واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
تعداد 5000 نفر از طلاب و مبلغین حوزههای علمیه برای تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی زکات به تمام مناطق محروم کشور اعزام شده اند و در شرایط کنونی فرهنگ انفاق و نیکوکاری در سطح جامعه برای پرداخت زکات به فقرا نسبت به گذشته ترویج بیشتری پیدا کرده است. به گزارش ایسنا، بیست و چهارمین جلسه شورای مرکزی زکات کشور با حضور آیت الله عالمی، رئیس شورای مرکزی زکات و نماینده ولی فقیه، مهندس سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد، حجت الاسلام و المسلمین تقوی و حجت الاسلام و المسلمین قرائتی و سایر اعضای این شورا در ساختمان آزادی کمیته امداد برگزار شد.
مهندس سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد در این جلسه با اشاره به اینکه ۱۰۸ میلیارد تومان زکات واجب در ۷ ماهه نخست امسال جمع آوری شده است، گفت: 85میلیارد تومان از این مبلغ معادل ۷۱ درصد زکات پرداختی به نیازمندان و محرومان پرداخت شده و مبلغ ۲۳ میلیارد تومان آن معادل ۲۹ درصد به پروژه های عام المنفعه در سطح روستاها و مناطق محروم اختصاص پیدا کرده است.
وی ضمن ارائه گزارش عملکرد 7ماهه نخست امسال شورای مرکزی زکات کشور افزود: تعداد 5000 نفر از طلاب و مبلغین حوزه های علمیه برای تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی زکات به تمام مناطق محروم کشور اعزام شده اند و در شرایط کنونی فرهنگ انفاق و نیکوکاری در سطح جامعه برای پرداخت زکات به فقرا نسبت به گذشته ترویج بیشتری پیدا کرده است.
فتاح موانع رشد مطلوب پرداخت زکات از جمله خشکسالی در بعضی از مناطق استان های کشور ، تعدد مراکز جمع آوری زکات ، عدم پرداخت به موقع وجه محصولات کشاورزی خریداری شده به کشاورزان ، پرداخت مستقیم زکات از سوی مودیان و بدون گردش مالی در دبیرخانه زکات ، اشاره کرد و افزود : نقش پذیری اعضای قانونی شورای مرکزی زکات که شامل سایر دستگاه های اجرایی کشور است باید تقویت شود و همه دستگاه های ذیربط در قانون اساسی ، اهتمام کافی را نسبت به این فریضه واجب الهی که مورد تاکید قرآن کریم است داشته باشند.
وی یادآور شد: تقسیم استان های کشور به 6منطقه که از لحاظ آداب و رسوم و موقعیت جغرافیایی در یک شرایط قرار دارند در جلسات تخصصی در 4منطقه کشور تاکنون انجام شده و دستاوردهای خوبی را به همراه داشته است.
رئیس کمیته امداد تصریح کرد: تشکیل کمیته تخصصی زکات ، انعقاد تفاهم نامه با سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور برای بهره مندی از ظرفیت این افراد ، برگزاری جلسه تخصصی با مرکز پژوهش مجلس شورای اسلامی مستقر در قم ، برگزاری نشست با معاون فرهنگی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، جلسه تخصصی با پژوهشکده حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی مستقر در قم از جمله اقدامات به عمل آمده برای و جذب حداکثری زکات در سطح کشور است.
براساس گزارش سایت خبری کمیته امداد، کمیته امداد امام خمینی ( ره ) بر اساس حکم مقام معظم رهبری متولی جمع آوری زکات در سطح کشور و توزیع عادلانه آن در بین فقرا و نیازمندان جامعه است. انتهای پیام
سهشنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۵ / ۱۴:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]