تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 18 شهریور 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814440134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم بیماری بدنتان را با این رنگها بشناسید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: علائم بیماری بدنتان را با این رنگها بشناسید
در روزهای پایانی ماه رمضان مصرف آب و مایعات را در طول روز به ۲ تا ۳ لیتر برسانید و اگر در رنگ ادرارتان تغییر پیدا کرد به پزشک مراجعه کنید.
آفتاب‌‌نیوز : فرزاد علامه ــ متخصص اورولوژی و مجاری ادراری با اشاره به اینکه کسانی که هیچ گونه سابقه سنگ کلیه در خود و خانواده‌شان ندارند منعی برای روزه گرفتن برایشان وجود ندارد، افزود: هیچ ترسی برای تشکیل سنگ وجود ندارد و برای جلوگیری از ایجاد سنگ در کلیه هم لازم نیست اقدامی بکنند.


وی ادامه داد: حتی برای کسانی که در خانواده‌شان سابقه سنگ کلیه وجود دارد و خودشان تا به حال مبتلا به این بیماری نشدند، مشکلی برای روزه‌داری وجود ندارد؛ ولی این افراد بهتر است که مصرف مایعات را در افطار و سحر بیشتر کنند و ملاحظاتی برایشان وجود دارد و درمان‌های دارویی را باید کنار روزه‌داری داشته باشند.


به گزارش تسنیم، این متخصص اورولوژی و مجاری ادراری در ادامه بیان کرد: ولی افرادی که داخل کلیه‌شان سنگ است برای روزه‌داری بهتر است به پزشک مراجعه کنند و پزشک با در نظر گرفتن وضعیت بیمار در این باره تصمیم می‌گیرد.


وی در پاسخ به این پرسش که "در ماه رمضان اگر فردی رنگ ادرارش بسیار تیره و حتی نارنجی شود این تغییر برای چیست ؟" گفت: به‌طور طبیعی کلیه‌های ما قدرت تغلیظ بالایی دارند و هرقدر میزان آب مصرفی کم شود کلیه‌ها می‌توانند ادرار را غلیظ و پررنگ‌تر کنند تا هرچه بیشتر بتوانند آب را در بدن حفظ کنند و مانع دفع آب شوند.


علامه در ادامه تأکید کرد: بنابراین بسته به میزان آبی که مصرف می‌کنیم رنگ ادرار تغییر می‌کند و اگر میزان آب، بسیار کم شود رنگ ادرار به‌سمت زرد پررنگ و نارنجی خواهد رفت که مکانیزم طبیعی بدن است، ولی اگر رنگ خونی در ادرار دیده و رگه‌های خون و لخته خون مشاهده شود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.


این متخصص اورولوژی و مجاری ادراری در پایان اظهارداشت: در صورتی که ادرار، غلیظ بود می‌شود رنگ ادرار را به‌سمت طبیعی شدن برد ولی اگر با مصرف آب، این رنگ تغییر نکرد باید به پزشک مراجعه کرد.






۰۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن