تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851519700




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محمود صادقی:روحانی با 24 میلیون رای بهتر می‌تواند مسائل را پیگیری کند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



محمود صادقی:روحانی با 24 میلیون رای بهتر می‌تواند مسائل را پیگیری کند
محمود صادقی، نماینده اصلاح‌طلب تهران در مجلس دهم، عضو هیات رئیسه فراکسیون امید، عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان و دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها است که در گفت‌وگو با همدلی به ارزیابی انتخابات ریاست جمهوری دور دوازدهم پرداخت. او درباره تصمیم فراکسیون امید مجلس از چگونگی ورود به انتخابات هیات رئیسه که هفته آینده برگزار می‌شود توضیحاتی داد. گفتنی است؛ نمایندگان مجلس 7یا 8 خرداد برای یک سال آینده ترکیب هیات رئیسه مجلسی را تعیین می‌کنند که قرار است درآن به کابینه دولت دوازدهم و وزرای پیشنهادی آن رای اعتماد بدهند. قطعا این ترکیب هر چقدر با دولت جدید همراه‌تر باشند، می‌توانند تاثیر مثبت‌تری در نتیجه رای اعتماد وزرا و پیشبرد برنامه‌های دولت داشته باشد. صادقی در این گفت وگو همچنین تاکید کرد که میزان آرای بالا و پشتوانه 24میلیونی مردم قطعا به روحانی برای پیگیری مسئله رفع حصر و ممنوع‌التصویری کمک خواهد کرد. آنچه می‌خوانید حاصل این گفت وگو است.
روز نو : محمود صادقی، نماینده اصلاح‌طلب تهران در مجلس دهم، عضو هیات رئیسه فراکسیون امید، عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان و دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها است که در گفت‌وگو با همدلی به ارزیابی انتخابات ریاست جمهوری دور دوازدهم پرداخت. او درباره تصمیم فراکسیون امید مجلس از چگونگی ورود به انتخابات هیات رئیسه که هفته آینده برگزار می‌شود توضیحاتی داد. گفتنی است؛ نمایندگان مجلس 7یا 8 خرداد برای یک سال آینده ترکیب هیات رئیسه مجلسی را تعیین می‌کنند که قرار است درآن به کابینه دولت دوازدهم و وزرای پیشنهادی آن رای اعتماد بدهند. قطعا این ترکیب هر چقدر با دولت جدید همراه‌تر باشند، می‌توانند تاثیر مثبت‌تری در نتیجه رای اعتماد وزرا و پیشبرد برنامه‌های دولت داشته باشد. صادقی در این گفت وگو همچنین تاکید کرد که میزان آرای بالا و پشتوانه 24میلیونی مردم قطعا به روحانی برای پیگیری مسئله رفع حصر و ممنوع‌التصویری کمک خواهد کرد. آنچه می‌خوانید حاصل این گفت وگو است.
تصمیم فراکسیون امید درباره انتخابات هیات رئیسه مجلس که چند روز آینده برگزار می‌شود، چیست؟
فعلا در حال بحث و تبادل نظر در این باره هستیم. جلساتی را روز چهارشنبه برگزار کردیم و قرار است روز شنبه نیز جلسه دیگری در این باره داشته باشیم و تصمیم‌گیری کنیم که به چه شکلی وارد انتخابات هیات رئیسه شویم. آنچه مسلم است این انتخابات بسیار حساس و از اهمیت بالایی برخوردار است.
طی گفت وگویی که با آقای عارف داشتیم ایشان تاکید کرد که فراکسیون امید برای همه پست‌های هیات رئیسه گزینه معرفی خواهد کرد. درباره چگونگی ورود فراکسیون امید به بحث انتخابات هیات رئیسه توضیح بفرمایید.
سناریوهای مختلفی در این باره در حال بررسی است. یک سناریو این است که لیست امید با توجه به وزن خودش تعیین کننده باشد و گزینه‌های خود را برای انتخابات معرفی کند. سناریوی بعدی این است که فراکسیون امید با توجه به وزنش عمل کند و وارد تعامل با دیگر فراکسیون‌ها و اصول‌گرایان نشود. سناریوی سوم این است که با مستقلین یا در سطح بالاتر با جریان‌ها وارد تعامل شود. البته ما مستقلان را یک جریان نمی‌دانیم چرا که گاهی به این سمت می‌لغزند و گاهی به طرف دیگر و در نقش بالانسر و متعادل‌کننده هستند، به همین دلیل فضا را پیچیده کرده‌اند. ولی در هر صورت باید فضا را با تعامل به سمتی ببریم که بتوانیم افراد هیات رئیسه را درست و منطقی انتخاب کنیم. 
در انتخابات شورای شهر لیست امید که از طرف شورای عالی اصلاح‌طلبان تعیین شده بودند انتخاب شد، آیا شورای عالی سیاست‌گذاری برای تعیین شهردار تهران هم برنامه خاصی دارد؟
بعید می‌دانم شورای عالی در تعیین شهردار قصد مداخله داشته باشد، ولی تاکید دارد تا همه اعضای منتخب شورای شهر به تعهداتی که داده‌اند ملتزم بمانند و طبق میثاق‌نامه عمل کنند. یعنی بر اساس تعهدی که داده‌اند کسی از ترکیب شورا خارج نشود، همه با هم کار کنند، هم رای باشند، تکروی نکنند، به خرد جمعی احترام بگذارند، به اتفاق آرا رای بدهند و سمت قبول نکنند. همان‌طور که می‌دانید نفر اول علی‌البدل از لیست رقیب است و طبیعی است که نباید اعضای شورا سمت دیگری قبول کنند تا زمینه ورود این افراد به شورای شهر مهیا نشود. البته از مواضع شورای عالی برای تعیین شهردار اطلاع ندارم و نمی‌توانم به گزینه خاصی هم برای شهرداری اشاره کنم. فعلا گزینه‌ها در حد گمانه‌زنی است و روی فردی خاص اجماعی صورت نگرفته است. 
در انتخابات ریاست جمهوری دور دوازدهم روحانی حدود 24میلیون رای دارد، به نظر شما این میزان رای می‌تواند پشتوانه محکمی برای رئیس جمهور باشد تا به واسطه آن موضوع رفع حصر و ممنوع‌التصویری را پیگیری کند؟
قطعا رئیس‌جمهور با پشتوانه بالای رای مردمی بهتر می‌تواند این مسائل را پیگیری کند و این میزان رای این قدرت و امکان را به آقای روحانی داده است. به نظرم باید در این باره با شخص رهبری و قوای دیگر جلسه برگزار کند و درباره رفع حصر و ممنوع‌التصویری آقای خاتمی به توافق و تفاهم برسند. طبیعی است این پشتوانه بالای مردمی می‌تواند در انجام این کار موثر
باشد.
مسئله رفع حصر یکی از مطالبات جدی مردم از آقای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری بود و حتی قبل از طرح هر خواسته دیگری از جمله رفع بیکاری و سایر مشکلات معیشتی، مردم به این موضوع اشاره داشتند. نظر شما در این باره چیست؟
من خودم به خوبی به این مسئله واقفم، چون در زمان تبلیغات ریاست جمهوری به سراسر کشور سفر داشتم و به وضوح شاهد این مطالبه عمومی از آقای روحانی بودم. حتی در اهواز توقع داشتم مردم درباره ریزگردها بیشتر صحبت کنند، حتی فکر می‌کردم در زاهدان مردم از فقر و محرومیت بیشتر صحبت کنند، ولی موضوع رفع حصر دغدغه و مطالبه اولیه آنها بود که به طور پررنگ‌تر مطرح می‌شد. حتی علاوه بر این استان‌ها در کرمانشاه، همدان، اهواز، زاهدان، اصفهان و سایر استان‌ها این مطالبه خیلی پررنگ بود و در اولویت مردم قرار داشت.
در سیستان و بلوچستان و برخی استان‌های محروم درصد مشارکت بسیار بالا بود و رای زیادی به روحانی دادند. تحلیل شما از این اتفاق چیست؟
سیستان و بلوچستان، کردستان و سپس تهران بالاترین آرا را داشتند. این دو استان، استان‌های مرزنشین محرومی هستند که اکثریت آنها اهل تسنن‌اند. به نظر من رای بالای مردم این مناطق به روحانی نشان‌دهنده تعهد این مردم به امنیت ملی و سپس جمهوری اسلامی است و بعد اینکه آنها تحقق مطالبات خود را در وعده‌های اصلاح‌طلبان بیشتر می‌بینند. در سال 76 رای بالای مردم این مناطق به آقای خاتمی و اصلاح‌طلبان نشان‌دهنده همین موضوع است. مردم این مناطق اقلیت مذهبی و قومی هستند که مطالباتشان با رویکرد اصلاح‌طلبی که خواستار برابری حقوق افراد و عدم تبعیض‌ها است نزدیک‌تر است، بنابراین طبیعی است که آنها خواسته‌ها و مطالبات خود را با تفکر اصلاح‌طلبی و اعتدالی تحقق‌پذیرتر می‌دانند و به روحانی رای می‌دهند. همچنین در دیدار انتخاباتی که در سیستان و بلوچستان با مولوی عبدالحمید داشتم، ایشان گفتند توافقی که بین اهل تسنن برای رای به روحانی انجام شده است، نظر او به تنهایی به عنوان رهبر اهل تسنن نیست، بلکه یک نظر دموکراتیک و جمعی بین روحانیون و مردم این مناطق بوده است.
به نظر شما این رای و انتخاب مردم با توجه به وعده‌های عوام‌فریبانه برخی نامزدها در انتخابات نشان‌دهنده چیست؟ آیا مردم به این سطح از بلوغ سیاسی و آگاهی رسیده‌اند که فریب عوام‌فریبی‌ها را نخورند؟
مردم در هر انتخابات نسبت به انتخابات گذشته تجربه بیشتری به دست می‌آورند و سوابق این وعده‌های عوام‌فریبانه را در زندگی خود به وضوح دیده‌اند و با توجه به این تجربه دست به انتخاب آقای روحانی زده‌اند. البته شاید نتوان در این باره به طور مطلق صحبت کرد که همه مردم به این سطح از بلوغ سیاسی و آگاهی رسیده‌اند، چرا که باز آرای برخی از مردم به دلیل محرومیتی که دارند، تحت تاثیر این وعده‌ها بوده است و به برخی شعارها اعتماد کرده‌اند. بخش قابل توجهی از رای آقای رئیسی مربوط به بدنه اصول‌گرایی نیست و مربوط به همین قشر از جامعه بوده است. البته بخش دیگری از رای رئیسی هم مربوط به فریبکاری بود که در سند 2030 مطرح کردند. آنها توانستند بخشی از جامعه مذهبی را با اقواگری خود درباره این سند نگران کنند و استان‌های همدان، قم، لرستان، برخی روستاها و روحانیون و مناطقی را که مذهبی‌تر هستند به شدت تحت تاثیر این اقواگری قرار دهند. من به شخصه با این موارد روبه‌رو شدم و زمان کافی برای شفاف‌سازی در این باره وجود نداشت. آنها با توجه به رسانه‌ها و پشتوانه‌های تبلیغاتی که در اختیار داشتند و انبوهی از اوراق تبلیغاتی و بسیج نیروهایی که داشتند، با تشویش اذهان عمومی در بخش‌هایی توانستند روی آرا تاثیرگذار باشند. 
آقای صادقی یکی دیگر از مطالبات جدی مردم در این انتخابات، توجه به تساوی حقوق زن و مرد و رفع تبعیض‌ها بود. نظر شما درباره ضرورت استفاده از زنان و جوانان و اقلیت‌های مذهبی در کابینه دولت دوازدهم چیست؟
البته رئیس جمهور در نخستین نشست خبری خود پس از انتخابات نظرشان را درباره جوانگرایی و با نشاط شدن کابینه مطرح کردند. همچنین تاکید کردند که باید چرخش نخبگان و جوان‌گرایی در کابینه اتفاق بیفتد. بحث دیگر مجال دادن به زنان است که بسیار ضرورت دارد. البته آقای روحانی در کابینه فعلی خود در سطح معاونت رئیس جمهور از جمله سازمان گردشگری، معاونت زنان و خانواده، محیط زیست، موسسه استاندارد و معاونت حقوقی رئیس جمهور از زنان توانمندی استفاده کرد. این حوزه‌ها پست‌های تخصصی هستند که در اختیار زنان قرار گرفت و این نشان داد که رئیس جمهور غیرشعاری و عملی به این موضوع ورود کرده است. البته بخش عمده این مسئله هم به عملکرد خود زنان بر می‌گردد که چطور بتوانند جلب اعتماد کنند و خودشان را اثبات کنند. بنابراین آقای روحانی در مصاحبه خبری خود رویکردشان را در این باره مطرح کردند. امیدواریم در این باره عرصه را باز کنند، البته نمی‌گوییم چه تعدادی و چه درصدی را از کابینه به زنان اختصاص دهند، ولی تاکید داریم که فضا را باز کنند تا حداقل یک یا دو نفر وزیر زن در کابینه دوازدهم داشته باشیم.




تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن