واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: آيتالله ريشهري از دانشآموزان ممتاز مجتمع آموزشي حكمت تجليل كرد
گروه خبرنگاران افتخاري / سيد جعفر فاطمي نوش آبادي: آيتالله ريشهري از نفرات ممتاز آزمون سراسري دانشگاه هاي كشور كه از مجتمع آموزشي ـ فرهنگي حكمت، وابسته به آستان مقدس حضرت عبدالعظيم الحسني(ع) كه حائز رتبههاي دو رقمي و سه رقمي شدهاند، تجليل كرد.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) به نقل از روابط عمومي آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع)، مراسم اوليندوره جشن فارغالتحصيلي دانشآموزان مجتمع آموزشي ـ فرهنگي حكمت به منظور پاسداشت تلاشهاي دانشآموزان، معلمان و مربيان و مجموعه مديران اين مجتمع برگزار شد.
در اين مراسم كه با حضور توليت آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع)، حسين مظفر عضو هيئت امناي مجتمع حكمت و ساير كادر مديريتي، معلمان و مربيان و همچنين جمعي از معاونين آستان مقدس برگزار شد، از دانشآموزان برگزيده در آزمونهاي دانشگاههاي كشور تقدير و تجليل به عمل آمد و به آنها جوايزي نيز اهدا شد.
در آزمونهاي ورودي دانشگاهها و مدارس عالي در سال 87 از تعداد 63 نفر دانشآموز مركز پيشدانشگاهي اين مجتمع تعداد 60 نفر پذيرفته شدهاند. بنابر اين گزارش تعداد 55 نفر از اين دانشآموزان در دانشگاههاي دولتي و آزاد و تعداد 5 نفر نيز صرفا در دانشگاه آزاد اسلامي پذيرفته شدهاند.
در اين مراسم كه روز يكشنبه 21 مهرماه در تالار شيخ صدوق(ره) در آستان مقدس حضرت عبدالعظيم الحسني(ع) برگزار شد، آيتالله محمدي ريشهري، كسب اين موفقيت را حاصل لطف الهي، عنايتهاي حضرت عبدالعظيم الحسني(ع)، كوشش دانشآموزان موفق اين مجتمع و تلاشهاي خالصانه كادر آموزشي و مديريتي آن در سال نوآوري و شكوفايي برشمرد.
توليت آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع) با ابراز تشكر از همه دستاندركاران مجموعه علمي ـ فرهنگي حكمت بهويژه از زحمات دكتر حسين مظفر عضو هيئت امناي اين مجتمع آموزشي و ساير اعضاي هيئت امناي و كادر مديريتي آن قدرداني كرد.
رئيس دانشكده علوم حديث در اين جلسه با تأكيد بر لزوم برنامهريزي براي كسب موفقيتهاي بيشتر و بالاتر، اكتفا به اين موفقيتها را زمينه مناسبي براي رشد و ارتقا بيشتر، ندانست و گفت: بايد برنامهريزيها و تلاشها در جهتي باشد كه اين مجموعه در سطح كشور بيش از اين، به شكوفايي رسيده و الگوي مناسبي براي ساير مديران و دانشآموزان باشد.
رئيس مؤسسه دارالحديث با استناد به آيه شريفه «والذين جاهداو فينا لنهدينهم سبلنا»، گفت: جهاد و اجتهاد، به معناي بهكارگيري همه توان در جهات علمي و عملي را از شروط موفقيت برشمرد و اين آيه شريفه را رمز موفيقت همه انسانهاي مؤمن و مؤفق دانست.
آيتالله محمدي ريشهري گفت: در بخش جهاد علمي، اولين قدم و اولين كار، شناخت هدف و معرفت نسبت به ادامه راه است، از اينرو دانشآموزان و دانشجويان بايد براي زندگي خود هدفگذاري كنند.
توليت آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع) افزود: بايد هدفگذاري و برنامهريزي در اين مجتمع آموزشي نيز به نحوي باشد كه اين مجتمع در سالهاي آينده يك گام و حتي چند گام جلوتر از امسال باشد و اين كار نيازمند هدفگذاري و ترسيم نقشه راه براي نيل به توفيقات پيشرو است.
وي حسن نيت را دومين شرط موفقيت اشاره شده در اين آيه شريفه برشمرد و گفت: علاوه بر شناخت دقيق هدف، حسن نيت و نيت پاك انسانها در همه سطوح و در هر كاري موجب ميشود تا ياري خداوند نيز نصيب انسان شود و خداوند به كار و تلاش انسان بركت دهد.
آيتالله ريشهري، حسن نيت را از جمله وجه تمايز انسانها در رسيدن به موفقيت دانست و گفت: حسننيت موجب ميشود تا افزون بر تلاشهاي صورت گرفته عنايت الهي موجب كسب توفيقات بيشتر انسان شود.
رئيس دانشكده علوم حديث با استناد به روايتي از امام رضا(ع) گفت: كسي كه بدون تلاش علمي، اخلاقي و عملي از خداوند درخواست توفيق كند، درخواست او مؤثر نبوده و به نتيجه نميرسد. در مجتمع آموزشي حكمت بايد براي نيل به توفيقات مورد نظر در سال نوآوري و شكوفايي از نيروهاي كارآمد و برنامهريزيهاي مطلوب برخوردار باشيم و البته براي اين مجتمع آموزشي همه سالها، بايد سال شكوفايي و نوآوري باشد.
توليت آستان عبدالعظيم انضباطكاري را در كنار برنامهريزي از ديگر عوامل مؤثر موفقيت برشمرد و گفت: همه اين عوامل در يكسو و استعانت از خداي متعال از سوي ديگر ميتواند منشأ بروز و درخشش همه استعدادهاي دروني انسان شده و موجب نيل او به اوج قله مؤفقيت بشود.
آيتالله ريشهري افزود: در اين مرحله خداي متعال راههايي از موفقيت را براي انسان مي گشايد كه حتي تصورش را هم ممكن است براي فرد دور از ذهن باشد. كسي كه ارتباطش را با خداي متعال خالص كند، خداوند او را به عاليترين مرتبههاي موفقيت خواهد رسانيد.
آيتالله ري شهري اظهار اميدواري كرد كه در اين مجموعه و ساير مجموعههاي علمي و فرهنگي وابسته به آستان عبدالعظيمالحسني، در اين سال و همه سالهاي آتي، نوآوري و شكوفايي سرلوحه همه كارها و برنامهها قرار گيرد.
در اين مراسم همچنين حسين مظفر، عضو هيئت امناي مجتمع آموزشي حكمت در گزارشي در خصوص فعاليتها و برنامههاي اين مجتمع آموزشي گفت: مجتمع آموزشي حكمت وابسته به آستان مقدس حضرت عبدالعظيم الحسني(ع) با هدف جذب و پرورش دانشآموزان نخبه و حمايت از اقشار ضعيف و كمدرآمد تأسيس شده است.
وي خاطرنشان كرد: مؤفقيتهاي كمنظير و در مواردي بينظير اين مجموعه آموزشي نتيجه بركت وجودي حضرت عبدالعظيم الحسني(ع) و حمايتهاي بيدريغ معنوي و مادي توليت آستان مقدس، آيتالله محمدي ريشهري است.
مظفر افزود: اين مجموعه علمي و فرهنگي كه از سال 80 تاكنون تأسيس شده، هم اكنون 1250 نفر دانشآموز ممتاز را در مقاطع مختلف را با استفاده از شيوههاي نوين آموزشي و پرورشي تحت پوشش دارد.
وي گفت: در كنار حمايتهاي مردمي در مقاطع مختلف تاكنون قريب به 90 ميليارد ريال هزينه اعتباري و عمراني از حمايتهاي آستان مقدس برخوردار شده است.
وي قبولي 95 درصدي دانشآموزان اين مركز در آزمون ورودي دانشگاهها را نشان از مؤفقيتهاي بعدي و كسب مؤفقيتهاي ممتاز اين مجتمع آموزشي در سطح كشور دانست.
سه شنبه 23 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]