تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 1 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831819089




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشریح روش تعیین حقوق حداقل کارگران در سال ۱۴۰۳


واضح آرشیو وب فارسی::

درباره تعیین حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳، دبیر شورای عالی کار و معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهاراتی داشت. او گفت که براساس معیارها و شرایطی که کارفرماها ارائه داده بودند، ۲۷ درصد از درآمد کارگران توسط کارفرماها پیشنهاد شده بود و این پیشنهاد حاکی از آن بود که کارفرماها می‌توانند این مقدار را به حداقل حقوق کارگران اضافه کنند. همچنین، دوستان کارگری نیز یک سبد حقوقی با چارچوب و معیارهای خودشان ارائه داده بودند و تأکید می‌کردند که باید معیشت آنها تأمین شود. پس از بحث و گفتگوهای مختلف، در نهایت تصمیم گرفته شد که درصد ۳۵ به حداقل حقوق کارگران سال ۱۴۰۳ افزوده شود و توسط شورای عالی کار تصویب شود.



در جلسه ۳۲۹ شورای عالی کار که در تاریخ ۲۸ اسفند برگزار شد و با حضور شرکای اجتماعی، نماینده کارگری، کارفرما و اعضای حقوقی برگزار شد، علی حسین رعیتی فرد به عنوان دبیر شورا، درباره نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران در این جلسه صحبت کرد. در این جلسه، مباحث کارشناسی و روش‌های تعیین حداقل حقوق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در سال ۱۴۰۳، مسئولان مختلف در جلسه شورای عالی کار به بحث و بررسی درباره تعیین حقوق کارگران پرداختند. برای تعیین درصد افزایش حقوق، کارفرماها عدد ۲۷ درصد را با توجه به شرایط خودشان پیشنهاد دادند و گفته بودند که می‌توانند این مقدار را به حداقل حقوق کارگران اضافه کنند. همچنین، نمایندگان کارگری نیز سبدی از حقوق را با معیارها و شاخص‌های خودشان ارائه کرده بودند و تأکید می‌کردند که باید معیشت کارگران تأمین شود. بعد از بحث و گفتگوهای مختلف، در نهایت تصمیم گرفته شد که درصد ۳۵ به حداقل حقوق کارگران اضافه شود و توسط شورای عالی کار تصویب شود.

در جلسه شورای عالی کار، حضور دو سوم اعضا لازم بود تا جلسه رسمیت پیدا کند و تصمیمات این شورا با اکثریت حاضرین قانونی می‌شدند. در این جلسه، نمایندگان کارگری و کارفرما درباره درصد افزایش حقوق (۳۵ درصد) به توافق نرسیدند و تلاش شد به توافقی برسند، اما متأسفانه به نتیجه مشترکی نرسیدند و صورتجلسه را امضا نکردند، اگرچه حضور داشتند.

در پاسخ به سوالی درباره نحوه پیشنهاد عدد توسط دولت، رعیتی فرد توضیح داد که دولت عمدتاً خود عددی را پیشنهاد نمی‌دهد و در این موضوع نماینده کارفرما و کارگری پیشنهاد می‌دهند و سپس تلاش می‌شود تا به توافقی برسند. نمایندگان کارفرما عدد ۲۷ درصد و نمایندگان کارگری سبدی از حقوق را پیشنهاد دادند که با شاخص‌های ارائه شده توسط مرکز آمار و وزارت اقتصاد همخوانی نداشت. بنابراین، به دلیل عدم قبول کارفرمایان این سبد پیشنهادی، نماینده کارگری بر روی سبد خود تأکید داشت.

همچنین، در جلسه حضور مسئولان دیگری مانند وزیر صنعت و رئیس سازمان ملی استاندارد نیز داشتند و درباره وضعیت صنایع کشور و روند رشد تولید توضیحاتی ارائه کردند. آنها در جلسه بحث و تبادل نظر درباره وضعیت کنونی صنایع کشور و پیشرفت تولید به جریان قرار دادند.

دبیر شورای عالی کار و معاون روابط کار در ادامه توضیح داد که گروه کارفرمایی در نهایت پذیرفتند که درصد افزایش حقوق کارگران را به ۳۵ درصد تعیین کنند، اگرچه ابتدا پیشنهاد آنها ۲۷ درصد بوده بود.

رعیتی فرد در پایان بحث خود تأکید کرد که مشکلی که وجود داشت این است که اگر قانون (ماده ۴۱) را برای تعیین حداقل دستمزد معیار قرار دهیم و مراجع رسمی آماری هم در نظر بگیریم، همه باید از آن پیروی کنند. او تأکید کرد که همه افرادی که در گفتگوهای اجتماعی شرکت می‌کنند، باید به توافقاتی که وجود دارد پایبند باشند. او توصیه کرد که در شورای عالی کار، با اصلاح قانون، نمایندگان همه تشکل‌ها حضور داشته باشند و مطالبات تمام جامعه کارگری مورد بحث قرار گیرد. او اظهار داشت که چون گروه کارگری ما یک تشکل خاص است و نماینده کل جامعه کارگری را بر عهده ندارد، این امر باید اصلاح شود. ادامه داد که اگر این تغییرات انجام نمی‌شد، احتمالاً می‌توانستند با استفاده از چانه زنی و اقدامات خود، به نتایج بهتری برای کارگران و حداقل بگیران در شورای عالی کار دست یابند. اما به دلیل اصرار بر استفاده از معیارهای غیر متعارف، نتوانستند به خوبی نماینده جامعه کارگری باشند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 354]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن