تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): بهشتى‏ها چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827841380




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چهارمين همايش بين المللي دكترين مهدويتسرلشكر فيروزآبادي:امام خميني(ره) انتظار فرج را از مباني قدرت اسلام مي‌دانستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: چهارمين همايش بين المللي دكترين مهدويتسرلشكر فيروزآبادي:امام خميني(ره) انتظار فرج را از مباني قدرت اسلام مي‌دانستند
گروه انديشه: امام(ره) معتقد بودند ما همه انتظار فرج داريم و بايد در اين انتظار خدمت كنيم. انتظار فرج قدرت اسلام است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، دكتر سيدحسن فيروزآبادي در چهارمين همايش بين المللي دكترين مهدويت، با بيان مطلب فوق گفت: آينده‌نگري و ظهور منجي امروزه در غرب در فضاي برتر از مسائل ديني مورد توجه قرار گرفته است. امروز در غرب بخش مهمي از متفكران وقتشان را صرف مديريت تحولات آخرالزمان كرده‌اند و به اين ديد آينده‌نگرانه تأكيد مي‌كنند.

فيروزآبادي تصريح كرد: خداوند حكيم در كتاب قرآن در آيه 11 سوره مباركه رعد تأكيد دارد كه «ان الله لا يغير ما بقوم حتي يغير ما بانفسهم؛ خدا حال قومي را تغيير نمي دهد تا آنان خود را تغيير دهند.» در نگاه انسان مختار آينده‌سازي و آينده‌شناسي ملازم يكديگرند و آينده‌نگري هرگز به معناي آينده‌نگري منفعلانه نيست.

وي با بيان اين مطلب كه تربيت و آمادگي براي ظهور و فرج حضرت(عج) جداي از نيازمندي به خودسازي و اصلاح نفس و پاك‌سازي دروني، نيازمند اميد و انتظار و عمل نيكو و شايسته منتظران است تا عمل خود را در قالب برنامه و راه‌برد هدايت و مديريت ولايي درآورند كه ديگر آيات و روايات بر آن تأكيد دارند، تصريح كرد: امام صادق(ع) مي‌فرمايند كه آن كس منتظر حقيقي حضرت قائم(عج) به شمار مي‌آيد كه در هنگام چشم به راه بودن، به پارسايي و نيكويي رفتار كند.

فيروزآبادي گفت: امام خميني(ره) نيز وظيفه ملت ايران را در برابر امام زمان(عج) خدمت در انتظار مي‌نامند و مي‌فرمايد: ما همه انتظار فرج داريم و بايد در اين انتظار خدمت كنيم. انتظار فرج قدرت اسلام است. اين تعبير كه شايد اساسي‌ترين كليد ورود به دكترين مهدويت در عصر نايب ايشان حضرت آيت الله خامنه‌اي است، از دو واژه خدمت و انتظار تشكيل شده است؛ يعني نوعي فعاليت كه در آن اميد، صبر، تلاش، كسب و اقتدار و احراز آمادگي در سطح جهاني وجود دارد و با نيت و انديشه هم راه است، به گونه اي كه نايب بر حق او آن را خدمت در انتظار غير از خدمت معمول در نزد عامه مي‌داند.

سرلشكر فيروزآبادي اظهار كرد: آخرالزمان افقي از زمان است كه در طول تاريخ توجه بسياري را درباره سرنوشت وضعيت جهان جلب كرده است. افرادي كه به آينده و به خصوص آخر زمان بي توجهي مي‌كنند، زمان حال را با انبوه تحولات در حال گذر آن پيش روي خود مي‌بينند، در حالي كه همواره از خود مي‌پرسند كه به هنگام ظهور منجي بشريت چه چيزي و چگونه روي مي دهد؟

وي با بيان اين مطلب كه اهميت اين موضوعات توجه مكاتب فراواني را به خود جلب كرده است، افزود: به طوري كه بازتاب گسترده و فراگير آن در تمام ايدئولوژي‌هاي الهي‌گونه به چشم مي‌خورد و بسياري از مكاتب رمز موفقيت خود را گنجانيدن اهداف و قابليت‌هاي خود در بستر ظهور و منجي و فرايند آينده‌نگري و واكاوي در آينده‌اي حتمي دانسته‌اند و كوشيده‌اند براي برنامه‌ها و راه‌بردهاي آينده، چشم‌انداز و بستر روشني را به تصوير بكشند، در اين ميان، مكاتب ديني و غير ديني اين رويكرد با غايت پوياسازي عقيده خود و تصويرسازي ذهني آن در قالب پايان جهان دنبال مي‌كنند.
 جمعه 25 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 221]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن