تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829243467




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اکوکاردیوگرافی مشخص می کند کرونا روی قلب چه کسانی تاثیر می گذارد


واضح آرشیو وب فارسی::

 

محققان در حال یافتن پاسخی برای این سوال اند که ویروس کرونا چگونه می تواند به عضله قلب آسیب برساند. مطالعات دیگری نیز بر روی افراد مبتلا به این ویروس، در زمان ابتلا و یا بعد از بیماری انجام شده تا شیوع عارضه التهاب عضله قلب پس از ابتلا به ویروس کرونا بررسی شود و همچنین اینکه در صورت بروز التهاب عضله قلب، این بیماری چقدر طول می‌کشد و چگونه به درمان‌ پاسخ می‌دهد.

 التهاب عضله قلب، در برخی افراد به دلایلی مانند شیمی ‌درمانی و یا ابتلا به برخی ویروس‌ها بروز می یابد. در برخی دیگر نیز این وضعیت ناشی از میوکاردیت می باشد. محققان در حال بررسی این موضوع اند که آیا التهاب عضله قلب در هر دو گروه این افراد، به یک شکل بروز می یابد یا خیر. التهاب عضله قلب ناشی از ابتلا به ویروس، در بیش از 50 درصد موارد، بدون هیچگونه عوارضی برطرف می شود.



استفاده از تست اکو برای پیش بینی عوارض قلبی کرونا

تحقیقات نشان داده‌ که گرفتن نوعی اکو قلب می تواند برای تشخیص این که کدام یک از بیماران مبتلا به ویروس  کرونا بیشتر در معرض خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی است، موثر باشد. فیبریلاسیون دهلیزی، نوعی ریتم نامنظم ضربان قلب است که می تواند خطر بروز نارسایی قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد.

 یافته های جدید همچنین نشان می دهد که در بیماران مبتلا به کرونا که به فیبریلاسیون دهلیزی نیز دچار می شوند، سطح پروتئین های تروپونین و NT-proBNP (پروتئین های مربوط به قلب) در خون افزایش می یابد. 

اگر تحقیقات بیشتری این یافته‌ها را تأیید کند، برای جلوگیری از بروز سکته مغزی و حملات قلبی در برخی از بیماران مبتلا کرونا که در معرض خطر بالاتری هستند، روش های درمانی جدیدی ایجاد می شود.

ویروس کرونا چطور باعث بیماری های قلبی می شود؟

ویروس همه گیر کرونا بیش از 170 میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار داده است. مطالعات قبلی در رابطه با عوارض و اثرات طولانی مدت ویروس CoV-2-SARS حاکی از آن است که بروز آریتمی های قلبی، از جمله فیبریلاسیون دهلیزی و فلوتر دهلیزی (ریتم سریع قلب که می تواند منجر به نارسایی قلبی و سکته مغزی شود) در بیماران مبتلا به کرونا بیش از دو برابر مبتلایان به ویروس SARS می باشد.

این که ویروس کرونا چگونه این عوارض قلبی را ایجاد می کند و کدام بیماران بیشتر در معرض خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی اند، هنوز شناخته نشده است.



یافته های جدید در مورد عوارض قلبی بیماران کرونایی

به گفته Johns Hopkins Medicine، در یکی از بررسی های انجام شده، محققان 80 بیمار مبتلا به ویروس را با 34 بیمار دیگر که به دلیل مشکلات تنفسی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان تحت نظر بودند، مقایسه کردند. هیچ یک از این بیماران سابقه آریتمی قلبی نداشتند.

در این تحقیقات، پژوهشگران با استفاده از روش خاصی به نام اکوکاردیوگرافی ردیابی لکه ها برای بررسی حرکت دهلیز چپ با هر ضربان قلب، به تجزیه و تحلیل اکوکاردیوگرام بیماران بستری در بیمارستان پرداختند.

این محققان دریافتند که به طور کلی، عملکرد دهلیز چپ (یکی از حفره های قلب که خون حاوی اکسیژن از ریه ها به درون آن می ریزد) در بیماران مبتلا به کرونا کاهش یافته است. در این بیماران، فشار دهلیز چپ (معیاری برای حرکت دیواره‌های دهلیز چپ)  به میزان قابل توجهی کمتر شده و کسر تخلیه دهلیز چپ (حجم خونی که با انقباض دهلیز، به درون بطن می ریزد) نیز در بیماران مبتلا به  کرونا کاهش پیدا کرده بود.

علاوه بر این، فشار دهلیز چپ در 30 درصد بیماران مبتلا به کرونا که هنگام بستری در بیمارستان دچار فیبریلاسیون دهلیزی یا فلوتر دهلیزی شدند، در مقایسه با سایر بیماران مبتلا به  کروناکمتر بود. این مسئله نشان می دهد که استفاده از روش ردیابی لکه ای (به ویژه اندازه گیری فشار دهلیز چپ) می تواند نشان دهد که احتمال بروز آریتیمی های قلبی در کدام یک از بیماران مبتلا به کرونا بیشتر است و در نتیجه برای پیشگیری از بروز آریتمی، این بیماران تحت درمان قرار می گیرند.



نقش پرتروپونین و NT-proBNP در ایجاد عوارض قلبی کرونا

برای بسیاری از بیماران بستری در بیمارستان اکو قلب انجام می شود. اکوکاردیوگرافی یک روش ایمن و مقرون به صرفه است که می تواند پزشک را در تشخیص اینکه احتمال بروز فیبریلاسیون دهلیزی در چه کسانی وجود دارد، راهنمایی کند.

محققان با بررسی نمونه های خون بیماران مبتلا به  کرونا که به فیبریلاسیون دهلیزی نیز مبتلا شده بودند، تفاوت هایی را در مقایسه با سایر بیماران مبتلا به این ویروس مشاهده کردند. در نمونه خون افرادی که دچار فیبریلاسیون دهلیزی شدند، سطح بالاتری از پرتروپونین و NT-proBNP (دو نشانگر شناخته شده استرس قلبی) وجود داشت.

این مسئله نشان می دهد بیمارانی که سطح بالاتری از این پروتئین ها را دارند، باید با دقت بیشتری تحت مراقبت های پزشکی قرار گرفته و در صورت لزوم برای این بیماران اکوکاردیوگرافی انجام شود.

پیشگیری از مشکلات قلبی بعد از ابتلا به بیماری کرونا

برخی پزشکان می گویند مصرف داروهای رقیق‌کننده‌ خون در بیماران مبتلا به کرونا، می‌تواند به پیشگیری از بروز عوارض ناشی از فیبریلاسیون دهلیزی کمک کند اما مطالعاتی که تا کنون انجام شده، این مسئله را مورد بررسی قرار نداده است. دارو های رقیق‌کننده‌ خون، معمولاً برای بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی تجویز می‌شوند تا خطر لخته شدن خون و بروز سکته مغزی در این بیماران کاهش پیدا کند.

با این حال، مطالعات جدید نشان می دهد که درمان برخی از افراد، برای مثال، بیمارانی که فشار دهلیز چپ در آن ها پایین است، می تواند یک گام رو به جلو باشد. در این زمینه تحقیقات بیشتری باید انجام شود. محققان همچنین در حال بررسی این مسئله هستند که چگونه پس ابتلا به ویروس SARS-CoV-2 ممکن است تاثیر این بیماری بر روی قلب باقی بماند. اطلاع از اینکه آیا کاهش فشار دهلیز و کسر تخلیه در بیماران، با گذشت زمان بهبود می‌یابد یا خیر، اهمیت زیادی دارد.

اگر به بیماری کرونا مبتلا شده اید و علائم بیماری های قلبی را تجربه می کنید، برای انجام تست های قلب و بررسی های تخصصی، با دکتر حسین دباغیان در کلینیک قلب سلامت تماس بگیرید.

وبسایت:  ghalbe-salamat.com

تلفن تماس: ۲۶۶۵۷۲۳۴-021 و ۲۶۶۵۷۲۵۴-021

آدرس: قیطریه، بلوار اندرزگو، بین دانیالی و اشکستان‌پور، پلاک ۴۳، واحد ۱

 

 






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4083]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن