تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818064716




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرق بانک با موسسه مالی و اعتباری


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: فرق بانک با موسسه مالی و اعتباری
بانک بهتر است یا موسسه مالی و اعتباری؟ فرق بانک با موسسه مالی و اعتباری چیست؟ آیا می دانید موسسه مالی و اعتباری البته به شرط داشتن مجوز از بانک مرکزی درواقع همان بانک است منتها با شرایط متفاوت. در حقیقت هر مجموعه مالی و اعتباری برای بانک شدن نیازمند طی مسیری است که موسسات مالی و اعتباری در حال طی همین مسیر هستند.
آفتاب‌‌نیوز : اما از آنجا که ممکن است بانک مرکزی اعلام کند دیگر امکانی برای تبدیل موسسات به بانک ندارد، این مجموعه های مالی ذیل عنوان موسسه می توانند به فعالیت خود ادامه دهند. یعنی تا سقف مشخص شده از سوی بانک مرکزی اقدام به جذب سپرده کنند و اعتبارات خود را هم تحت چارچوب مشخص شده توسط بانک مرکزی تخصیص دهند.

به گزارش اقتصاد ایران آنلاین، اما نکته حائز اهمیت در این میان این است که مردم باید قبل از مراجعه به این موسسات برای سپرده گذاری و مراودات مالی از مجوزدار بودن آنها مطمئن شوند. در عین حال بانک مرکزی نیز باید به صورت دقیق و شفاف وضعیت داشتن مجوز این موسسات را مشخص کند. در حال حاضر بر اساس اعلام بانک مرکزی یکی از موسسات مورد تایید ، موسسه مالی و اعتباری نور می باشد که مجوز فعالیت دارد.

موسسه اعتباری نور که به تازگی با اخذ مجوز نهایی برای راه‌اندازی سامانه سپام برای صدور ضمانتنامه‌های ریالی و اعتبار اسناد داخلی، خدمات خود را گسترش داده است و با اتصال به شبکه شتاب قابلیت ارائه خدمات در سراسر کشور به مشتریان را دارا می باشد.

موسسه نور با بیش از ۳۳۶ شعبه در کشور به لحاظ منابع مالی در رتبه 12 کشور قرار دارد و گزارشات دوره ای شاپرک حکایت از عملکرد مناسب و تراز مالی مثبت آن موسسه داشته و توانسته با گسترش دامنه فعالیت های خود و ارائه خدمات الکترونیک و افزایش منابع مالی جهشی بلند به سمت تبدیل شدن به بانک بر دارد همچنین سالانه با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و مشارکت در پروژه های ملی گامی موثر در تولید اشتغال و خودکفایی میهن سرافزارمان بردارد.

نکته ای که نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون اقتصادی هم بر آن تاکیددارند؛ همچنانکه موسوی لارگانی چندی پیش گفته بود: بانک مرکزی وظایف مشخص و تعریف شده ای دارد؛ غیر از اینکه از ابتدا باید جلوی فعالیت موسسات بدون مجوز را بگیرد، بعد هم برای اینکه مردم در موسسات بدون مجوز سرمایه گذاری نکنند بانک مرکزی باید مردم را آگاه می کرد که در این موسسات سرمایه گذاری نکنند.

محمدحسین نامدار، اقتصاددان و کارشناس بورس و بانک نیز بر همین اعتقاد است و می گوید: ایجاد مشکل در برگشت سپرده برخی سرمایه گذاران در برخی موسسات مالی و اعتباری باعث لطمه زدن به اعتبار سیستم پولی و مالی کشور شد. مساله ای که مسئولیت آن به عهده کسانی است که برای صدور مجوز این موسسات دقت لازم را نکرده اند.

وی درعین حال به ضعف سیستم اطلاع رسانی سیستم بانکی کشور و جوسازی رسانه ها هم اشاره می کند و ادامه می دهد: مردم نباید به شایعات موجود توجه کنند. در حال حاضر جز یکی دو تا موسسه که با مشکل مجوز مواجه بوده اند، بقیه موسسات که نام شان در لیست اعلامی بانک مرکزی آمده مشکلی برای ادامه فعالیت ندارند.

وی الزام آوربودن مجوز صادره از سوی بانک مرکزی برای رسیدگی به تعهدات موسسات مالی و اعتباری را هم عنوان می کند و می گوید: در حال حاضر مجوزهای بانک مرکزی سازوکارهای اطمینان بخشی دارد و امیدواریم موسسات مالی و اعتباری بتوانند با فعالیت های مثبت و ثمربخش خود در جهت اعتمادسازی بیشتر گام بردارند.

اینکه متاسفانه برخی موسسات با ارائه سودهای خارج از عرف و قانون زمینه خروج سیستم پولی کشور از سازوکار حقیقی و واقعی خود را فراهم کرده اند نیز بخش پایانی حرف های این اقتصاددان است؛ اینکه نباید موسسات مالی را بنگاه هایی برای ارائه سودهای کلان در نظرگرفت، این موسسات می توانند در جهت رشد کسب و کار زودبازده و شکوفایی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشند.



۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن