تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):قلب‏هاى ما جايگاه خواسته ‏هاى الهى است؛ هرگاه او بخواهد ما نيز مى‏&...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798993253




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باکتری‌هایی که بر خلق و خوی انسان تاثیر می‌گذارند!


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: باکتری‌هایی که بر خلق و خوی انسان تاثیر می‌گذارند!
گروهی از متخصصان طی مطالعه‌ای جدید اعلام کردند در حال پایه‌گذاری انقلابی برای استفاده از "روان بیوتیک‌ها" یا "میکروب‌های خلق و خو" به منظور بهبود سلامت روان هستند.
آفتاب‌‌نیوز : مطالعه‌ای جدید که در دانشگاه کیوشو ژاپن صورت گرفته است نشان می‌دهد باکتری‌های روده در دگرگون کردن مغز نقش دارند.



تا مدت‌ها تاثیر باکتری‌ها بر سلامت جسمی انسان مشخص بوده، اما اخیرا تاثیر آن‌ها بر بیماری‌های مختلف همچون افسردگی، اوتیسم و بیماری‌های اعصاب و روان نیز شناخته شده است.


آزمایش روی موش‌هایی که تاکنون هرگز با هیچگونه میکروبی در تماس نبودند نشان داد این موش‌ها در شرایط استرس زا نسبت به موش‌های عادی دو برابر هورمون استرس بیشتری آزاد می‌کنند.


باکتری‌های روده از چند طریق می‌توانند بر مغز تاثیر بگذارند. اولین راه، عصب واگ، بزرگترین مسیر ارتباطی بین مغز و روده است. همچنین این باکتری‌ها با تبدیل برخی بافت‌های موجود در رژیم غذایی به مواد شیمیایی به نام اسید‌های چرب کوتاه زنجیره می‌توانند بر بدن تاثیر بگذارند. علاوه بر آن میکروبیوم‌ها با تاثیر بر سیستم ایمنی بدن بر اختلالات مغزی تاثیر می‌گذارند.


در حال حاضر محققان در حال انجام آزمایش‌های بیشتر به منظور بررسی امکان تجویز "روان بیوتیک‌ها" توسط روان‌پزشکان برای بهبود وضعیت سلامت روان در بیماران هستند


همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد باکتری‌های روده با استفاده از کد‌های ژنتیکی به نام میکرو RNA‌ها عملکرد DNA در سلول‌های عصبی را تغییر می‌دهند.


به طور کلی انواع مختلفی از گونه‌های میکروبیوم‌ها در سراسر بدن ما زندگی می‌کنند و اگر بدن یک فرد سالم را با یک فرد افسرده مقایسه کنیم متوجه محدودیت تنوع میکروبیوم‌ها در بدن افراد افسرده می‌شویم. اگرچه این امر تنها دلیل افسردگی نیست، اما در پیدایش آن نقش مهمی دارد.


همچنین برخی از شیوه‌های زندگی مانند رژیم غذایی کم فیبر که به کم شدن باکتری‌های روده منجر می‌شود می‌تواند فرد را در برابر این گونه بیماری‌ها آسیب پذیرتر کند.


ژنوم‌های مربوط به میکروبیوم‌ها در انسان به بیماری‌هایی از جمله آلرژی، چاقی، بیماری‌های التهابی روده، پارکینسون، افسردگی و اوتیسم مربوط هستند.


محققان دانشگاه کرک ایرلند طی آزمایشی میکروبیوم‌های یک فرد افسرده را به موش‌ها منتقل کردند که نتایج آزمایش شگفت آور بود. به طوری که ویژگی‌ها و رفتار‌های فرد افسرده به موش‌ها منتقل شد و موش‌ها به افسردگی مبتلا شدند.


ارتباط میان میکروبیوم‌های موجود در روده با مغز درمورد بیماری پارکینسون نیز دیده شده است به طوری که تفاوت‌های زیادی در میکروبیوم‌های افراد مبتلا به پارکینسون با افراد سالم وجود دارد.


به گزارش بی‌بی‌سی، دانشمندان در حال بررسی این موضوع هستند که آیا می‌شود از میکروبیوم‌ها برای درمان این گونه بیماری‌های روانی استفاده کرد یا خیر؟ در حال حاضر محققان در حال انجام آزمایش‌های بیشتر به منظور بررسی امکان تجویز "روان بیوتیک‌ها" توسط روان‌پزشکان برای بهبود وضعیت سلامت روان در بیماران هستند.


منبع:ایسنا





۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن