تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم گنج بزرگی است که با خرج کردن تمام نمی شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867933985




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حرف‌های مهران مدیری در آخرین دورهمی


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: حرف‌های مهران مدیری در آخرین دورهمی
مهران مدیری در آخرین قسمت برنامه دورهمی اعلام کرد که بیش از همه دلش برای منتقدان تنگ می شود و هدف اصلی برنامه دور همی را سالم سازی فضای اجتماعی برای مردم خواند.


آخرین قسمت از برنامه دورهمی در شبکه نسیم با اجرای مهران مدیری جمعه سوم شهریور  به روی آنتن رفت مهران مدیری در انتهای برنامه توضیحاتی را درباره هدف از ساخت این برنامه در شبکه نسیم ارائه داد.

به گزارش ایسنا، او در بخشی از صحبت هایش که مانند همیشه با طنز همراه بود خاطر نشان کرد:  اگر در برنامه دور همی از مشکلات، شرایط اقتصادی و گرفتاری‌های مردم گفتیم از خوشی‌ها و محسنات هم گفتیم و همه باهم بودند.

مدیری توضیح داد: می‌خواهم به همه مردم و مسئولان بگویم آنچه در دور همی گفته شده  نه جناح سیاسی در کار بوده است و نه تلویزیون تاثیری داشته است حرف‌هایی از ته دل برای مردم بوده است.

او گفت:‌ در برنامه دو همی از مشکلاتی که وجود دارد گفتم و امیدوار بودیم آنچه می‌گوئیم شرایط را بهتر کند. اگر به کسی برخورده است باید ببخشد و اگر کسی هم خوشش آمده است باید دعاکند.

مدیری سپس اظهار کرد: ما بارها درباره هر چیزی که می‌توانست کوچکترین کمک و یادآوری باشد، در باره زندگی و روابط اجتماعی حرف زدیم.

او سپس خطاب به مخاطبان برنامه دورهمی  گفت:‌ ما سعی می کنیم زندگی را برای شما قابل تحمل‌تر کنیم ، فقط همین.

 مهران مدیری در پایان صحبت‌هایش با جملاتی که با طنز همراه بود بود خاطر  نشان کرد:‌ دورهمی ظاهرا یک برنامه کمدی بود ولی انصافا کم هم اشک افراد را در نیاورد و اصلا گاهی هدفمان این بودکه اشک افراد را دربیاوریم و برای مثال صدای پدر و مادرشان را پخش می کردیم و اگر این هم اگر کافی نبود از صدای مادربزرگ استفاده می‌کردم راهکارهای دیگری هم برای اشک درآوردن داشتیم ؛ برای مثال اگر مشکلی برای فردی پیش می امد او را به برنامه دعوت می کردیم مثل فرهاد ظریف که بعد از خط خورددن از تیم ملی به دور همی دعوت شد. آمار ازدواج را هم بالا بردیم مثل نرگس محمدی که به برنامه آمد و از مشکلات ازدواج  گفت و دو ماه بعد از آمدن به این برنامه با علی اوجی ازدواج کرد.

بعد از خانم محمدی خانم‌های دیگری هم آمدند و همان جملات را تکرار کردند اما این اتفاق برایشان نیفتاد با این حال در فضای مجازی خواستگارهای بسیاری پیدا کردند.

مدیری در پایان صحبت‌هایش گفت: امیدواریم  روزی با برنامه جذاب‌تر برگردیم و بعد از این بهتر از این باشیم و بتوانیم به شما خدمت کنیم. نظر مخالفان و موافقان برایمان مهم است.

برنامه دور همی امشب سوم شهریور ماه  به پایان رسید و از هفته آینده گلچین این برنامه از شبکه نسیم پخش خواهد شد.


تاریخ انتشار: ۰۱:۴۶ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - 26 August 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن