تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849643832




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حقایقی مهم در مورد قند میوه ها ( فروکتوز )


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: حقایقی مهم در مورد قند میوه ها ( فروکتوز )
دقت کردید در رابطه با سلامتی، مردم همیشه بدنبال یک راه، قرص یا راه حل نهایی می گردند تا مشکلات شان را برای همیشه حل کند؟ اتفاقاً وقتی دنبال چنین راه حل هایی می گردند، خود را از چاله به چاه می اندازند.
آفتاب‌‌نیوز : فروکتوز یک قند ساده است که علت مزه شیرین میوه ها نیز همین قند ساده است. به طور کلی فروکتوز به عنوان یک مکمل سالم شناخته می شود و در طی ۲۰ سال گذشته یکی از مواد اصلی مواد غذایی بوده است. خارج از میوه فروکتوز به دو صورت وجود دارد: فروکتوز بلورین و شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS)
شما شکر را به دو صورت در رژیم غذایی خود وارد می کنید:
قندی که مصرف می کنید و شربت ذرت با فروکتوز بالا!

خوب این شکر ها دقیقاً چی هستند؟

قند که معمولاً از چغندر قند بدست می آید، نتیجه پیوند بین گلوکز و فروکتوز است. دو شکر شبیه به هم با تفاوت اندک در ساختار اتمی. شربت ذرت با فروکتوز بالا نیز شبیه آن ها است با این تفاوت که به صورت مصنوعی در آن تغییراتی ایجاد شده است.
در حالی که گلوکز را می توان از مواد نشاسته ای مثل سیب زمینی هم تهیه کرد و بدن ما هم آن را تولید می کند و تمام سلول های موجود روی کره زمین هم می توانند آن را به صورت انرژی بسوزانند. اما…
فروکتوز یک شکر معمولی نیست! تنها زمانی در طول سال، که انسان های باستان آن را مصرف می کردند موقعی بود که فصول میوه دادن درخت ها بود! فروکتوز ۲ برابر گلوکز شیرین تر است.
در سال ۱۹۶۰ بود که صنایع ذرت آمریکا یک تکنیک جدید را گسترش دادند که گلوکز موجود در ذرت را به فروکتوز تبدیل می کرد. محصولی که در نهایت شامل ۵۵% فروکتوز، ۴۲% گلوکز و ۳% سایر شکر ها بود.
این شربت به خاطر این که فروکتوز بالاتری داشت مزه بهتری نیز داشت و از همه مهم تر ارزان بود، جایگزین سایر منابع شکر شد. 

بدن چطور شکر را هضم و جذب می کند؟

بدن با شکر با روش های مختلف و گاهی کاملاً مخالف یکدیگر برخورد میکند.
وقتی ما قند می خوریم، آنزیم موجود در روده قند را به فروکتوز و گلوکز می شکند. همین اتفاق موقعی که شربت ذرت هم می خوریم می افتد، اما طریقه ای که بدن با هر کدام از این ترکیبات برخورد می کند کاملاً متفاوت است!
گلوکز راهی جریان خون می شود و به سلول های ما انرژی می رساند. تمام سلول های بدن بدون مشکل خاصی می توانند گلوکز را به انرژی تبدیل کنند. اما فروکتوز از طرف دیگر فقط توسط سلول های کبد می تواند به انرژی تبدیل بشود!!
این به آن معنا است که بدن فروکتوز را فقط از طریق یک اندام خود می تواند تبدیل به انرژی کند و این خود فشار مضاعفی را به کبد وارد می کند! اگر شما فروکتوز زیادی مصرف کنید، کبد شما به سختی می تواند از پس سایر وظایف خود در بدن بر بیایید که این منجر به تولید اسید اوریک اضافی می شود. (اسید اوریک باعث افزایش فشار خون و ایجاد سنگ کلیه و نقرس می شود!)
بدن بطور طبیعی می تواند مقدار گلوکز در خون را کنترل کند به طوری که آب از آب تکان نخورد! گلوکز به پانکراس می گوید که انسولین تولید کند که انسولین هم مقدار اضافی گلوکز را از خون پاک می کند. در ضمن انسولین هورمون کنترل گرسنگی (لپتین) را نیز ترشح می کند. اما دوباره فروکتوز یک داستان دیگر دارد! فروکتوز بدن را متوجه نمی کند که انسولین تولید کند و در عوض هورمون گرسنگی (گرلین) را تولید می کند!
در یک تحقیق به ۲۴ شرکت کننده، نوشیدنی حاوی ۷۵ گرم فروکتوز در روز می دادند و به گروه دیگر همان مقدار نوشیدنی از گلوکز را می دادند. به شرکت کنند گان تصاویری از مواد غذایی مثل همبرگر، پیتزا، آب نبات و … نشان دادند و از آن ها پرسیدند که چقدر این غذاها را الان می خواهند که داشته باشند؟!
افرادی که فروکتوز مصرف کرده بودند، گزارش کردند که گرسنگی را بیشتر حس کرده بودند و علاقه بیشتری به خوردن نشان می دادند!!

خوب پس تکلیف میوه ها چه می شود؟

یکی از منابع طبیعی فروکتوز میوه ها هستند و با تمام حرف هایی که در بالا زده شد، یک نتیجه گیری منطقی این می تواند باشد که میوه ها بد هستند!!!!
نه کاملاً! اکثریت تحقیقاتی که برروی گلوکز و فروکتوز صورت گرفته در رابطه با فروکتوز مواد غذایی بوده است نه فروکتوزی که در میوه ها پیدا می شود و در تمام این تحقیق ها روی مصرف بالای فروکتوز روی رژیم غذایی مطالعه شده است. شما به سختی می توانید با خوردن زیاد میوه به این مقدار مصرف بالا دست پیدا کنید!
مسئله دیگر این است که میوه ها علاوه بر فروکتوز، دارای مقدار فراوان فیبر و آب هستند. به خاطر این ترکیبات میوه ها زمان بیشتری را برای هضم باید طی کنند. به همین دلیل فروکتوز به آرامی وارد کبد می شود و شما احساس سیری خواهید کرد.
از نقطه نظر تاریخی انسان ها میوه ها را هزاران سال است که مصرف می کنند. فیبر موجود در میوه به تنهایی می تواند سطح کلسترول را پایین بیاورد و فرایند جذب کربوهیدرات را آهسته کند.پس نگران نباشید و به راحتی میوه بخورید!!

آیا باید از فروکتوز حذر کنید؟!

مطالعات ضد و نقیض در مورد فروکتوز بسیار است! نکته ای که نباید فراموش کنید این است که مصرف مداوم شکر چه بصورت فروکتوز و چه گلوکز، برای سلامتی شما خوب نیست و باید مصرف آن ها را کم کنید.
اما بخاطر این که فروکتوز باعث افزایش گرسنگی شما می شود بهتر است مصرف آن را کم کنید.
این بی مسئولیتی شما نسبت به سلامتی تان است اگر تمام تقصیر ها را گردن فروکتوز بیندازید!
همیشه به شما دوستان توصیه شده است که جانب تعادل را رعایت کنید تا بتوانید سلامتی خود را تضمین کنید. اگر می خواهید سالم باشید و در عین حال رشد عضلانی را تجربه کنید بهتر است پروتئین، کربوهیدرات و چربی به مقدار مورد نیاز مصرف کنید.
اما دوباره به اول مطلب شما را ارجاع می دهم، دنبال یک دشمن تازه نگردید! شما هنوز هم می توانید فروکتوز را از منابع طبیعی اش (میوه و سبزی) مصرف کنید. البته می توانید گاهی اوقات هم تقلب کنید! (اما این را تبدیل به یک عادت نکنید!!)
منبع: سلامت




۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن