تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831205823




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

216 روستا، آب شرب بهداشتي ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: 216 روستا، آب شرب بهداشتي ندارند
رضاپور:216 روستاي بالاي 20 خانوار استان از داشتن آب شرب سالم و بهداشتي محرومند.

مدير كل دفتر امور روستايي استانداري خراسان جنوبي د ر گفتگو با خبرنگار ما گفت: هم اكنون به دليل خشكسالي هاي پي در پي و خشك شدن قنوات و ... خيلي از روستاها، حتي برخي روستاهاي بالاي 100 خانوار نيز با تانكر آبرساني مي شوند كه تعدادشان به 360 روستا مي رسد.

مهندس سيد محمد كاظم علوي اضافه كرد: متاسفانه طرح هاي فاضلاب روستايي در حد بسيار كمي اجرا شده به طوري كه بعد از تاسيس استان فقط 4 روستا با اختصاص بودجه از شبكه فاضلاب برخوردار شدند.وي دليل اين كه تاكنون كار موثري در اين رابطه صورت نگرفته و مشكل فاضلاب روستاها همچنان لاينحل باقيمانده را بالا بودن هزينه هاي نگهداري و اجراي شبكه فاضلاب دانست.

وي گفت:خيلي از روستا ها متقاضي ايجاد شبكه فاضلاب هستند ولي چون جمعيت روستاها كم و فاضلاب زيادي جمع آوري نمي شود سيستم تصفيه قابل اجرا نيست.

وي از وجود 45 مركز بهداشتي درماني فعال در روستاهاي استان خبر داد و افزود: طبق آمار دانشگاه علوم پزشكي، تعداد خانه هاي بهداشت روستايي فعال 283 مورد و خانه هاي بهداشت غير فعال 9 مورد مي باشد كه بيشتر آن ها در شهرستان درميان و نهبندان است.وي با اشاره به اين كه 780 روستاي بالاي 20 خانوار در استان وجود دارد خاطرنشان كرد: از اين تعداد 720 روستا داراي دهياري مي باشند.

علوي با بيان اين كه ابتداي سال جاري تقاضاي تاسيس 20 دهياري از وزارت كشور شده تصريح كرد: تاكنون جوابي در اين خصوص دريافت نكرديم ولي اخيرا به علت اعمال ضوابط سخت گيرانه، امكان تاسيس دهياري در روستاهاي 20 خانوار وجود ندارد و براي روستاهاي بالاي 80 خانوار مجوز تاسيس دهياري صادر مي شود.

وي اضافه كرد: در سال هاي 83 و 84 بيشترين تاسيس دهياري را در استان داشتيم و هم اكنون اكثر روستاها از دهياري برخوردارند.وي با اشاره به اين كه هر سال 20 درصد از اعتبارات قانون تجميع عوارض به دهياري هاي كشور اختصاص مي يابد ادامه داد: سال گذشته سهم استان ما از اين محل 40 ميليارد ريال بود و نسبت به سال هاي قبل تغيير چنداني نداشته و افزايش نيافته است.وي اجراي طرح هاي هادي را جزء نيازهاي توسعه روستا و بسيار مهم عنوان كرد و افزود: چون روستاها بر اساس يك الگوي منظمي شكل نگرفته و گاهي منازل در بافت هايي قرار گرفته اند كه در صورت بروز حادثه (سيل، زلزله و ...) به سرعت تخريب مي شوند اجراي اين گونه طرح ها بسيار ضروري است.

وي تصريح كرد: در مجموع اجراي اين طرح ها خوب است ولي مشكلاتي هم داشته كه با تخريب منازل، مردم متحمل ضرر و زيان مي شوند و هيچ پيش بيني براي جبران خسارت آن ها نشده كه از اشكالات طرح و از ضعف هاي جدي آن مي باشد و مردم كمترين كمكي به صورت مستقيم از بنياد مسكن دريافت نمي كنند.وي گفت: بنياد مسكن، رضايت روستائيان را از طريق شورا و دهياري جلب مي كند و آن ها به نوعي مجبور مي شوند، البته شايد گاهي راضي هم باشند زيرا اجراي اين گونه طرح ها در دراز مدت به نفع روستائيان است و ارزش افزوده مسكن روستا بالا مي رود و آبادي روستا را به دنبال دارد.وي با بيان اين كه طرح هاي هادي هر 10 سال يك بار نياز به بازنگري دارند گفت: اعتبار اجرايي اين طرح ها 10 ساله و برخي طرح ها هم زودتر بازنگري مي شوند.وي خاطرنشان كرد: طرح هايي كه در گذشته توسط خراسان رضوي مطالعه شده به طور جدي داراي مشكلاتي مطالعه اي است و الان كه آماده اجراست مشاهده مي شود برخي كاربري ها بايد مجدد بررسي و در كار گروه تصويب شود كه انرژي زيادي بايد صرف شود.علوي گفت: در برخي مناطق روستايي مردم متقاضي زمين هستند ولي زمين در اختيار بنياد مسكن نيست، به خصوص در روستاهايي كه جمعيت جوان بيشتري دارند، اين مشكل وجود دارد كه بايد سمت توسعه روستا مشخص و طرح هاي هادي بازنگري شوند.وي تصريح كرد: گاهي اوقات خدمات رساني دولت به مناطق دور افتاده و كم جمعيت ممكن نيست، اگر بنا باشد خدمات، به دنبال مردم همه جا حركت كندخدمات رساني گران و پر هزينه مي شود و اين توجيح اقتصادي ندارد.
 شنبه 20 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن