واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چهار کشور دیگر نمایندگان خود را به اسکار معرفی کردند/ میشاییل هانکه هم به مدعیان پیوست
یونان و ایرلند نیز به ترتیب با فیلمهای «میدان آمریکا» ساخته یانیس ساکاریدیس و «آوای گرانیت» به کارگردانی پَت کالینز در این رویداد سینمایی حاضر خواهند شد.
کشورهای اسپانیا، ایرلند، یونان و اتریش فیلمهای برگزیده خود را برای حضور در بخش بهترین فیلم خارجی جوایز اسکار به آکادمی معرفی کردند.
به گزارش ایسنا، در حالی که تا اعلام نامزدهای نهایی اسکار زمان زیادی باقی مانده است، اما رقابت در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی زودتر از سایر شاخهها آغاز شده و کشورها سرگرم انتخاب بهترین اثر یک سال گذشته سینمای خود برای معرفی به آکادمی هستند.
سینمای اسپانیا که پیش از این، چهار بار موفق به کسب جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی شده، امسال یک فیلم اولی را نماینده خود در این رویداد سینمایی کرده است. فیلم «تابستان ۱۹۹۳» اولین ساخته بلند سینمایی کارلو سیمون این فرصت را پیدا کرده تا نماینده سینمای اسپانیا در اسکار ۲۰۱۸ شود. این فیلم پیش از این، جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلم اول را در بخش «Generation Kplus» جشنواره برلین از آن خود کرد و داستان آن درباره کودک یتیمی از کاتالون است که در سال ۱۹۹۳ پس از درگذشت مادرش برای زندگی نزد خانواده عمویش میرود.
اما اتریشیها امسال نیز ترجیح دادند یک کارگردان سرشناس را نماینده خود در اسکار معرفی کنند. فیلم «پایان خوش» جدیدترین ساخته میشائیل هانکه است که امسال در جشنواره فیلم کن رونمایی شد و البته در مقایسه با اثر قبلی او چندان مورد اقبال قرار نگرفت. «پایان خوش» اولین ساخته هانکه پس از فیلم «عشق» است که در سال ۲۰۱۲ موفق به کسب جایزه نخل طلای بهترین فیلم از جشنواره کن و اسکار بهترین فیلم خارجی زبان شد و در گیشه جهانی نیز به فروش ۳۴ میلیون دلار دست یافت.
در این فیلم، بار دیگر ایزابل هوپر و ژان لویی ترنتینیان بازیگران اصلی فیلم «عشق» مقابل دوربین هانکه رفتهاند و فیلم نیز روایتگر داستان خانوادهای بورژواست که چشمان خود را به آنچه در جهان اطرافشان میگذرد، بستهاند.
یونان و ایرلند نیز به ترتیب با فیلمهای «میدان آمریکا» ساخته یانیس ساکاریدیس و «آوای گرانیت» به کارگردانی پَت کالینز در این رویداد سینمایی حاضر خواهند شد.
پیش از این، کشورهای جمهوری آذربایجان، بلژیک، بوسنی و هرزگوین، کرواسی، جمهوری دومنیکن، استونی، فنلاند، گرجستان، آلمان، یونان، مجارستان، عراق، ایرلند، ژاپن، لتونی، لبنان، لیتوانی، لوکزامبورگ، نپال، هلند، نروژ، فلسطین، رومانی، صربستان، کره جنوبی، سوئد، سوئیس، تایلند، ترکیه، اوکراین و ونزوئلا نمایندگان خود را به آکادمی اسکار معرفی کردهاند.
سال گذشته، در مجموع ۸۵ کشور در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی جوایز سینمایی اسکار رقابت کردند که در نهایت فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی از ایران برنده اسکار خارجی شد.
آخرین مهلت معرفی فیلم از سوی کشورها برای حضور در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی دوم اکتبر (۱۰ مهرماه) است و آکادمی اسکار پس از بررسی، فیلمهای واجد شرایط برای رقابت در این شاخه را معرفی میکند. ابتدا ۹ فیلم به فهرست بلند راه خواهند یافت و در پایان پنج فیلم بهعنوان نامزدهای نهایی بهترین فیلم خارجی سال انتخاب میشوند.
مراسم نودمین دوره جوایز سینمایی اسکار روز چهارم مارس (۱۳ اسفند) برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - 09 September 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]