تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829543047




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا فرزندمان بدزبانی می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چرا فرزندمان بدزبانی می‌کند؟
یک روان‌شناس گفت: برای جلوگیری از بدزبانی نخستین کار این است که علت این بدزبانی را بدانیم و جلوی آن را بگیریم.
آفتاب‌‌نیوز : «فرناز امیراصلانی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با تأکید بر این‌که بدزبانی کودک یکی از بزرگ‌ترین معضلات پدر و مادر است، اظهار کرد: بدزبانی فقط از طریق آموزش و مواجه شدن با این اتفاق در کودکان شکل می‌گیرد، به عبارتی وقتی کودک در موقعیتی قرار می‌گیرد که انواع کلمات زشت را می‌شنود، این نوع رفتار را می‌آموزد. موقعیت بدزبانی می‌تواند شامل یک سریال تلویزیونی متناسب با بزرگسالان و یا معاشرت با کودکی باشد که بدزبانی را امری عادی تلقی می‌کنند.


این روان‌شناس ادامه داد: بدزبانی فقط به معنای فحش دادن نیست و مواردی مثل صدا زدن بزرگترها با اسم کوچک، طعنه زدن، گستاخی و فریاد زدن به جای آرام صحبت کردن هم در گروه مصداق‌های بدزبانی قرار می‌گیرد. در همین راستا، اگر دوست نداریم فرزندمان با فریاد حرف بزند، خودمان هم نباید در برابر او و دیگران چنین رفتاری داشته باشیم.


وی افزود: پدر و مادر کودکان بدزبان روزی چندبار از عبارت «درست حرف بزن» استفاده می‌کنند اما متاسفانه هیچ‌گاه به فرزندشان نشان نمی‌دهند که درست حرف زدن چگونه است؛ در واقع اگر می‌خواهیم کودک‌مان خوش‌زبان باشد، باید این مهارت را با رفتارمان به او آموزش دهیم و اگر دل‌مان نمی‌خواهد که فرزندمان با صدای بلند با ما صحبت کند، باید به او بگوییم که فریاد زدن به جای حرف زدن معمولی یک رفتار نادرست است و در خانه جایی ندارد.


امیراصلانی تصریح کرد: مهم‌ترین مربیان بدزبانی کودک، پدر، مادر، اطرافیان و تلویزیون است. کودک از همه این گزینه‌ها بدزبانی را یاد می‌گیرد و آن را تکرار می‌کند. به همین‌خاطر وقتی موقع رانندگی و در حضور فرزند کوچک‌مان راننده‌های دیگر را احمق و.... خطاب می‌کنیم باید انتظار داشته باشیم که این کلمه را چند روز بعد از فرزندمان بشنویم.


این روان‌شناس یادآور شد: بدزبانی نوعی بازی کسب توجه در کودکان است و اگر والدین هم از کوره در بروند و در بازی شریک شوند، کودک را به هدفی که داشته می‌رسانند. از این‌رو اگر کودک داد زد، والدین نباید با عصبانیت جوابش را بدهند و باید طوری رفتار کنند که انگار مهمان است تا کودک رفتار محترمانه را بیاموزد. همچنین والدین باید دور تنبیه را خط بکشند؛ چراکه تنبیه در اغلب موارد نمی‌تواند جلوی بدزبانی کودک را بگیرد و بهتر است فقط در مواردی لحاظ شود که رفتار کودک، هم برای خودش و هم دیگران خطرناک و آسیب‌زا باشد.


وی با تأکید بر این‌که تنبیه کردن در این مورد یا کودک را جری‌تر می‌کند و یا ترس را به او یاد می‌دهد، افزود: یکی از روش‌های توصیه شده برای مقابله با بدزبانی کودک این است که به طور کامل این حرکت را ندیده بگیریم؛ طوری که انگار اصلا آن حرف زشت را نشنیده‌ایم. وقتی به بدزبانی فرزندمان پاسخ ندهید، به او نشان می‌دهیم که نمی‌تواند با کلمات یا طرز بیانش ما را تحت تاثیر قرار دهد.


امیراصلانی با بیان این‌که والدین باید اجازه دهند که کودک در زمان مشخصی کلمه مورد نظرش را تکرار کند، یادآور شد: شنیدن کلمه زشت از زبان یک کودک، آزاردهنده است و می‌تواند باعث شود والدین به خاطر روش تربیتی‌شان احساس گناه کرده و خود را سرزنش کنند. اما وقتی کودک کلمه ناپسندی را به زبان می‌آورد، باید به او بگوییم که از این رفتار متاسفیم. سپس یک ساعت زنگ دار کوک کنیم و از او بخواهیم آنقدر آن کلمه را تکرار کند تا ساعت زنگ بزند؛ کودک باید باور کند که پس از خوردن زنگ ساعت اجازه تکرار آن کلمه را ندارد.


ایسنا 





۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن