واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: با تقدير از برگزيدگان توليدات رسانهاي جشنواره بينالمللي نور پايان يافت
جام جم آنلاين: نخستين جشنواره بينالمللي عفاف و حجاب (نور) شب گذشته با معرفي و تقدير از برگزيدگان توليدات رسانهاي به كار خود پايان داد.
به گزارش مهر ، مراسم اختتاميه نخستين جشنواره بينالمللي عفاف و حجاب پنجشنبه شب با حضور رئيس سازمان صداوسيما و مشاور رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده و شركت كنندگان داخلي و خارجي در مركز همايشهاي بين المللي صداو سيما برگزار شد.
بر اساس اسن گزارش ، داوران جشنواره عفاف و حجاب از ميان آثار ارايه شده پژوهشي و ادبي دربخش مقاله «منيره ميوند» را با مقاله «عفت در قرآن و سنت و پيامدهاي فردي و اجتماعي» به عنوان نفر اول اين بخش معرفي كرد.
الهه هاديان رسناني با مقاله «فرهنگ ، حجاب و عفاف ، زيرساختها و مفاهيم ناب متعالي» و مريم بيگمحمدي با مقاله «تاثير نقش حجاب و عفاف بر خانواده و اجتماع» به ترتيب حائز رتبه دوم و سوم شدند.
در بخش شعر نيز جايزه هيئت داوران به مهدي موسوي براي شعر بوي بهشت ، «فائزه اميني» براي شعر هواللطيف و عاليه محرابي مريمآبادي» براي شعر از برگ گل هم پاكتر اهدا شد.
در بخش داستان ، از مريم جمشيدي با داستان تولدي براي 18 سالگي، محمدحسين رضايي مرديلي با داستان سينما ، زن، حجاب، كات، مليكا گلي با داستانهاي خياط خياط و خوشگلتر از هميشه، صغرا فرهادي با داستان ، داستان دوم، اكرم عطائيان با داستان چادر سفيد، بهناز ضرابيزاده با داستان پشت درختان بلوط، پروين قيام خواه با داستان ، داستان زهرا، زينب توكلي اصل با داستان من خودم هستم، و ليلا لطفي ماري با داستان حجاب تقدير شدند.
هيئت داوران جشنواره بينالمللي حجاب و عفاف در بخش رسانههاي ديجيتال پس از بررسي آثار مولتي مديا و وبلاگ و وبسايت شركتكننده در اين جشنواره با سپاس از همه فعالان ارزشي در بخش وبلاگ به طور مشترك وبلاگ عفاف اثر محسن توقعي را به دليل شيوايي و رسايي مطالب و ظاهر ارزشمند و وبلاگ محدثه اهل بيت از معصومه ثاني را حائز رتبه نخست و وبلاگ گلدختر اثر مشترك معصومهالسادات موسوي و عطيه كشتكاران و وبلاگ اگر اندي سان اثر مريم مجد را به ترتيب حائز رتبه دوم و سوم دانست.
در بخش وب سايت هيئت داوران هيچ يك از شركتكنندگان را شايسته دريافت مقام ندانست و فقط از وبسايت 4 قد اثر احمد نجفي به دليل تلاشهاي تيم كاري آن قدرداني كرد.
دربخش نرمافزار چند رسانهاي جايزه هيئت داوران به گل آفرينش اثرمشترك نيره دربجوشقاني و محمدرضا سمربند ارمكي ، حريم ريحانه اثر نعيمه اسلامل و الكوثر اثر آيدين فروغي اهدا شد.
هيئت داوران به دليل نوآوري و تلاشهاي صورت گرفته براي ترويج فرهنگ عفاف در حوزه كودكان از نرمافزارهاي پريسا و دوستانش و صدف از شركت ققنوس خراسان رضوي و از پاور پوينت اكرم همتيان به دليل تبديل ايدهاي هرچند ساده و اثري ماندگار تقدير كرد.
هيئت داوران در بخش گزارشهاي رسانهاي جشنواره بينالمللي عفاف و حجاب با سپاسگزاري از كميتههاي انتخاب ، در بخش گزارشهاي مكتوب به ترتيب ناهيد طيبي، محمد مبين و ابوالقاسم يوسفي را به عنوان نفرات اول تا سوم برگزيد و سرهنگ احمدي ، فريبا ابتهاج ، طيبه اسدي و محمدرضا زيبايينژاد را شايسته تقدير دانست.
در بخش گزارشهاي صوتي جايزه هيئت داوران به ترتيب به مسعود سرواشي، اعظم ايراني و مژده لواساني اهدا و از گزارشهاي صوتي فرحناز خطيرنژاد و زهرا سياقي تقدير شد.
در بخش گزارشهاي تصويري نيز جوايز به ترتيب به رضا نوروزي، خانمها لشگريزاده و نوجوان به عنوان نفرات اول تا سوم اهدا و از تجزيهچي تقدير شد.
هيئت داوران در بخش اقوام به ترتيب از جمشيد فرجوند فردا، روشن نوروزي و عليرضا عزتي تقدير كرد و در بخش عكس خبري نيز جوايز به محمدحسن باقري، صحاب زريباف و آزاده پيراينده اهدا گرديد.
در بخش عكس خلاق اگرچه هيئت داوران اثري را به عنوان نفر اول انتخاب نكرد اما نعيمه نعيمايي و حسان باقري رابه ترتيب به عنوان نفرات دوم و سوم برگزيد و در بخش ويژه ابوالفضل نسائي كمكهزينه سفر به مكه مكرمه را از آن خود كرد.
برپايه اين گزارش، كميته انتخاب نخستين جشنواره بينالمللي عفاف و حجاب در بخش فيلم پس از بررسي 650 اثر در 10 بخش 320 اثر را به بخش داوري معرفي كرد و هيئت داوران با تشكر از هنرمنداني كه متعهدانه و دلسوزانه در عرصه هنر ديني قدم برداشتهاند نتايج بررسي و ارزيابي آثار را در 10 بخش اعلام كرد.
در بخش فيلمهاي سينمايي پس از بررسي 27 اثر و راهيابي 15 اثر به بخش داوري ، تنديس جشنواره و جايزه بهترين فيلمنامه به پرويز شيخهادي و حسين يادگاري براي فيلم پشت پرده مهر اهدا شد و تنديس جشنواره و جايزه بهترين تهيهكنندگي فيلم سينمايي به علي جلالي و حميد آخوندي براي فيلم روز سوم تعلق گرفت.
تنديس جشنواره و جايزه بهترين كارگرداني فيلم سينمايي به جليل رستمي براي فيلم مرثيه برف.و تنديس جشنواره و جايزه بهترين بازيگري فيلم سينمايي نيز به حسين ياري براي بازي در فيلم نغمه تعلق گرفت.
در بخش تلهفيلم پس از بررسي 30 اثر و راهيابي 11 اثر به بخش داوري، هيئت داوران تنديس جشنواره و جايزه بهترين تلهفيلم را به مطصفي رستگاري براي فيلم بلند گريه كن و تنديس جشنواره و جايزه بهترين تهيه كنندگي را به علي لدني براي فيلم رز سرخ اهدا كرد.
تنديس جشنواره و جايزه بهترين كارگرداني تلهفيلم به مهرداد خوشبخت براي كارگرداني فيلم وقت اضافه و تنديس جشنواره و جايزه بهترين بازيگر تلهفيلم به مهدي هاشمي براي بازي در اين فيلم تعلق گرفت.
در بخش سريالهاي تلويزيوني پس از بررسي 37 اثر و راهيابي 30 اثر به بخش داوري ، هيئت داوران تنديس جشنواره و جايزه بهترين بازيگر را به علي نصيريان براي بازي در سريال ميوه ممنوعه اهدا كرد.
هيئت داوران فيلمنامه سريال صاحبدلان را با توجه به تاكيد مضموني اين سريال به خودسازي براي دسترسي به تعالي شايسته اهداي جايزه بهترين فيلمنامه تشخيص داده و تنديس جشنواره و جايزه بهترين فيلمنامه را به عليرضا طالبزاده اهدا كرد.
در اين بخش تنديس جشنواره و جايزه بهترين كارگرداني به محمدرضا هنرمند براي كارگرداني سريال زير تيغ اهدا شد. هيئت داوران جايزه ويژه خود را در بخش سريالهاي تلويزيوني به شهريار بحراني براي كارگرداني سريال مريم مقدس و تنديس جشنواره و جايزه بهترين سريال تلويزيوني را به رضا جودي تهيهكننده سريال تلويزيوني دوران سركشي اهدا كرد.
در بخش فيلمهاي مستند پس از بررسي 91 اثر رسيده و راهيابي 37 اثر به بخش داوري، هيئت داوران تنديس و جايزه برگزيده مقام اول فيلم مستند را به محمود رحماني براي كارگرداني فيلم مدار صفر درجه اهدا كرد و جايزه برگزيده دوم فيلم مستند جشنواره به پريوش نظريه براي كارگرداني فيلم نزديكتر از نفس تعلق گرفت.
جايزه برگزيده سوم اين بخش به طور مشترك به الهام اسحاقي براي فيلم مستند كاترين و حسين همايونفر براي فيلم مستند روايت كوثر از شبكه الكوثر اهدا شد.
جايزه ويژه هيئت داوران در اين بخش براي تهيهكنندگي فيلم مستند معراج به سيدمحسن طباطباييپور اهدا شد.
جايزه ويژه هيئت داوران در اين بخش همچنين براي تحقيق فيلم مستند بانوي زلال به فواد پورعبادي اهدا شد.
در بخش فيلمهاي تركيبي نخستين جشنواره عفاف و حجاب پس از بررسي 50 اثر رسيده و راهيابي 40 اثر به بخش داوري تنديس جشنواره و جايزه اول بهترين برنامه با توجه به نگاه خلاقانه و جسورانه به موضوع حجاب و طرح همهجانبه آن به سيدصالح پرورش براي برنامه حجاب توليد باشگاه خبرنگاران، مركز اصفهان اهدا و جايزه برگزيده دوم برنامه تركيبي به خاطر طراحي و ساختار مناسب برنامه تلويزيوني و رعايت اصول مديريت پيام و جسارت در طرح آرا و عقايد مختلف در موضوع حجاب به ناهيدالسادات شريفي تهيهكننده فيلم پيله رنگين توليد شبكه دو سيماي جمهوري اسلامي ايران و جايزه برگزيده سوم نيز به برنامههاي فاصله به تهيه كنندگي حسين ترابي توليد مشترك معاونت امر به معروف و نهي از منكر نيروي مقاومت بسيج از شبكه يك سيما اهدا شد.
جايزه بهترين پژوهش نيز به دليل پژوهش جامع و همهجانبه در موضوع عفاف و حجاب براي برنامه تركيبي فاصله به آمنه سليقهدار و در اين بخش جايزه پژوهشگر برگزيده رسانهاي به خانم حاج عبدالباقي اهدا شد.
در بخش فيلمهاي كوتاه پس از بررسي 137 اثر رسيده و راهيابي 32 اثر به بخش داوري، هيئت داوران تنديس جشنواره و جايزه بهترين فيلم كوتاه را به رضا نوروزي گوهر براي كارگرداني فيلم درد خاموش تاك از حوزه هنري قم اهدا كرد.
تقديرنامه و جايزه هيئت داوران در اين بخش به فيلمهاي بوي خوش سيب ساخته پدرام گنجي از صدا و سيماي مركز همدان و سايه سفيد اثر هادي اميني تعلق گرفت.
ديپلم افتخار و جايزه هيئت داوران در بخش فيلمهاي كوتاه به خانمها آنت ماري السن و پترسن از كشور دانمارك به دليل نگاه ويژهاي كه در فيلم پرنده به مقوله حجاب در ايران داشتهاند، تعلق گرفت.
در بخش فيلمهاي كوتاه ويژه پس از بررسي 56 اثر رسيده و راهيابي 36 اثر به بخش داوري ، تنديس جشنواره و جايزه بهترين فيلم ويژه به گيتي محمود براي فيلم من هم بزرگم از مركز استان همدان اهدا شد وتقديرنامه و جايزه هيئت داوران در اين بخش به دو فيلم حرير نور ساخته ماكان رضايي از باشگاه خبرنگاران جوان و فيلم خرمگس ساخته مهدي نيكبين از دانشكده صدا و سيما به دليل توجه ويژه به عفاف و حجاب تعلق گرفت.
هيئت داوران نخستين جشنواره بينالمللي عفاف و حجاب در بخش نماهنگ پس از بررسي 35 اثر رسيده و راهيابي 26 اثر به بخش داوري، تنديس جشنواره و جايزه بهترين نماهنگ را به فرامرز گرجيان براي نماهنگ فرشتگاه خاك توليد صدا و سيماي استان خوزستان اهدا كرد وتقديرنامه و جايزه هيئت داوران در اين بخش به مسعود تكاور براي نماهنگ وعده خدا از شبكه 5 سيما اهدا شد.
در بخش فيلمنامه بلند پس از بررسي 27 اثر رسيده و راهيابي 12 اثر به بخش داوري تنديس جشنواره و جايزه بهترين فيلمنامه بلند به سيمين بازرجاني براي فيلمنامه من تارا نيستم ، لوح تقدير و جايزه فيلمنامه برگزيده دوم به زهرا مخابري براي فيلمنامه وصال طاهران و ديپلم افتخار اين بخش به نجيبه نعمتي براي فيلمنامه كريمه از بنياد سينمايي فارابي اهدا شد.
در بخش فيلمنامه كوتاه پس از بررسي 120 اثر رسيده و راهيابي 59 اثر به بخش داوري، تنديس و جايزه بهترين فيلمنامه برگزيده به عاطفه مسيبي براي فيلمنامه كوتاه عاليه اهدا شد.
لوح تقدير و جايزه فيلمنامه برگزيده دوم به مهناز آذين براي فيلمنامه حجاب اهدا شد و ديپلم افتخار هيئت داوران در اين بخش به فريد مسعود اسماعيلپور براي فيلمنامه مستند اندروني تعلق گرفت.
در بخش انيميشن اين جشنواره پس از بررسي 26 اثر رسيده و راهيابي 15 اثر به بخش داوري ، هيئت داوران به دليل اينكه آثار رسيده از نظر فني وهنري و محتوايي فاقد اهداف مورد انتظار جشنواره بودند اثري را شايسته دريافت جايزه ندانست.
در بخش جنبي نخستين جشنواره بينالمللي عفاف و حجاب رسانههاي برتر در زمينه ترويج عفاف و حجاب معرفي شدند كه در بخش شبكههاي تلويزيوني با تقدير از شبكههاي قرآن و 4 سيما، شبكه خبر سيما به عنوان شبكه برتر تلويزيوني در حوزه عفاف و حجاب معرفي شد.
در بخش مطبوعات با تقدير از روزنامههاي قدس، رسالت و اعتدال، روزنامه همشهري به عنوان رسانه برتر در زمينه عفاف و حجاب شناخته شد.
در بخش خبرگزاريها با تقدير از شبكه خبري برنا و خبرگزاري جمهوري اسلامي ، خبرگزاري فارس به عنوان رسانه برتر در زمينه ترويج عفاف و حجاب شناخته و تقدير شد.
اين جشنواره به همت صداوسيما، باشگاه خبرنگاران جوان، دفتر امورزنان شهرداري ، مركز امورزنان و خانواده رياست جمهوري، گروه مشاوران جوان رياست جمهوري، سازمان تبليغات اسلامي و اداره كل امور بين الملل زنان و حقوق بشر وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي برگزار شد.
جمعه 10 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2540]