تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودت را به داشتن نيّت خوب و مقصد زيبا عادت ده، تا در خواسته ‏هايت موفق شوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849851838




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنان ایرانی تا چه اندازه با سرطان پستان آشنا هستند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: زنان ایرانی تا چه اندازه با سرطان پستان آشنا هستند؟
به نظر می‌رسد بیشتر زنان از علائم تومورهای پستان بی‌خبرند. بنابراین افزایش آگاهی و اطلاع‌رسانی حول این مهم و تشویق آن‌ها برای مراجعه به متخصصان و انجام مشاوره، امری بسیار ضروری است.
آفتاب‌‌نیوز :

سرطان پستان یکی از رایج‌ترین بیماری‌ها در میان زنان است. به‌طوری‌ که حدودا یک چهارم جمعیت مبتلا به سرطان در سراسر جهان را بیماران مبتلا به سرطان پستان تشکیل می‌دهند. در واقع این بیماری که در هر دقیقه منجر به فوت یک فرد در دنیا می‌شود، یکی از بالاترین آمار مرگ‌ومیر میان افراد مبتلا به سرطان را به خود اختصاص داده است. اما خوشبختانه به این دلیل که اکثر غدد سرطانی در غدد شیری رشد می‌کنند، سرطان پستان به‌سرعت و با بافت‌برداری (بیوپسی) ساده از مجاری شیری، قابل‌ تشخیص است.

به گزارش ایسنا، در رویدادی که اخیرا توسط شرکت پیشرو در «صنایع داروسازی رش» در کشورمان برگزار شد، مشخص شد اکثر زنان ایران از علائم تومورهای پستان بی‌خبر هستند. بنابراین افزایش آگاهی و اطلاع‌رسانی حول این مهم و تشویق آن‌ها برای مراجعه به متخصصان و انجام مشاوره باید جزو اولویت‌ها باشد. در حال حاضر حدودا ۱۰ هزار بانوی ایرانی از سرطان پستان رنج می‌برند. این در حالی است که باید آن دسته از بانوانی که هنوز به پزشک معالج مراجعه نکرده‌اند را نیز به این آمار اضافه کرد. با این‌ وجود محققان گمان می‌کنند این آمار تا سال ۲۰۲۰ میلادی به چیزی حدود ۱۲ هزار زن افزایش پیدا کند.

در واقع از هر سه زن مبتلا به این سرطان در کشورمان، یک زن، جوان و سنی پایین‌تر از ۴۰ سال دارد. این آمار در مقایسه با مورد مشابه در کشورهای دیگر نشان می‌دهد زنان ایرانی در زمان تشخیص بیماری، حدود ۱۰ سال از بانوان غربی جوان‌تر هستند. ضمنا بسیاری از آن‌ها ضمن اشتغال، فرزندانی کوچک داشته و مسئولیت خانه و خانواده را نیز بر عهده دارند. بنابراین تاثیرات منفی ابتلا به این نوع سرطان در زندگی بیماران و خانواده‌هایشان سنگین‌تر بوده و هزینه‌های هنگفتی برای کشور به همراه دارد.

خوشبختانه بیش از یک دهه است که وزارت بهداشت و درمان، آگاهی‌رسانی به زنان در رابطه با امراض سینه و پستان را به‌صورت جدی در برنامه‌های خود قرار داده است. این تلاش تا به‌ حال موجب پیشرفت میزان آگاهی زنان از احتمالات این بیماری، نشانه‌ها و مراحل درمانی آن شده است. اما درواقع همچنان میزان قابل‌توجهی از زنان کشور اطلاعاتی نسبت به این نوع سرطان ندارند. بسیاری از آن‌ها هرگز در این رابطه آموزش ندیده، از نشانه‌های آن آگاه نبوده و احتمالا هرگز برای معاینه پستان‌های خود به پزشک مراجعه نکرده و مورد معاینه قرار نگرفته‌اند.

طبق گفته متخصصان سرطان‌شناسی بخش زنان، سال‌هاست که بسیاری از بانوان کشور نه از طریق معاینات و آزمایش‌های پزشکی بلکه به‌ صورت کاملا اتفاقی از سرطان پستان‌هایشان آگاه می‌شوند. پرستار یکی از بیمارستان‌های کشور با بیان این نکته گفت: اخیرا در مراسمی که به همت شرکت دارویی رش پارس برپا شد، به‌صورت مستقیم، در مکان‌های عمومی با زنان در ارتباط بودم. در این کمپین دو روزه که به هدف آگاهی‌بخشی سرطان پستان در جامعه برگزار می‌شد، زنان به‌صورت سرپایی معاینه می‌شدند، شیوه‌های معاینه شخصی آموزش داده‌ شده و نیز آن‌ها را از انواع توده‌های ممکن و تفاوت‌هایشان آگاه می‌کردیم. ما بروشورهایی را در میان آن‌ها پخش کردیم که اطلاعات مناسب و جزئی‌تری مثل نحوه تشخیص انواع تومورهایی که می‌توانند باعث بروز سرطان پستان شوند، در اختیار آن‌ها قرار می‌داد.

وی افزود: تنها در ۴۸ ساعت، حدود ۸۰۰ زن در دو نقطه از سطح شهر در این همایش شرکت کردند. از این تعداد ۱۹۸ نفر طی جلسات معاینه، کوتاه اما دقیق معاینه شدند و متاسفانه در ۲۲ مورد، تغییرات سرطانی بافت پستان مشاهده شد که برای معاینات و آزمایش‌های بیشتر، به پزشکان مربوط معرفی شدند. تمامی این آمار در حالی است که این کمپین تنها در شهر تهران برگزارشده و مطمئنا اگر این جنبش همه جامعه بانوان کشور را شامل می‌شد، شاهد اعداد دل‌خراش‌تری بودیم.

ژنتیک (پیشینه خانوادگی سرطان پستان)، سن، رژیم غذایی نامتعادل، چاقی، مصرف دخانیات و نوشیدنی‌های الکلی و همچنین عوامل محیطی مانند آلودگی هوا از جمله عوامل متعدد تاثیرگذار بر ابتلا به سرطان پستان هستند. خوشبختانه امروزه، با توجه به پیشرفت‌های چشمگیری که در حوزه درمان سرطان پستان، پیشگیری، آزمایش‌ها و فرآیندهای تشخیص این بیماری حاصل‌شده، طول عمر بانوان مبتلا افزایش بسیاری داشته است. این در حالی است که علی‌رغم این پیشرفت‌ها، مراجعه دیرهنگام بانوان در مراحل پیشرفته این بیماری، یعنی زمانی که سلول‌های سرطانی به دیگر اعضای بدن نیز سرایت کرده‌اند، فرآیند درمان را با مشکل مواجه می‌کند.

هرچند معاینات پستان متناسب با سن بیمار، حدود هر سال یک‌بار توصیه می‌شود، اما مراجعه به‌هنگام بانوان به متخصص زنان همواره باید جدی‌تر دنبال شود. در این مراحل متخصصان برای معاینه رحم و دهانه آن، سونوگرافی و برای معاینه پستان‌ها، آزمایش ماموگرافی را تجویز می‌کنند.

یکی دیگر از پرستاران این کمپین گفت: نگرانی همیشگی جامعه پزشکی، پیچیده شدن انواع ساده تومورهای سرطانی در صورت عدم اطلاع‌رسانی است. به جرات می‌توان گفت که اکثر زنان جامعه از معالجه پستان هراس داشته و از وجود غده در سینه‌های خود یا شیمی‌درمانی فرار می‌کنند. این در حالی است که بسیاری از این علائم یا مشکل‌ساز نیستند و یا به‌سادگی بعد از تشخیص قابل‌درمان هستند.

بهترین زمان برای معاینه پستان‌ها آخرین روز دوره قاعدگی یعنی در شرایطی است که سطح هورمون‌ها در زنان به حداقل میزان خود رسیده، تورم پستان‌ها کاهش‌یافته و نرم‌تر شده‌اند. روش‌های کنترل پستان‌ها پیچیدگی زیادی ندارد و با آموزش به‌ راحتی می‌توان آن‌ها را در خانه انجام داد. ساده‌ترین راه برای معاینه پستان‌ها در حالت خوابیده است. دست‌ها را باید به‌گونه‌ای در پشت سر قرارداد تا بافت پستان کشیده شود. سپس با دو انگشت اشاره و وسطی، پستان‌ها باید از هاله به مرکز و به‌صورت دورانی لمس شوند. این حرکت چرخشی از غدد شیری آغاز و از بالا تا پایین پستان و همین‌طور ناحیه میان زیربغل تا خط سینه ادامه پیدا می‌کند. درنتیجه اگر در این فرآیند هرگونه برآمدگی خاصی در سینه‌ها حس شد برای انجام آزمایش و نظر تخصصی باید به پزشک مراجعه شود.

شرکت رش پارس بر آن است تا از طریق رویدادهایی این‌چنینی، در به اشتراک‌گذاری اطلاعات مرتبط با سرطان پستان پویا و در راستای افزایش و ارتقای دانش و آگاهی در این زمینه و پیشگیری از گسترش سرطان در درازمدت مشارکتی به‌ جا داشته باشد. لازم به ذکر است که این شرکت بین‌المللی، تحقق رویای کاهش چشمگیر آمار سرطان در کشور را از اهداف خود می‌داند.



۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن