تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدبخت‏ترين مردم پادشاهانند و خوشبخت‏ترين مردم كسى است كه با مردم بزرگوار معاشرت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817986350




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین وضعیت راه اندازی مراکز نگهداری از نوزادان معتاد/ ایجاد مراکز شبه خانواده در ۷ استان،


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آخرین وضعیت راه اندازی مراکز نگهداری از نوزادان معتاد/ ایجاد مراکز شبه خانواده در ۷ استان،
سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: هیچ گونه مرکزی جهت نگهداری نوزادان تازه متولد شده از مادران معتاد وجود ندارد و در نظر داریم با ایجاد مراکزی شبه خانواده در اقصی نقاط کشور در بهبود و نگهداری این نوزادان، مؤثر باشیم.
آفتاب‌‌نیوز : پرویز افشار در خصوص ایجاد کمپ‌های ترک اعتیاد زنانه در کشور گفت: حدود ۱۰ درصد از معتادین جامعه را، زنان تشکیل می‌دهند بر این اساس  باید ۱۰ درصد مراکز اقامتی زنانه باشد یعنی از ۱۳۰۰ مرکز اقامتی، ۱۳۰ مرکز را به زنان اختصاص دهیم. اما درحال حاضر تنها  ۴۵ مرکز به زنان معتاد اختصاص دارد چرا که بسیاری از این زنان اعتیاد خود را مخفی کرده و ظرفیت این مراکز خالی مانده است.


وی افزود: اعتیاد در جامعه زنان به هیچ عنوان پذیرفته نیست یعنی زنان معتاد از مراجعه به مراکز درمانی پرهیز و احساس ترس می‌کنند همچنین حمایت‌های اجتماعی و خانواده از این افراد بسیار محدود است بر این اساس افراد احساس تنهایی کرده و اعتیاد خود را از خانواده و جامعه، تا زمان مشهود شدن علائم آن در چهره، مخفی می‌کنند.


سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر خاطر نشان کرد: به دلیل عدم استقبال زنان معتاد از مراکز ترک اعتیاد زنانه، میزان این مراکز به ۴۵ مرکز محدود شده و تاکنون گزارشی مبنی بر پر شدن ظرفیت جذب زنان معتاد از این مراکز اعلام نشده است به همین دلیل همچنان ظرفیت کافی برای جذب این افراد وجود دارد.


وی عنوان کرد: ستاد مبارزه با موادمخدر در صورت احساس نیاز بیشتر به مراکز ترک اعتیاد زنان در کشور سریعاً بدون درنظر گرفتن سقف برای زنان آسیب پذیر، اقدام به ایجاد مراکز جدید می‌کند. همچنین برخی از مراکز مانند وی آی پی‌ها و شلتر‌های خاص زنان، با اختصاص بودجه اضافی طبق دستورالعمل‌های ابلاغ شده در استان‌ها، توسعه یافته‌ و  آماده  پذیرش زنان معتاد  هستند.


افشار اذعان داشت: شلتر‌ها کاملا با مجوز و نظارت سازمان بهزیستی اداره می‌شوند و مراکز درمان اقامتی بدون دارو یا کمپ ها به طور کامل زیر نظر این سازمان فعالیت می‌کنند. همچنین مراکز بستری، مراکز ارائه خدمات به نوزادان و کودکان معتاد و زنان باردار زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به فعالیت خود ادامه می دهند.


وی در خصوص ایجاد شرایط برای نگهداری نوزادان تازه متولد شده از زنان معتاد، یادآور شد: مراکز اقامتی برای نگهداری نوزادان تازه متولد شده از زنان معتاد، به اندازه کفایت وجود ندارد و بر اساس قوانین موجود این نوزادان تازه متولد شده طی بخشنامه رسمی وزارت بهداشت، در بیمارستان‌های زیر نظر این وزارتخانه درمان شده و سم زدایی، آی سی یو و  امکانات دیگر در قالب این بیمارستان‌ها به کودکان ارائه می شود.


سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر در ادامه گفت: بر اساس قانون بعد از ترک اعتیاد نوزادان تازه متولد شده از مادران معتاد، بدسرپرست محسوب شده و تا موقع درمان کامل اعتیاد مادر و بهبود شرایط سرپرستی زنان، به سازمان بهزیستی سپرده می‌شوند و یا توسط تعدادی از NGO‌هایی که در زمینه سرپرستی و حضانت از کودکان بد سرپرست فعالند، نگهداری می‌شوند.بنابر این تأکید می‌کنیم که هیچ نوع مراکزاقامتی برای نگهداری این کودکان از جانب ستاد مبارزه با مواد مخدر وجود ندارد.


وی در راستای نتیجه مراکزشبه خانواده در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با راه اندازی مراکز شبه خانواده در شهر زاهدان، تجربیات خوبی به دست آورده‌ایم و درنظر داریم این عملکرد را به شهر‌های دیگر نیز تعمیم دهیم. گفتنی است در این مراکز شبه خانواده برای کودکان زنان معتاد، که خود نیز هنوز در دوران کودکی احساس درد  ناشی از اعتیاد دارند، شرایط به نحوی فراهم می‌شود که درمان این کودکان با سرعت بیشتری انجام شود و امیدواریم بتوانیم با ساز و کار‌های تعیین شده به کمک سازمان بهزیستی این فعالیت را توسعه دهیم.


افشار خاطرنشان کرد: تجربه مراکز شبه خانواده در شهر زاهدان، به حدود حداقل ۴ و حداکثر ۷ استان دیگر  تا پایان سال ۹۶ تعمیم داده می شود و در صورت کسب نتیجه مطلوب، طی سال‌های آینده، طرح را در سراسر کشور اجرا خواهیم کرد. 
منبع: میزان




۲۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن