واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تولید روزانه 6 تن زباله توسط بیمارستانهای کرمان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: روزانه 6 تن زباله از بیمارستانهای کرمان تولید میشود که 60 درصد این زبالهها، بهصورت ویژه (خونی) هستند که آلودگیهای فراوانی را میتوانند ایجاد کنند که این مهم توسط ماشینهای مخصوص این زبالهها جمعآوری میشوند.
آفتابنیوز : دکتر «حمیدرضا رشیدینژاد»عصر امروز 30 بهمن ماه در هشتاد و دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با اشاره به قضیه قرص برنج و خاصیت شدید کشندگی این محصول تصریح کرد: پادزهری برای قرص برنج وجود ندارد بنابراین این قرص به هیچ عنوان نباید در دسترس مردم قرار گیرد زیرا در مدت 10 دقیقه فرد استفاده کننده، دچار مرگ خواهد شد.
وی با بیان اینکه از سال 84 ممنوعیت نگهداری این محصول در سراسر کشور صادر شد، تصریح کرد: متأسفانه در سال 95، 15 نفر در کرمان در اثر استفاده از این محصول کشته شدند که از این لحاظ کرمان در رتبههای نخست کشور قرار دارد که در این راستا اقدامات پیشگیرانه بسیاری از قبیل اطلاعرسانی، ممنوعیت فروش و ... را انجام دادهایم.
رشیدینژاد با اشاره به مدیریت پسماند در مراکز درمانی اظهار کرد: در گذشته زبالههای بیمارستانی بهعلت عدم امحاء موجب آلودگی سطح شهر کرمان میشد که ظرف 6 ماه تمامی بیمارستانهای شهر کرمان و زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی را موظف کردیم که امحاء زبالهها را انجام دهند که خوشبختانه این کار به خوبی هماکنون صورت میگیرد و دیگر خطری در این راستا وجود ندارد و بیمارستانهای شهر کرمان دارای دستگاههای زبالهسوز هستند.
رشیدینژاد ادامه داد: روزانه 6 تن زباله از بیمارستانهای کرمان تولید میشود که 60 درصد این زبالهها، بهصورت ویژه(خونی) هستند که آلودگیهای فراوانی را میتوانند ایجاد کنند که این مهم توسط ماشینهای مخصوص این زبالهها جمعآوری میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه 500 کیلوگرم زباله نیز توسط مطبهای پزشکی در سطح کرمان تولید میشود، افزود: بهعلت عدم به صرفه بودن جمعآوری این زبالهها، باید مکان و تدابیری برای جمعآوری این زبالهها تعیین شود.
وی با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ایام تعطیلات نوروزی در جهت کنترل و نظارت بر سلامت مواد غذایی اظهار کرد: از 15 اسفندماه تا 15 فروردین ماه سال 97، بازرسی بهداشتی را به ویژه در مراکز توزیع و دستفروشها بهصورت مداوم انجام خواهد گرفت ضمن آنکه همه مراکز بهداشت و درمان و داروخانههای شبانهروزی در این ایام فعال و بازرسان این دانشگاه نیز نظارت و بازرسی را بهصورت مداوم انجام خواهند داد.
رشیدینژاد با اشاره به پیوستهای سلامت پروژههای استانی اظهار کرد: طبق مصوبه ابلاغ شده از وزارت بهداشت، باید طرحهایی که به نوعی در سلامت مردم نقش و تأثیرگذار هستند، برای آنها پیوست سلامت تهیه شود که این موضوع شامل طرحهای نیروگاهی، هستهای، صنایع نفت و گاز، سنگین و کارخانجات ذوب و فولاد و ... است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به مراحل تدوین سند توسعه سلامت استان تا سال 1400 یادآور شد: هماکنون تدوین سند توسعه سلامت استان صورت گرفته و آماده ابلاغ به وزارت بهداشت و درمان است.
۳۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]