تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829249875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیماری‌های روحی و روانی خانواده‌ها ناشی از دوران کرونا


واضح آرشیو وب فارسی::

 

شیوع بیماری‌ کرونا و افزایش آن علاوه بر این که باعث مرگ‌و‌میر و تاثیرات منفی بر سلامت جسمانی افراد شده است، تاثیرات منفی دیگری نیز به روی روح و روان افراد گذاشته است.

در ابتدای شیوع این بیماری، تاثیرات منفی آن به روی سلامت روان دور از ذهن بود، اما پس از مدتی که بیماری به سرعت شیوع یافته و جوامع برای قرنطینه اقدام کردند و روند زندگی افراد از حالت عادی خارج شد، موجب بیماری‌های روحی و روانی نیز گردید.

موارد زیادی در سایت بهداشت جهانی https://www.who.int/ امده است.

ما در این مقاله می‌خواهیم برایتان از جمله مهم‌ترین بیماری‌های روحی و روانی خانواده‌ها ناشی از دوران کرونا را شرح دهیم‌. برای کسب اطلاعات ببشتر در این زمینه توصیه می‌کنیم که همراه مدی مدیا سامانه نوبت دهی پزشکی باشید.



بررسی تاثیرات کرونا و بروز بیماری‌های روحی و روانی

بیماری کرونا تاثیرات منفی به روی زندگی تمامی جوامع بشری به ویژه کادر درمان و پرستاران داشته است و همچنان این قبیل از مشکلات ادامه‌دار بوده و رفع نشده‌اند. تاثیر قرنطینه بلند مدت نیز بر شیوع این بیماری‌های روحی و روانی شدت بخشیده است. از جمله مهم‌ترین بیماری‌های روحی و روانی که خانواده‌ها در دوران کرونا با آن‌ها مواجه شده‌اند، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

۱.پریشانی‌های روانی

کافی است که به رفتار خود و اعضای خانواده خود دقت داشته باشید. آیا زودرنج نشده‌اید؟ احساس ناامیدی نمی‌کنید؟ وحشتزدگی به چه میزان در شما افزایش یافته است‌؟

تاثیرات بیماری و ویروس کوید_۱۹ بر سلامت روان افراد و خانواده بسیار زیاد بوده و موجب افزایش پریشانی‌های روانی از جمله وحشتزدگی، اضطراب، افسردگی، ترس، ناامیدی و سایر مشکلات دیگر شده است. این قبیل از بیماری‌های به شدت آسیب‌زا بوده و معمولا در تمامی خانواده‌ها قابل مشاهده است.

مدی مدیا علاوه بر نوبت دهی آنلاین، ارایه دهنده انواع نرم افزار مطب معتبر می باشد و با هزاران پزشک و مشاور در سراسر ایران در ارتباط است که می توان برای وقت مشاوره از آن استفاده کمک گرفت.

۲. عدم کنترل اضطراب

در گذشته که بیماری و ویروس کرونا وجود نداشت، افراد در مواقع نادر دچار استرس و اضطراب می‌شدند، در صورتی که در حال حاضر اکثر افراد از بیماری روانی و روحی عدم کنترل اضطراب و استرس رنج می‌بردند و قادر به کنترل آن نیستند.

طبق آمار و گزارش‌های تهیه شده افرادی که دچار استرس و اضطراب هستند، به سختی در مقابل بیماری کرونا مقابله می‌کنند و در مدت زمان طولانی‌تری بهبود می‌یابند. لازم به ذکر است که سیستم ایمنی این قبیل از افراد تحلیل رفته و در موارد حاد ممکن است، منجر به مرگ نیز شوند.

۳. عدم کنترل خشم

اگر به رفتار افراد دقت داشته باشید، متوجه می‌شوید که افراد در دوران کرونا به شدت پرخاشگر شده و در کنترل خشن خود توانایی چندانی ندارند. والدین در مقابل فرزندان و به عکس فرزندان نیز در مقابل والدین خود پرخاشگر شده و با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند.

با تعطیل شدن مدارس و مشارکت در کلاس‌های مجازی وسواس خانوا‌دها به روی دروس دانش آموزان بیشتر شده و باعث مشکلات و بحث‌هایی میان والدین و فرزندان می‌شوند. بهتر است در این مواقع با برنامه ریزی دقیق و با آرامش کامل برنامه تحصیل و زندگی خود را مدیریت کنید‌.

۴. آسیب پذیری کودکان

متاسفانه تاثیرات منفی که کرونا به روی سلامت کودکان داشته است به مراتب بیشتر از بزرگسالان است. کودکان در مقابل بزرگسالان آستانه تحمل کمتری داشته و متوجه برخی از مسائل نیستند.

به عنوان مثال توجیه افراد بزرگسال در برابر مسئله قرنطینه و ماندن در خانه آسان‌تر از کودکان است. با تعطیلی مدارس و کلیه مراکز تفریحی امکان رفتن به پارک، مراکز تفریحی و گردشی غیرممکن است و کودکان به سختی با این مسائل کنار می‌آیند.

روانشناسان تاکید بر این مسئله داشتند که برای جلوگیری از افسردگی و روانپریشی کودکان به دلیل قرنطینه طولانی مدت، در خانه با آن‌ها به بازی بپردازید و جمع خانوادگی را صمیمی‌تر از قبل کنید.

برای رزرو نوبت پزشکی از https://www.medimedia.ir استفاده کنید.



۵. افزایش میل به انزوا طلبی

برخی از افراد ذاتاً درونگرا بوده و تمایلی به برقراری ارتباط ندارند. متاسفانه با شیوع کوید_۱۹ میل به انزوا و گوشه‌گیری در افراد افزایش یافته و خلق و خوی افراد دچار تغییراتی شده‌اند.

به دلیل گسترش بیماری کرونا برخی از مشاغل نیز از حالت حضوری به حالت دورکاری تبدیل شده و افراد حتی برای مراجعه به محیط‌های کاری خود نیز از خانه خارج نمی‌شوند‌. کنترل این قبیل از حالت‌های روانی به شدت مهم بوده و در صورت عدم کنترل آن برای دوران پس از کرونا با مشکلاتی مواجه خواهیم شد و بهتر است که کلیه رفتار روانی و روحی خود را در دوران کرونا مدیریت کنید.

۶. کاهش اعتماد به نفس

با تعطیل شدن باشگاه‌ها، مراکز تفریحی و گردشی افراد از ورزش به دور شده و در برخی از آن‌ها دچار چاقی و اضافه وزن شده‌اند و این مسئله باعث بروز بیماری‌های روانی و کاهش اعتماد به نفس شده‌ است‌. توصیه می‌کنیم که برای کنترل وضعیت روحی و جسمی خود در دوران کرونا در محیط منازل خود به ورزش پرداخته و یوگا وسایر ورزش‌های دیگر را تمرین کنید.

برای بهبود سلامت روان در دوران کرونا چه کنیم؟

بدون شک تاثیرات سلامت جسمانی بر سلامت روح و روان افراد نیز بیشتر است‌. برای بهبود سلامت روان توصیه می‌کنیم که به جسم خود نیز توجه داشته باشید و نکات زیر را جدی بگیرید:

  • روزانه ۳۰ تا ۶۰ دقیقه از وقت خود را به پیاده روی، ورزش و یوگا در منازل خود بپردازید تا افسردگی از شما دور شود.
  • ‌به سلامت دستگاه گوارش خود توجه داشته باشید و سعی کنید که عصبی نشده و عملکرد گوارش خود را مختل نکنید.
  • از مواد غذایی سالم و سبزیجات به میزام بسیار زیادی استفاده کرده و سعی بر کنترل قند خون خود داشته باشید.
  • از مواد غذایی مفید و ویتامین‌های ضروری برای بدن استفاده کنید.
  • موزیک و موسیقی شاد گوش کرده و از موزیک‌های غمگین دوری کنید.
  • رژیم غذایی خود را مدیریت کرده و برای زندگی خود برنامه ریزی کنید.

جمع بندی و سخن پایانی

در این مقاله به بررسی بیماری‌های روحی و روانی ناشی از دوران کرونا پرداخته و اطلاعاتی درباره آن‌ها در اختیارتان گذاشتیم. برای جلوگیری از این قبیل بیماری‌های روحی و روانی توصیه می‌کنیم که در صورت بروز مشکلات جدی حتما به مشاورین و روانشناسان مراجعه کرده و در این زمینه مشورت بگیرید.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 3247]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن