تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798736473




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیش از ۶۰۰۰ روستا به شبکه اینترنت متصل شده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی::

در طی دو سال گذشته و با پیشرفت شبکه ملی اطلاعات، بیش از 6000 روستا به اینترنت متصل شده‌اند و تا پایان سال، دسترسی به اینترنت برای حدود 2000 روستای باقی‌مانده فراهم خواهد شد.



به طور کلی، در آینده، زندگی مردم بر مبنای دیجیتال پیش خواهد رفت و کشورهایی که به دنیای دیجیتال وصل نشوند، از صحنه‌ی دیجیتال دنیا حذف خواهند شد.

یکی از راهکارهایی که می‌تواند فرآیند دیجیتالی شدن را تسریع کند، اتصال روستاها به اینترنت و در نهایت به شبکه ملی اطلاعات است. این شبکه ملی اطلاعات، به منظور برقراری عدالت اجتماعی، هدفی مهم را در اتصال روستاها به اینترنت تعیین کرده است. در این راستا، یکی از وعده‌های وزیر ارتباطات در سال 1400، برقراری دسترسی به اینترنت پرسرعت برای تمامی روستاهایی که بیش از 20 خانوار دارند بوده است.

روستاهایی که اکنون به اینترنت متصل شده‌اند، بیشتر از جمله روستاهایی هستند که به دلیل نداشتن زیرساخت‌های اساسی مانند جاده، برق و شبکه، مواجه با مشکلات بوده‌اند. این موضوع باعث افزایش سختی و هزینه اجرای پروژه اتصال به اینترنت در این روستاها شده است.

با اقداماتی که در طی دو سال گذشته انجام شده و پیشرفت شبکه ملی اطلاعات، تاکنون بیش از 6000 روستا به اینترنت متصل شده‌اند و تا پایان سال، دسترسی به اینترنت برای حدود 2000 روستای باقی‌مانده فراهم خواهد شد. همچنین، استفاده از خدمات اینترنت ماهواره‌ای نیز به منظور تقویت و گسترش زیرساخت‌های ارتباطی کشور، به خصوص در مناطق دورافتاده و مشکل‌دار، می‌تواند در ارائه خدمات باکیفیت و مقرون به صرفه به روستاها نقش مهمی ایفا کند.

در یک ماه اخیر، در جهت توسعه و بهبود ارتباطات، دو روستا به نام‌های شاهزاده عبدالله و همیشه بهار در شهرستان اندیکا، با استفاده از فناوری نسل سوم تلفن همراه، به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کردند. این روستاها از اینترنت پرسرعت استفاده کرده و به خدمات دولت الکترونیک و تبادل اطلاعات دیتایی صوتی و تصویری با سرعت بالا دسترسی دارند.

علاوه بر این، در استان قم نیز پنج سایت ارتباطی نسل پنجم راه‌اندازی شده است و همه روستاهایی که بیش از بیست خانوار دارند، به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند. استان قم تنها استانی است که در کل کشور، صد درصد از روستاهای بالای بیست خانوارش به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات دسترسی دارند.

این پروژه‌ها، جزو تلاش‌های دولت سیزدهم در جهت ایجاد استقرار و ثبات در عرصه‌های مختلف است و نشان می‌دهد که پس از ۲.۵ سال از شروع فعالیت دولت، در استان قم، پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه ارتباطات به دست آمده است.

سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به ارزش ۸۸ میلیارد ریال

در استان همدان، که نمونه‌ای موفق از جهان دیجیتال است، تا ابتدای سال جاری، ۸۲۱ روستا به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت وصل شده است. اهداف تا سال ۱۴۰۳ این است که جمعیت تمامی روستاهای با بیش از ۲۰ خانوار، به شبکه اینترنت همراه نسل سوم (۳G) وصل شود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانداری همدان اعلام کرد که در دولت سیزدهم، برنامه‌ای برای اتصال ۱۰۷ روستای دیگر با اعتبار ۳۰۰۰ میلیارد ریال به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت اعلام شده است. بیش از ۹۸ درصد روستاهای استان در سال ۱۴۰۲ با اعتبارات بودجه به اینترنت پهن باند مجهز می‌شوند.

همچنین، ۱۵ روستای شهرستان راور با مجموع ۱۳۴۶ خانوار، به شبکه ملی اطلاعات متصل شده و ۳۵۲ میلیارد ریال برای این منظور هزینه شده است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 278]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن