمان تقبل كرديم و در طول اين سالها تقاضاي حتي يك ريال كمك از سازمان ميراث فرهنگي نكرده ايم اما ديگر نمي توانيم از عهده اداره خانه شيخ بهايي برآييم و قصد فروش آن را داريم.

جلالي با اشاره به اينكه اين خانه هم اكنون مانند يك موزه است افزود: ما فقط از سازمان ميراث فرهنگي مي خواهيم كه اين خانه تاريخي را به موزه تبديل كند و پس از فروش كاربري آن به اين منظور تغيير داده شود.
 چهارشنبه 13 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن