واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: درحالی که وزارت کار برنامه اشتغال فراگیر را برای ایجاد ۹۷۰ هزار شغل تهیه و ابلاغ کرد که معاون اشتغال ربیعی معتقد است، ظرفیت ایجاد شغل در کشور تنها ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار شغل است.
به گزارش تراز ،برنامه ششم توسعه ایجاد سالانه ۹۷۰ هزار شغل را برای دولت تکلیف کرده است که وزارت کار چندی پیش در راستای این هدف برنامه اشتغال فراگیر را در دستور کار قرار داد. اسحاق جهانگیری ۷تیر ماه برنامه اشتغال فراگیر در سال ۹۶ را به تمام دستگاههای اجرایی ابلاغ کرد.
بر اساس این برنامه، در بخش کشاورزی ۶۹ هزار شغل، در بخش صنعت – معدن و بازرگانی ۲۵۴ هزار شغل، در بخش ساختمان ۳۸ هزار و ۵۰۰ شغل، در بخش گردشگری۷۰هزار و ۱۰۰شغل، در بخش حمل و نقل ۹۱۰۰ شغل، در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات۹۰ هزار شغل، در بخش خدمات سلامت ۶۰ هزار و ۲۰۰ شغل، در بخش خدمات فرهنگی و هنری ۲۴ هزار شغل و در سایرحوزههای بخش خدمات نیز ۳۷ هزار شغل برای سال جاری هدفگذاری شده است.
در حالی که برنامه اشتغال فراگیر برای ۹۷۰ هزار شغل است که عیسی منصوری، معاون اشتغال وزیر کار تحقق اشتغال برای ۹۷۰ هزار نفر را مشروط به مداخله درست در بازار کارمی داند. با وجود اینکه دولتی ها اعتقاد دارند ظرفیت ایجاد شغل در بازار کار مهیا نیست، برنامه ریزی ها روی کاغذ حکایت از ایجاد ۹۷۰ هزار شغل دارد.
معاون اشتغال ربیعی معتقد است که ظرفیت ایجاد شغل در کشور تنها ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار شغل است و ما بقی با مداخله درست در بازار کار امکان پذیر است.
به گزارش تسنیم، تعداد زیادی از کارشناسان بازار کار نقدهای بسیاری را به طرح های اشتغالی دولت داشتند و بیان می کردند که امکان ایجاد این تعداد شغل با شرایط رکود وجود ندارد. اما دولتی ها با دفاع از طرح های خود وعده ایجاد ۹۷۰ هزار شغل در سال ۹۶ را سر می دادند که روز گذشته منصوری ایجاد ۹۷۰ هزار شغل را مشروط به مداخله در بازار کرد، به عبارتی دیگر می توان گفت دولتی ها هم می دانند در رکود شرایط برای اشتغال زایی فراهم نیست اما به منظور فرار از تکلیف قانونی خود مانند سنوات گذشته طرح های اشتغالی و سهمیه بندی در بخش های مختلف را به خوبی روی کاغذ پیاده کرده اند.
منبع: تسنیم
زمانبندی انتشار: 4 مرداد 1396 - 11:06
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]