تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 6 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1808205946




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشریح روش تعیین حقوق حداقل کارگران در سال ۱۴۰۳


واضح آرشیو وب فارسی::

درباره تعیین حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳، دبیر شورای عالی کار و معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهاراتی داشت. او گفت که براساس معیارها و شرایطی که کارفرماها ارائه داده بودند، ۲۷ درصد از درآمد کارگران توسط کارفرماها پیشنهاد شده بود و این پیشنهاد حاکی از آن بود که کارفرماها می‌توانند این مقدار را به حداقل حقوق کارگران اضافه کنند. همچنین، دوستان کارگری نیز یک سبد حقوقی با چارچوب و معیارهای خودشان ارائه داده بودند و تأکید می‌کردند که باید معیشت آنها تأمین شود. پس از بحث و گفتگوهای مختلف، در نهایت تصمیم گرفته شد که درصد ۳۵ به حداقل حقوق کارگران سال ۱۴۰۳ افزوده شود و توسط شورای عالی کار تصویب شود.



در جلسه ۳۲۹ شورای عالی کار که در تاریخ ۲۸ اسفند برگزار شد و با حضور شرکای اجتماعی، نماینده کارگری، کارفرما و اعضای حقوقی برگزار شد، علی حسین رعیتی فرد به عنوان دبیر شورا، درباره نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران در این جلسه صحبت کرد. در این جلسه، مباحث کارشناسی و روش‌های تعیین حداقل حقوق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در سال ۱۴۰۳، مسئولان مختلف در جلسه شورای عالی کار به بحث و بررسی درباره تعیین حقوق کارگران پرداختند. برای تعیین درصد افزایش حقوق، کارفرماها عدد ۲۷ درصد را با توجه به شرایط خودشان پیشنهاد دادند و گفته بودند که می‌توانند این مقدار را به حداقل حقوق کارگران اضافه کنند. همچنین، نمایندگان کارگری نیز سبدی از حقوق را با معیارها و شاخص‌های خودشان ارائه کرده بودند و تأکید می‌کردند که باید معیشت کارگران تأمین شود. بعد از بحث و گفتگوهای مختلف، در نهایت تصمیم گرفته شد که درصد ۳۵ به حداقل حقوق کارگران اضافه شود و توسط شورای عالی کار تصویب شود.

در جلسه شورای عالی کار، حضور دو سوم اعضا لازم بود تا جلسه رسمیت پیدا کند و تصمیمات این شورا با اکثریت حاضرین قانونی می‌شدند. در این جلسه، نمایندگان کارگری و کارفرما درباره درصد افزایش حقوق (۳۵ درصد) به توافق نرسیدند و تلاش شد به توافقی برسند، اما متأسفانه به نتیجه مشترکی نرسیدند و صورتجلسه را امضا نکردند، اگرچه حضور داشتند.

در پاسخ به سوالی درباره نحوه پیشنهاد عدد توسط دولت، رعیتی فرد توضیح داد که دولت عمدتاً خود عددی را پیشنهاد نمی‌دهد و در این موضوع نماینده کارفرما و کارگری پیشنهاد می‌دهند و سپس تلاش می‌شود تا به توافقی برسند. نمایندگان کارفرما عدد ۲۷ درصد و نمایندگان کارگری سبدی از حقوق را پیشنهاد دادند که با شاخص‌های ارائه شده توسط مرکز آمار و وزارت اقتصاد همخوانی نداشت. بنابراین، به دلیل عدم قبول کارفرمایان این سبد پیشنهادی، نماینده کارگری بر روی سبد خود تأکید داشت.

همچنین، در جلسه حضور مسئولان دیگری مانند وزیر صنعت و رئیس سازمان ملی استاندارد نیز داشتند و درباره وضعیت صنایع کشور و روند رشد تولید توضیحاتی ارائه کردند. آنها در جلسه بحث و تبادل نظر درباره وضعیت کنونی صنایع کشور و پیشرفت تولید به جریان قرار دادند.

دبیر شورای عالی کار و معاون روابط کار در ادامه توضیح داد که گروه کارفرمایی در نهایت پذیرفتند که درصد افزایش حقوق کارگران را به ۳۵ درصد تعیین کنند، اگرچه ابتدا پیشنهاد آنها ۲۷ درصد بوده بود.

رعیتی فرد در پایان بحث خود تأکید کرد که مشکلی که وجود داشت این است که اگر قانون (ماده ۴۱) را برای تعیین حداقل دستمزد معیار قرار دهیم و مراجع رسمی آماری هم در نظر بگیریم، همه باید از آن پیروی کنند. او تأکید کرد که همه افرادی که در گفتگوهای اجتماعی شرکت می‌کنند، باید به توافقاتی که وجود دارد پایبند باشند. او توصیه کرد که در شورای عالی کار، با اصلاح قانون، نمایندگان همه تشکل‌ها حضور داشته باشند و مطالبات تمام جامعه کارگری مورد بحث قرار گیرد. او اظهار داشت که چون گروه کارگری ما یک تشکل خاص است و نماینده کل جامعه کارگری را بر عهده ندارد، این امر باید اصلاح شود. ادامه داد که اگر این تغییرات انجام نمی‌شد، احتمالاً می‌توانستند با استفاده از چانه زنی و اقدامات خود، به نتایج بهتری برای کارگران و حداقل بگیران در شورای عالی کار دست یابند. اما به دلیل اصرار بر استفاده از معیارهای غیر متعارف، نتوانستند به خوبی نماینده جامعه کارگری باشند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 335]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن