تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):هر كس برادر (دينى) خود را پنهانى نصيحت كند، او را آراسته و اگر آشكارا نصيحتش نماي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832065964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردم با عنوان هنرهای تجسمی میانه‌ای ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: جمشید حقیقت‌شناس: مردم با عنوان هنرهای تجسمی میانه‌ای ندارند
مردم با عنوان هنرهای تجسمی میانه‌ای ندارند

حقیقت‌شناس گفت: زنان ایرانی در خاورمیانه زنان منحصر به فردی هستند و هنرهای آن‌ها نیز منحصر به فرد است. آن‌ها به شدت هنرمندانی معاصر هستند و رویداد‌های اجتماعی را دنبال می‌کنند. به گزارش ایلنا، جمشید حقیقت‌ شناس چند دوره است که به عنوان مدیر هنری در جشنواره تجسمی فجر شرکت می‌کند. او امسال بخش ویژه‌ای را با حضور اساتید این حوزه متشکل از هیئت انتخاب این جشنواره در حاشیه نمایشگاه در نظر گرفته تا به بالا رفتن کیفیت این جشنواره کمک کند.
حقیقت شناس درباره پروژه خود که در این دوره از جشنواره ارائه کرده، گفت: زنان ایرانی در خاورمیانه زنان منحصر به فردی هستند و هنرهای آن‌ها نیز منحصر به فرد است. آن‌ها به شدت هنرمندانی معاصر هستند و رویداد‌های اجتماعی را دنبال می‌کنند. آن‌ها با مسائل و پیرامون‌شان ارتباط تنگاتنگی دارند و به غریزه خود اعتماد دارند.
او گفت: پیشنهاد من این بود که ما یک مجموعه‌ای از هنرمندان مجسمه‌ساز و نقاش زن را در این پروژه گرد یکدیگر جمع کنیم. قرار بر این شد عده‌ای از افرادی را که مد نظر داشتیم و پذیرفتند در جشنواره شرکت کنند آثاری را در اختیار ما قرار دهند. این آثار به گونه‌ای بود که به تنهایی نمی‌توانست یک سطح و گستره‌ای از نگاه این هنرمندان را در اختیار ما بگذارد. ما دلمان می‌خواست زنی که دارد به این نمایشگاه اثری را می‌دهد تلویحاً از طریق ارائه یک صندلی جایگاه خودش را هم اعلام کند.
این نقاش برجسته گفت: معمولاً جایی که ما برای نشستن انتخاب می‌کنیم می‌گوید که ما چه شأن و شخصیتی در ذهن خود، در ذهن دیگران و در هنر داریم. یک چیز دیگری که به این مجموعه اضافه کردیم افزودن یک شیئی عاطفی از زندگی این هنرمندان بود. در هر کدام از این چیدمان‌ها اثر به انتخاب هنرمند، صندلی به انتخاب هنرمند و یک شیئ که می‌تواند یک کاشی، یک قاب عکس و یا حتی یک میل بافتنی باشد در اختیار ما قرار گرفت تا از مجموع این‌ها یک خوانش جدیدی در جشنواره ارائه کنیم.
حقیقت شناس گفت: سال‌هاست وقتی ما با آثار هنری مواجه می‌شویم یک سری مجهولات وجود دارد. وقتی به هنرمندان نزدیک‌تر می‌شویم و با زندگی‌، روابط اجتماعی، فرزندانش، پدر، مادر، شهر، گذشته‌اش  و غیره مواجه می‌شویم، این‌ها کمک می‌کند تا اثری بهتر خوانده شود. ما تلاش کردیم هر چیزی که به خوانده شدن اثر کمک می‌کند به نمایش در بیاوریم.
او درباره اهمیت جشنواره تجسمی فجر و مردمی شدن آن گفت: جشنواره تجسمی مانند دیگر جشنواره‌ها این راه را دارد که شکلی مردمی پیدا کند ولی چون رشته‌های مختلف کنار هم قرار گرفتند و هیچ کدام تمایلی ندارند که عنوان محدودتری بر آن‌ها اطلاق شود، مثلاً بشود جشنواره نقاشی یا غیره دیگر حوزه‌ها زیر بار نمی‌روند. در قدیم هفت هنر وجود داشت که در یک تقسیم‌بندی کنار یکدیگر قرار می‌گرفتند، تمام چیزهای دیداری و دو بعدی را نقش و آن چه حجم بود را مجسمه پنداشتند.
حقیقت شناس گفت: ما این تقسیمات را خُرد کردیم و اسم جدیدی بر آن گذاشته‌ایم که هیچ ارتباطی ایجاد نمی‌کند. یعنی اگر سرامیک بود می‌رفت در قالب حجم و غیره. ما این‌ها را از دست دادیم اسم‌های قبلی دیگر برای‌مان کار نمی‌کند. حتی رسانه‌های جدید اضافه شده است. پیشنهاد این است که اگر عنوان هنر بر این جشنواره اطلاق شود همه این‌ها کنار هم جمع شوند و این ارتباط با مردم برقرار خواهد شد؛ چون که آن‌ها نمی‌دانند هنر تجسمی چیست.
دهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر از 3 بهمن الی 4 اسفند در موسسه فرهنگی و هنری صبا دایر است.

۱۳۹۶/۱۱/۰۷ ۱۱:۵۸:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن